Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
p.s. nije nam bilo Jelene veceras.. valjda je sve ok, odmah me trzne kad je nema...
Ko to pita za nas ... Ma Anu vodila juce na kontrolu pa amplituda opet u opadanju, ali nije strasno, ali opet nekako mi nije jednostavno bilo, pa me glava rasturala nisam mogla u monitor gledati pa se iskljucila ranije... Ljubimo vas
Ostale .... budjenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ima li vijesti od entinte? Ostale kako ste?
Jelena moram samo reci da ti je curica preslatka,bas je simpaticna,a entinte je juce bila na CR ja mislim jel tako?Onda ce se javiti danas kad je prebace na odjeljenje,posto se bude na intezivnoj 24 sata bez tel.Nadam se da je proslo sve ok
Jutro moje dame! Ja danas odoh u Tz da kupim kolica :) samo je još to falilo našem šećeru :) Nadam se da ću naći neka fina :) Evo vam kahva da se razbudite byeeee
evo kod mene se vec druga kafa pije, i to ona rahat, samacka :)
vrijeme bljaksi, mene glava odmah ziga, pravi sam metereopata... jelena, sigurno je to ancici od prosle ture... docice to na svoje, ne sikiraj se.. ljubni nam ljepoticu i milki ljepotana.. mersiha, kako si nam ti? imas li jos bolove? honey, sretno sa kupovinom kolica, nadam se da ces naci neka lijepa, kvalitetna i jeftina odmah da ti kazem da ne ides dzaba u TL, nemaju nista.. doduse, imaju jedna prekrasna, mislim da su 730 km :) ja bila prije 2 dana, hocu ona kisobran i pitam kada stizu kolicu, rekose oko 20og... imaju pored ovih ''jeftinih'' jos 2-3, ali nisu bogzna cemu, a cijene su haos... eto, malo info :)
Dobro jutro Evo ja ispijam kaficu i bas me pocelo brinuti sto se entinte ne javlja. Ali evo sad rece Emica_sa da kad si u intenzivnoj nema telefona. Hvala za informaciju, vec sam se pitala sta li je s njom. A vidim da su joj na FB poceli cestitati i znam da je porod bio juce ali ipak cekam da se javi sa vijestima. Amam, javi se poslije pregleda. Lejla, isto vazi i za tebe. Idacha, ti vec u 7. mjesecu . Joj kad se sjetim sebe tad. Pocela me lagana panika i ja se razletila da vec polako kupujem i pripremam stvari za bebu i bolnicu. Reko moze beba uraniti, znam da se radjaju ponekad i sedmancad. I evo vidis kako je uranio
Jutro drage moje? Jeste li se naspavale? Ja jesam,ali sam odmah znala da ce me nesto drugo poklopit,juce se sva spremila i sad zovem da zakazem termin,kaze teta nece dr doci danas ,pa cu je beli morat ganjat po Tz sl sedmice,jer mi sl subote istice termin .Zato sam sad nervozna i glava me pocinje boljeti.Vrijeme mi ide u prilog,sto rece idacha. Znaci entinte rodila masallah,nadam se da su ona i beba dobro. i masem vam,odoh piti kafu,da dodjem sebi
bila sam kod babice i ona mi je rekla da je bebica se okrenula glavicom dole i da ce porod biti akobogda za tri sedmice.
I kod tebe ce brzo aBd Nadam se da me neces prestici Hajd ovim aprilusama sto se guraju prije mene bi i mogla oprostiti ali ako me pocnu prestizati i majuse e onda stvarno...
E Sarah ja kad tebe vidim na forumu, bude mi lakše, vidim ni kod tebe još ništa...pa šta je s našim bebacima neke lijenguze, neće pa neće..evo meni danas 4 dan preko termina
Jutro svima, kako ste? Ja evo lagano da doruckujem i spremim stan, danas nam dolazi ona teta na razogovo o pohrani maticnih celija, idacha je upoznata pa da ispitamo malo prije nego se 100% odlucimo.. za sad 99 % to zelimo da uradimo....Nadam se da ste sve OK! I entinte jerodila dakle sarah, tvom se izgleda pravo svidja u stomaku Ma sad ce to uskoro aBd
E Sarah ja kad tebe vidim na forumu, bude mi lakše, vidim ni kod tebe još ništa...pa šta je s našim bebacima neke lijenguze, neće pa neće..evo meni danas 4 dan preko termina
I meni je lakse kad vidim tebe, tjesimo se tjesimo Jesi li bila juce na pregledu? Sta kaze tvoj dr.? Sweet, ovom mom bebacu je ili jako lijepo u stomaku ili je prava ljenguza samo ne znam na koga je takav
Evo drage moje da vas utjesim i ja, jer ima nas evo jos sto su nam bebe prave ljenguze pa nece vanii... evo i ja svakii dan ocekujem al evo izgleda i mojoj princezi najljepse u maminoj pupi...
Danas je 9 april,još nekih 20 dana i dolazi maj pa vi javnite tim svojim aprilskim bebama da je vrijeme da idu van Ja sam danas dobro i što je začudo vesela sam pravo,nadam se da će potrajati ovo happy raspoloženje Od mene imate mahanje a ja odo šeteti ovo svoje dvoje,jedno za rukicu drugo zapakovanu u stomi ,a valja mi ići tražiti kakav skromni poklončić sutra mi mužek slavi 33 godine Eto imate mahanje od nas.... A ako sam dobro razumila ovih naših Tuzlanki ima u blizini male pijace e pa ja sam vam često gore ( svaki drugi dan) gore sam odrasla.......
a, ne sikiraj se, procice dok trepnes, vjeruj... ja bas veceras kontam koji sam mjesec, ne mogu ni da se snadjem.. pravo se zbunih kad skontah da vec gazim 7mi, skoro upolovila... kad prije?! eh, tako ces i ti aBd, polako...
masallah zeno masallah zar toliko ima jao sto vrijeme ideeee ko ludo . Neka je sa trudnocom sve uredu hb jos malo pa cete imati jos jedno cedo u narucju Ljubi nam druga.
Evo moje žene, vratih se i ja iz Tz, n oge mi otpale :( Idacha, nisam vidjela post do sada, tako da sam išla do TL, našla jedna koja odgovaraju i po cijeni i po modelu 240 KM, ali siva i crna kombinacija boja i nemaju prozorčić i nsam htjela. Onda u Omegi našla prekrasna crvena, ono baš napucana na 3 točka 230 KM, sve imaju, doduše ne može se u namjestit u ležeći položaj, ali ja bih to nekako sve skontala samo da su mogla stat u auto. Ako stavim kolica, ništa više mi ne može stat, jer je nije veliki gepek. Tako da sam se vratila kući bez kolica i ne znam šta ću sad. Bebacha, mislim da ću te poslušat, nije mi ni palo na pamet da odem do Doboja. Jel znaš neku radnju koja je dobro opremljena? Entinte, čestitam :)
< Poruku je uredio honey bunny -- 9.4.2011 18:04:51 >
ja sam prije mjesec gledala u vitezu u fisu bas imali izbor, od nekih nepoznatih marki ali kvalitetnog modernog izgleda pa do peg perego graco i ostalih...e sad ne znam jel ti mrsko...bas imaju svasta za bebice, ja a<bd planram ako kad smjednem iz kreveta u iducih 2- mjeseca otici ali bas u kupovinu:)
Lijepo vrijeme pa se setate, evo ja samo da vas pozdravim. Ja ne znam sta je sa mnom vise, nocima ne spavam, pa cak i kad popijem normabel. Il me muci nos il oci, ili kasalj, sinoc me kasalj uhvatio ma nisam pola sata u komadu odspavala. Legla maloprije, al ova moja neda, nece da spava, tako da sam sad ko zombi, jos moram ici da je vodim u setnju. A istomak me malo bolucka. Jos sam i casu razbila, otvorila komodu, ispade, razbi se u komadice, kako sam se prepala, bas me trznula Nadam se da ste sve dobro. Tipkamo se
ja sam prije mjesec gledala u vitezu u fisu bas imali izbor, od nekih nepoznatih marki ali kvalitetnog modernog izgleda pa do peg perego graco i ostalih...e sad ne znam jel ti mrsko...bas imaju svasta za bebice, ja a<bd planram ako kad smjednem iz kreveta u iducih 2- mjeseca otici ali bas u kupovinu:)
Bila sam u Fisu kod nas u Gračanisi, ali nema nekog izbora. E morat ću onda do tamo otići. Meni nije mrsko, samo još da muža nagovorim, heheh :)