Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro i od mene Vidim Gagach nam je završila posao pa joj i ovdje čestitam svaka čast,ona ko ja to brzo obavila i ja sam otišla otvorena 7 prstiju i porosila se za dva sata.... Sweet sretan rođendan Animagical i mene je jutros nešto mali stomak podkočio pa sve hodam sa rukom ispod stomaka,a valjalo mi ustati malac glada Sanela as ja čestitke na petom mjesecu eto pola gotovo Nedo30,sarah i ostale apriluše ajte malo brže sramota je čeka još beba da se rodi Drži te se sad će to brzo samo neka je došao i taj 9 mjesec a samo se sjetite da ste možda još koji dan sa bebijem u tibi i gotovo nema više Ajoj baš mi je žao zbog Jelene ali po njenim postovima sam mogla skontati da je jaka žena ( sigurna sam da se nisam, prevarila) i da će ona to sve podnijeti junački....
Ako je ovo tačno što li se ovaj moj ticker ne pomijera u 6 mjesec,meni dr rekla sam u šestom već 3 dana po PM ... 4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca 8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca 13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca 17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca 21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca 26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca 30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca 35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca 40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca
Neda 30, koliko traje psihofizicka priprema gore na UKC da se mogu orijentisat? Danas mi prvi put, a i rodjendan mi pa cu imat nege goste veceras pa da se znam organizovat kad spremt sta
evo me sa pregleda, CTG uredan i nema kontrakcija, samo sam to i uradila... Ponovo u petak kontrola tad ću raditi i ginekološki pa ćemo da vidimo . Čekamo tajjj petaaaaakk
Sarah vidim nama je bas ublizu termin:-)...ništa izvještavaj o promjenama...kod mene jučer bio termin, još uvijek nema nikakvih naznaka..javim kad se šta desi..
selma, hvala:) ja sam se hvalila da sam usla u peti a ovaj ticker je meni trebao prebaciti po toj tabeli prije dva dana i tek jutros...kilav neki sta li nam je s jelenom? evo muzek mi donio one moje nalaze za zgrusavanje krvi, dobro je nije gusta djeluje terapija,ali mi fibrinogen otisao oho-ho...zbog bubrega glupih... aprilske bebe izlazite lijepo je vrijeme
Evo me ziva , bas da sam zdrava i nisam..ali bice bolje
Vodali me cijelo jutro kao sansku kozu, cas na urologiju, cas na ginekologiju, tako i sto ma malo manje boljelo opet me vise zaboljelo od popni se uz stepenice, hajde ovamo, hajde tamo i sve tako... zato zivio privatnik, nazalost ali je tako u drzavnim je katastrofa. I dalje sve isto sa bubregom da nastavim terapiju, onda me poslali ginekologu iscaprkali me ginekoloski jer moja dr nije bila tu, a rekli mi da je ne smijem cekati vec odmah pregled, onda uz, hvala Bogu beba je dobro, ali ima kontrakcija, grlic nije najbolji, ali nije strasno...urolozi kazu da sam ginekoloski slucaj, ginekolozi da sam uroloski i sve tako u krug... strogo mirovanje...cula sam se sa svojom dr pa ako ni malo ne prodje bol do veceras idem njoj... uglavnom to je to...nemam snage vas citati, nadam se da ste sve ok... jedni kazu pij spasmex, drugi kazu nemoj...jedni kazu smijes ovo, drugi kazu nemoj...ma tacno za poluditi...
Hahahahha e sad skontaj kako mi je... Mada ja mislim da mi nisu dobro izracunali termin jer su moji ciklusi bili dosta neredoviti, pogotovo taj zadnji koji je bio ranije, pa mislim da nisam presisala vec da sam tu negdje ovih dana... Jer nisam znala tacan datum ciklusa... a nisam ga htjela pamtiti jer je to prvi put da smo mm i ja pokusali, ko bi rekao da ce odmah iz prve upaliti
Tukica veliki,meni je dr gotovo svaki puta radila ginekoloski jer sam radila do 6 mj,a sve na nogama,a i u prvoj sam se prije pocela otvarati,pa je morala pratiti,ali nikad tako nesto. I da,da li je to do osjetljivosti grlica ili do dr,pa da krvarite poslije pregleda,jer ja nisam nikad,samo mi je zadnji puta kad sam dosla kuci bilo nekako nelagodno i bolno dolje
Ah Amam, hvala, bas mi je trebao taj zagrljaj ja sam mislila da cu krvariti nakon pregleda, ali nista se nije desilo, samo me malo bolilo dole i bas ta neugoda o kojoj pises... ali osim toga, nista...
Evo i mene iz kupovine, u poluinvalidnom stanju Jedva sam nekako otisla u nabavku ananasa i ostalog, a nisam muza htjela da saljem jer sam htjela malo iz kuce da izadjem pa makar se jedva gegala. Ne mogu samo ni sjediti i lezati. Sama sam sebi bila smijesna kako sam hodala, a najgore mi je uz i niz stepenice. Po ravnom i nekako guram... Tukice, ma tebi garant nisu dobro odredili datum ako su ti menstruacije bile neredovne. Al kad pomislim da se moze prenijeti i 2 sedmice komotno zlo mi dolazi... Jelena, ne daj se, uz tebe smo Nedo, i ja idem u petak pa cemo valjda znati malo vise jer ni mene nije pregledao ginekoloski zadnji put. Sad mozemo u duetu da pjevamo onu od Vlatke Pokos: Kad ce taj petak... Miila, odakle si ti? Jel se i ti poradjas na Jezeru ili? Entinte nam ode sutra da legne u bolnicu. Hajde da i tebe ispratimo ko i gagach i da sve bude hairli aBd. RICI bi trebala danas da se porodi na CR. Nadam se da ce nam se javiti kad dodje sebi. Ostalim trudnjacama velika pusa i Idem rucak praviti...