|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.4.2011 12:30:35   
Selma.A.M
Jutro i od mene
Vidim Gagach nam je završila posao user posted image  pa joj i ovdje čestitam svaka čast,ona ko ja to brzo obavila i ja sam otišla otvorena 7 prstiju i porosila se za dva sata....
Sweet sretan rođendan user posted image
Animagical i mene je jutros nešto mali stomak podkočio pa sve hodam sa rukom ispod stomaka,a valjalo mi ustati malac glada user posted image
Sanela as ja čestitke na petom mjesecu user posted image  eto pola gotovo
Nedo30,sarah i ostale apriluše ajte malo brže sramota je čeka još beba da se rodi user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži te se sad će to brzo samo neka je došao i taj 9 mjesec a samo se sjetite da ste možda još koji dan sa bebijem u tibi i gotovo nema više user posted image
Ajoj baš mi je žao zbog Jelene ali po njenim postovima sam mogla skontati da je jaka žena ( sigurna sam da se nisam, prevarila) i da će ona to sve podnijeti junački....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5626
6.4.2011 12:33:29   
Selma.A.M
Ako je ovo tačno što li se ovaj moj ticker ne pomijera u 6 mjesec,meni dr rekla sam u šestom već 3 dana po PM user posted image ...
4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 5627
6.4.2011 12:35:40   
neda 30
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Neda 30, koliko traje psihofizicka priprema gore na UKC da se mogu orijentisat? Danas mi prvi put, a i rodjendan mi pa cu imat nege goste veceras pa da se znam organizovat kad spremt sta user posted image

Nekih sat i po, dva
Sretan ti rodjendan !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5628
6.4.2011 12:45:21   
neda 30
Nedo, javi se poslije pregleda i sretnoooo!
IZVORNA PORUKA: sarah

evo me sa pregleda, CTG uredan i nema kontrakcija, samo sam to i uradila...user posted image Ponovo u petak kontrola tad ću raditi i ginekološki pa ćemo da vidimouser posted image .
Čekamo tajjj petaaaaakkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5629
6.4.2011 12:49:38   
Miila
Sarah vidim nama je bas ublizu termin:-)...ništa izvještavaj o promjenama...kod mene jučer bio termin, još uvijek nema nikakvih naznaka..javim kad se šta desi..

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5630
6.4.2011 12:50:12   
lejla31
sweet insanity sretan rodjendan, sve najbolje user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5631
6.4.2011 12:53:42   
animagical
selma, hvala:) ja sam se hvalila da sam usla u petiuser posted image a ovaj ticker je meni trebao prebaciti po toj tabeli prije dva dana i tek jutros...kilav nekiuser posted image
sta li nam je s jelenom? evo muzek mi donio one moje nalaze za zgrusavanje krvi, dobro je nije gusta djeluje terapija,ali mi fibrinogen otisao oho-ho...zbog bubrega glupih...user posted image
aprilske bebe izlazite lijepo je vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5632
6.4.2011 12:55:16   
lejla31
evo drage moje da se podsjetimo....

APRIL (ukupno 21)

06.04. miila
02.04. gulanferka
04.04. babina beba
07.04.sarah
10.04. crazy little thing ljubičica 28  neda 30 lejla31 user posted image
11.04. MedinaA
12.04. ela35 rici anea
13.04.gagach
14.06. mama to be   mojiljepotani  
16.04. entinte amam
19.04. tibica
24.04. malimedo
30.04. demented

u puser posted image muser posted image neke me prestigose user posted image user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5633
6.4.2011 12:56:48   
Lina85
Hey zenice user posted image .

Gagach cestitam mila user posted image user posted image user posted image malenom lep i ugodan zivot a teb sto brzi oporavakuser posted image user posted image user posted image .
jelena da nam sto pre ozdravisuser posted image user posted image user posted image .

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5634
6.4.2011 13:02:06   
Lina85
Sweet insanity sretan rodjendan mila i sve naj naj user posted image user posted image user posted image .

Curicam koje sitno broje da sto pre izbroje i da konacno upoznaju svoje malene bebareuser posted image user posted image user posted image .
Palachinken ,Ziki sretno kod doce user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 5635
6.4.2011 13:06:19   
neda 30
IZVORNA PORUKA: lejla31

APRIL (ukupno 21)

06.04. miila
02.04. gulanferka
04.04. babina beba
07.04.sarah
11.04. MedinaA
12.04. ela35 rici anea
13.04.gagach
16.04. entinte amam
19.04. tibica
24.04. malimedo
30.04. demented

u puser posted image muser posted image neke me prestigose user posted image user posted image user posted image

10.04.2011. nam je baš gužva, ko nedjelja user posted image user posted image user posted image
Ma nesikiraj se, izaće naše bebice kad budu spremne, za čas!

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5636
6.4.2011 13:08:12   
Anoniman
Evo me ziva user posted image , bas da sam zdrava i nisam..ali bice bolje user posted image

Vodali me cijelo jutro kao sansku kozu, cas na urologiju, cas na ginekologiju, tako i sto ma malo manje boljelo opet me vise zaboljelo od popni se uz stepenice, hajde ovamo, hajde tamo i sve tako... zato zivio privatnik, nazalost ali je tako u drzavnim je katastrofa. I dalje sve isto sa bubregom da nastavim terapiju, onda me poslali ginekologu iscaprkali me ginekoloski jer moja dr nije bila tu, a rekli mi da je ne smijem cekati vec odmah pregled, onda uz, hvala Bogu beba je dobro, ali ima kontrakcija, grlic nije najbolji, ali nije strasno...urolozi kazu da sam ginekoloski slucaj, ginekolozi da sam uroloski i sve tako u krug... strogo mirovanje...cula sam se sa svojom dr pa ako ni malo ne prodje bol do veceras idem njoj... uglavnom to je to...nemam snage vas citati, nadam se da ste sve ok... jedni kazu pij spasmex, drugi kazu nemoj...jedni kazu smijes ovo, drugi kazu nemoj...ma tacno za poluditi...

Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Lina85)
  Neposredna veza do poruke: 5637
6.4.2011 13:09:20   
palachinken
Jelo ,ti si naš heroj! Izdrži, grlimo te!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5638
6.4.2011 13:28:59   
lejla31
IZVORNA PORUKA: neda 30

10.04.2011. nam je baš gužva, ko nedjelja user posted image user posted image user posted image

vidim i ja da nam je u nedjelju guzva pred golom user posted image user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5639
6.4.2011 13:32:18   
lejla31
ne daj se jelo, bice sve aBd dobro...mislimo na tebe user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5640
6.4.2011 13:42:33   
Amam
Joj Jelena bas te snaslo  user posted image .

Ja se umorila pravo,a nisam jos sve zavrsila,odoh jesti,gladni smo user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5641
6.4.2011 13:56:10   
animagical
ne daj se jelo! a to da te samo salju jedni drugima-ziva istina...katastrofa....
ja idem sutra kod divanovica...kad mi vidi nalaze ...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5642
6.4.2011 13:59:35   
tukica
IZVORNA PORUKA: neda 30

IZVORNA PORUKA: lejla31

APRIL (ukupno 21)

06.04. miila
02.04. gulanferka
04.04. babina beba
07.04.sarah
11.04. MedinaA
12.04. ela35 rici anea
13.04.gagach
16.04. entinte amam
19.04. tibica
24.04. malimedo
30.04. demented

Ma bjaziteeee, ne valja vam spisak, a gdje sam jaaaaaaaaaaa???? samo pored mene stavi upitnik, jer sam ja presisala sve rokove user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5643
6.4.2011 14:02:28   
sanela.asja
Cuvaj se jelena user posted image user posted image
Sweet hapy rockas imal torte user posted image user posted image user posted image
Animagical user posted image user posted image user posted image za ppetiii gurasssuser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 5644
6.4.2011 14:07:27   
lejla31
u jbt tukice ti 8 dana prekrkala...ja bi na tvom mjestu ujedala, znam da ti nije lahko ali nece jos dugo potrajati...user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5645
6.4.2011 14:17:19   
tukica
Hahahahha e sad skontaj kako mi je... Mada ja mislim da mi nisu dobro izracunali termin jer su moji ciklusi bili dosta neredoviti, pogotovo taj zadnji koji je bio ranije, pa mislim da nisam presisala vec da sam tu negdje ovih dana... Jer nisam znala tacan datum ciklusa... a nisam ga htjela pamtiti jer je to prvi put da smo mm i ja pokusali, ko bi rekao da ce odmah iz prve upaliti user posted image

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5646
6.4.2011 14:22:15   
animagical
sanela...jesi isla ti na uzv kad skoro, ili imas sada nekada, da rijesimo misteriju za dzordzauser posted image user posted image user posted image
tukice, sretno...izguraces polako do terminauser posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5647
6.4.2011 14:26:44   
tukica
IZVORNA PORUKA: Amam

Tukica user posted image veliki,meni je dr gotovo svaki puta radila ginekoloski jer sam radila do 6 mj,a sve na nogama,a i u prvoj user posted image sam se prije pocela otvarati,pa je morala pratiti,ali nikad  tako nesto. user posted image
I da,da li je to do osjetljivosti grlica ili do dr,pa da krvarite poslije pregleda,jer ja nisam nikad,samo mi je zadnji puta kad sam dosla kuci bilo nekako nelagodno i bolno dolje user posted image

Ah Amam, hvala, bas mi je trebao taj zagrljaj user posted image   ja sam mislila da cu krvariti nakon pregleda, ali nista se nije desilo, samo me malo bolilo dole i bas ta neugoda o kojoj pises... ali osim toga, nista...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5648
6.4.2011 14:29:53   
tukica
Hvala animagical, do nekog termina cu izgurati user posted image

Neposredna veza do poruke: 5649
6.4.2011 14:33:05   
sarah
Evo i mene iz kupovine, u poluinvalidnom stanju user posted image
Jedva sam nekako otisla u nabavku ananasa i ostalog, a nisam muza htjela da saljem jer sam htjela malo iz kuce da izadjem pa makar se jedva gegala. Ne mogu samo ni sjediti i lezati.
Sama sam sebi bila smijesna kako sam hodala, a najgore mi je uz i niz stepenice. Po ravnom i nekako guram...
Tukice, ma tebi garant nisu dobro odredili datum ako su ti menstruacije bile neredovne.
Al kad pomislim da se moze prenijeti i 2 sedmice komotno zlo mi dolazi...
Jelena, ne daj se, uz tebe smo user posted image
Nedo, i ja idem u petak pa cemo valjda znati malo vise jer ni mene nije pregledao ginekoloski zadnji put.
Sad mozemo u duetu da pjevamo onu od Vlatke Pokos: Kad ce taj petak... user posted image
Miila, odakle si ti? Jel se i ti poradjas na Jezeru ili?
Entinte nam ode sutra da legne u bolnicu. Hajde da i tebe ispratimo ko i gagach i da sve bude hairli aBd.
RICI bi trebala danas da se porodi na CR. Nadam se da ce nam se javiti kad dodje sebi.
Ostalim trudnjacama velika pusa i user posted image
Idem rucak praviti...

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

Neposredna veza do poruke: 5650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *