|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.4.2011 10:00:44   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi? Vidim krenule apriluše polako. Super.
Jelena nadam se da si bolje. Znam da ti je grozno ali kad ti muž ako Bog da dođe možda da ipak legneš 2-3 dana u bolnicu, ipak kod kuće nema ležanja sa malenom.
Honey vidim ti si iz Gračanice, kod koga vodiš trudnoću. Meni je doktorica u prvoj prognozirala da će ako doguram do termina(od kraja 8 ja otvorena prst) beba imat 3800 max ali maleni je imao 3930  ti imaš još cca 20 dana i imaš fore da bebana poraste.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5601
6.4.2011 10:05:19   
sarah
Dobro jutro okruglice male i velike user posted image
Kod mene nista novo, nema promjena. Tacka.
Nelic, ma kod tebe je to krenulo, samo sto ide sporije.
Izdrzi jos malo i uskoro ces ugledati aBd svoju bebicu.
A mogu misliti kakvo je to iscekivanje, ne bi ni ja mogla zaspati, sigurno si vec smorena...
Miila, i tebi zelim da sto prije krene. Ima nas jos kojima je termin ublizu. Meni je sutra ali se nista ne desava.
Entinte, sta je to sad bilo, beba se okrenula ili?
Tukice, jesi li ziva? Ima li kakvih promjena nakon jucerasnjeg "njeznog" pregleda?
Sad sam se cula sa gagach. Ma zena je to vrhunski odradila. Dosla u bolnicu sa 5 prstiju otvorena a bez ikakvih bolova.
Za sat vremena sve bilo gotovo user posted image  Bebach je dobro, spava. Ona je takodje dobro ali ce kuci vjerovatno sutra a ne danas. Gagach, ti si nam definitivno uzor user posted image .

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 5602
6.4.2011 10:07:05   
palachinken
Sarah, možda si ti i tih nekoliko prsta otvorena, a ne znaš user posted image Kad ideš doktoru?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5603
6.4.2011 10:08:20   
sarah
Sweet, sretan ti rodjendan user posted image user posted image user posted image , mnogo zdravlja i srece user posted image  user posted image user posted image user posted image
Nedo, javi se poslije pregleda i sretnoooo!

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5604
6.4.2011 10:10:08   
palachinken
A vidi,  sweety ima rođendan! Sretan, ove godine dobijaš najbolji poklon, šta te briga user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5605
6.4.2011 10:13:32   
sarah
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sarah, možda si ti i tih nekoliko prsta otvorena, a ne znaš user posted image Kad ideš doktoru?

Mozda i jesam, vidis kako je to islo kod gagach user posted image
Daj Boze da je tako ali to cu vidjeti tek u petak kad idem na sljedecu kontrolu.
Juce me nije pregledao ginekoloski pa ce u petak aBd.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5606
6.4.2011 10:23:50   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: ziki

Jelena nadam se da si bolje. Znam da ti je grozno ali kad ti muž ako Bog da dođe možda da ipak legneš 2-3 dana u bolnicu, ipak kod kuće nema ležanja sa malenom.
Honey vidim ti si iz Gračanice, kod koga vodiš trudnoću. Meni je doktorica u prvoj prognozirala da će ako doguram do termina(od kraja 8 ja otvorena prst) beba imat 3800 max ali maleni je imao 3930  ti imaš još cca 20 dana i imaš fore da bebana poraste.

Kod dr.Munevere. Ma problem je što sam otvorena 2 prsta, pa ne vjerujem da će izgurati do kraja. samo što sam prestala piti gynipral, otvorila se još jedan prst. Samo se nadam da sve bude ok, pa da se tu porodim da ne idem u Tz, ipak je ovdje bliže i jednostavnije :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5607
6.4.2011 10:25:55   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Upravo dobih sms od Gagache sledece sadrzine user posted image

"Ej zenice moje...eto rodih i ja user posted image . Sve je proslo brzinom svjetlosti. Ostao komad posteljice, pa su me morali uspavati...rana boli za poluditi, ali prezivjet cemouser posted image . Beban je tezak 3600 i pravi je slatkisuser posted image , javim vam cim se dohavizam...cmoookic"

Kraljica je prava, sve sa smajlijima sms poslala user posted image

Jao ova nasa gagach je zbilja heroj user posted image .
Jelena draga,cuvaj se,znam kako bubrezi bole,kao sto ziki rece,kad dodje ti tm ako bude i dalje tako bolilo,odi lezati malo,ipak je sigurnije .user posted image
Sweety sretan rodjendan,ova ce ti godina bas biti lijepa aBd,porod i user posted image .Pa  vam zelim svu srecu.
Sarah,neda,Miila znaci ni kod vas jos nista user posted image ,ni kod mene,ove nase bebe ljenguze user posted image .
Meni kad je dr rekla da sam otvorena 1 prst ja u cudu bila,nista me nije boljelo niti sam mogla osjetiti da se sta desava,a poslije toga kako je krenulo te deblji prst,te dva,te beba krupnije za 2-2,5 sedm,ja sam mislila to ce izaci cim ja ustanem user posted image da hodam ali guzi nigdje ni makac sem sto me sad pritisce dolje.
Neka ja se njemu i dalje nadam i iscekujem svaki dan,zato cu danas aBd pospremiti svu kucu i odoh u malo vecu nabavku namirnica i da me mm pocasti ruckom vani user posted image .
Ako se nista ne desi do sub,idem na kontrolu,na UZ i ginekoloski,pa cemo vidjeti user posted image
Drage moje ostajte mi zdravo,ovima sto je krenulo Boze na hajir i sto brzi i laksi porod user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5608
6.4.2011 10:27:28   
lejla31
gagach pridruzujem se cestitkama, hB neka  je sve u redu proslouser posted image user posted image user posted image
hocu i jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5609
6.4.2011 10:28:31   
Amam
IZVORNA PORUKA: honey bunny

Kod dr.Munevere. Ma problem je što sam otvorena 2 prsta, pa ne vjerujem da će izgurati do kraja. samo što sam prestala piti gynipral, otvorila se još jedan prst. Samo se nadam da sve bude ok, pa da se tu porodim da ne idem u Tz, ipak je ovdje bliže i jednostavnije :)

A je li ti beba nisko?
Kod mene visoko a ja se ipak otvaralam od 7 mj,gynipral nisam pila jer imam aritmiju,samo apaurin ,evo vec 15 dana nista ne pijem,hodam i sve radim oko kucnih poslova a user posted image ne mrda user posted image .Mozda se malo spustio jer osjecam pritisak na m. mjehur

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5610
6.4.2011 10:30:09   
Amam
IZVORNA PORUKA: lejla31

gagach pridruzujem se cestitkama, hB neka  je sve u redu proslouser posted image user posted image user posted image
hocu i jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Neka si nam mahnula znaci i ti si jos 2 u 1 bez pomaka user posted image .
Ja se sad ponadala,jer gagach otvori sezonu user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5611
6.4.2011 10:33:40   
ziki
E Honey imamo isu dr, ja danas isem na kontrolu. Vezano za porodilište. U Gračanici je porodilište super, bar je bilo prije tri godine. Ne mislim na extra uslove već na osoblje, babice sestre. Sretno

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5612
6.4.2011 10:36:49   
idacha
sweet, happy B-day.... mnogo zdravlja, srece i svega lijepog... jel to sada punih 18 godina? user posted image user posted image user posted image
nedo, mi ''poranili'', pa tit ek sada odgovaram za temu... sve objave o rodjenju imas na temi Beba-novorodjence, beba-rodili smo... ili jednostavnije ukucaj na trazilicu ''nasa draga gagach se porodila''... kiss

joj, zenice drage, svima kojima je ublizu, zelim sve naj naj naj...
dan nekako ulijeva povjerenje, pa se nemojte sikirati ako kojoj kreneuser posted image
sretnoooooo

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5613
6.4.2011 10:38:04   
palachinken
Joj ja danas idem doktoruuuuuuuuuuuu, kako sam uzbuđena, imam tremu user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5614
6.4.2011 10:39:28   
entinte
IZVORNA PORUKA: sarah
Entinte, sta je to sad bilo, beba se okrenula ili?

ma nemam pojma user posted image  nije vise tamo gdje je bio to je sigurno, zarotirao se izgleda samo ne znam kako user posted image user posted image
tako bih volila da mogu proviriti samo sekundicu da vidim u kojem je položaju...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5615
6.4.2011 10:43:05   
enči80

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj ja danas idem doktoruuuuuuuuuuuu, kako sam uzbuđena, imam tremu user posted image

Sretno !!!

Ima li ko ikakvih vijesti o Jeleni?

Sweet :Sretan rođendan!

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 5616
6.4.2011 10:44:18   
ziki
Mi idemo svo troje na randevu sa Junioromuser posted image ne zna se ko se više raduje

Neposredna veza do poruke: 5617
6.4.2011 10:46:33   
lejla31
neka je krenulo, sad se bar nadam da cu i ja uskoro....ako nista u subotu ce me na oxi test ali bolje bi bilo da je prirodno pa vidicemo....user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5618
6.4.2011 10:56:10   
idacha
jelena nam je otisla urologu jutros... iskreno se nadam da ce sve biti ok i da nece morati ostati u bolnici...

entinte, sarah, lejla, amam, good luck, drage moje

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5619
6.4.2011 11:08:08   
animagical
gdje ste mi sveuser posted image ja jos u krevetu, ne mogu danas da maknen nesto, ukocilo me ispod stomaka... da li je jela zavrsila na urologiji?user posted image Boga mi trebala je ranije, da ne zapusti, ali sta ce sama s maleckom najcesce...
sweet sretan rodjendan,ako sam dobro procitalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5620
6.4.2011 11:10:35   
palachinken

Mi idemo svo troje na randevu sa Junioromuser posted image ne zna se ko se više raduje

dobro nas je dvoje, ali je to obavezno praznik user posted image Prvo što se ja okupam i izdepiliram prije, što je samo po sebi vrijedno aplauza kad se radi u cugu user posted image pa onda sav taj ritual kod doktora gdje ostanemo po sat vremena, a onda odemo na dejt poslije.
Samo da bude bebi dobro, a koliko je živahna duša mamina, čini mi se da je sve ok user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5621
6.4.2011 11:17:17   
sanela.asja
Juuuuuuttttttttttttrrrrrrrrrrroooooooooooo user posted image user posted image e jest ljepo kad me sunce probudi,nisam citala sta se sve izdesavalo nadam se da ste dobro i zdravo i vase bebice naravno..
Ja jedva cekam na pregled koji je tek za 7 dana nesto osjetila sam bebicu neki dan i vise nista nikako se necujeuser posted image pa sam se malo zabrinula user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 5622
6.4.2011 11:46:12   
sarah
Ziki, palachinken, javite se poslije pregleda takodje.
Nemojte da brinemo.
Isto tako ako bude vijesti o Jeleni javite...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5623
6.4.2011 12:04:48   
animagical
ja usla u peti konacnooooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5624
6.4.2011 12:21:04   
nelic
Isto skoro sve.. samo maloprije malkice vise sukrvice nego sto je sinoc bilo... Uspjela sam odspavat jedno dva sata kroz bolove.. odma sam malo drugacija..
Ma mi zene smo cudo, sta vam je, sta sve predeveramo.. user posted image

Kiss svim trudnjacama.. user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *