|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  222 223 [224] 225 226   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.4.2011 0:36:17   
idacha
IZVORNA PORUKA: animagical

a jelo  sta bi odjednom...user posted image bas mi zao...valjda su  joj dali makar antibiotike i sta protiv bolova da joj to smiriuser posted image
pozdravi je od sviju da joj sad ne smetam...

hocu, draga...
ma bas mi je zao, ali bas...
mogli su je vala bar bubrezi obici...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5576
6.4.2011 0:53:56   
animagical
prijatno svima, idem da legim, boli, ne mogu vise... da mi je prespavati dok ovo ne prodje user posted image drage moje, budite dobro sveuser posted image pozdrav

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5577
6.4.2011 1:20:53   
Anoniman
Evo samo da vammahnem, jer mi ovi bolovi ne daju spavati...joj ovo mi gore nego porod prvi koji je bio bas bolan i tezak...Kao sto rece Idacha htjeli me ostaviti, posto nemam Anusku s kum ostaviti, mm na putu pustili me uz moju odgovornost, jaka upala, dosta infekta velika dilatizacija bubrega, uglavnom i bubrezi i mokracna i jajnici u helać otisli...jbga...ali izdrzao je mujo i gore. Mm mi krenuo, ocekujem ga nocas kuci, sutra mi rekli opet da dodjem, ako ne bude bolje moracu ostati, tako da sam sva bljak user posted image

Sto se tice gagache ja sam rekla da cu biti uz nju kad bude radjala i dogodi se tako user posted image , mene pregledaju na uz i izlazi njena dr i govori gotovo rodila, ja pitam je li L, kaze jeste...kao super je prosla brzo sve i sad je siju. Bas koja slucajnost...entinte samo jos tebe da ispratim user posted image ...
Ljubimo vas sve i hvala vam od srca user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5578
6.4.2011 1:39:40   
Anoniman
Upravo dobih sms od Gagache sledece sadrzine user posted image

"Ej zenice moje...eto rodih i ja user posted image . Sve je proslo brzinom svjetlosti. Ostao komad posteljice, pa su me morali uspavati...rana boli za poluditi, ali prezivjet cemouser posted image . Beban je tezak 3600 i pravi je slatkisuser posted image , javim vam cim se dohavizam...cmoookic"

Kraljica je prava, sve sa smajlijima sms poslala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5579
6.4.2011 1:55:28   
nelic
Evo iizgleda nema nocas bash spavanja.. Boli me u prosjeku svakih pola sata.. Kazem u prosijeku jer je nekad 20 min. nekad 40.. nikako da vise od 2 puta bude isti vremenski razmak.. Samo cekam da dodje na nekih bar 5-10min pa da imam bolove bar par puta uazstopno u istim intervalima, otisla bih onda da me pregledaju desava li se ista.. Pomalo je opet bila sukrvica oko 22 00 h otad nije vise.. Mah zbunjena sam skrooz..samo da vise odapne da valja, izludi ovo cekanje...

gagach cestitam od srca ....user posted image i ja sam se potajno nadala da cu biti gotova dosad..a nisam ni pocela hehhe
Jelo ne daj se :) Uz tebe smo
Sretno svima :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5580
6.4.2011 6:49:04   
nelic
Sve ste mi jos usecerile izgleda..user posted image
Ja evo svunoc se borim sa bolovima.. user posted image Oko 3 su bili na 10 min..taman se ponadala sad ce onda i na 5, al onda opet se pocelo penjati..user posted image Sad varira od 10 - 20min.. Valjda ce brzo.. Da mi je zaspat bar satak, malo doc sebi..al tesko.. hEM bolovi , hem nervoza.. nema sanse..

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5581
6.4.2011 7:28:44   
Miila
Ja sam budna i navijam da ti knacno ti intervali budu učestaliji, evo i ja probila termin vec dva dana, ali kod mene se ništa ne dešava, samo iščekivanje:-(

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5582
6.4.2011 7:30:34   
nelic
Ma ovo je stvarno patnjaaa.. Nadam se da ces proci puno lakse od mene user posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 5583
6.4.2011 7:35:05   
Miila
A jojjj, bas mi je zao...ali vazno da je krenulo, a i bolje je da čekaš u kući da kontrakcije budu češće nego da se nervoziš po bolnici, ovako imaš uvijek barem ove ženice da dijelimo muku...ja za sad jedva čekam neki znak...počela sam se i brinuti, a bila sam uvjerena da ću prije termina se poroditi, kao bebica napredna,  a sad ništa, imam osjećaj da ću ovako jos 7 dana:-(

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5584
6.4.2011 7:55:01   
nelic
Meni od preksinoc ovako, da je samo od nocas lako bi.. al vise me smori.. sve kad kontam sad ce.. ono razmak veci bude medju bolovima user posted image .. To je to sto me ubi.. Pokusavam zaspat al nikako.. kad podje porod ja cu prespavat..vec sam umorna dobro..
Bebica ce doci kada bude spremna, sve je to normalno.. Nemoj se nervirat i sekirat samo ce ti teze biti.. najvaznije je ostati smiren i puno je lakse onda.. user posted image
Nije ni u jednoj ostalo, pa nece ni u nama.. Izaci ce kad-tad user posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 5585
6.4.2011 7:58:27   
entinte
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Upravo dobih sms od Gagache sledece sadrzine user posted image

"Ej zenice moje...eto rodih i ja user posted image . Sve je proslo brzinom svjetlosti. Ostao komad posteljice, pa su me morali uspavati...rana boli za poluditi, ali prezivjet cemouser posted image . Beban je tezak 3600 i pravi je slatkisuser posted image , javim vam cim se dohavizam...cmoookic"

Kraljica je prava, sve sa smajlijima sms poslala user posted image

Draga jelena baš mi je žao što ti se sve to izdogađalo user posted image  pa hoće li te išta zaobici dragauser posted image ... nadam se da ce te to brzo popustiti... sto se mene tice bujrum u petak ujutro na jezero pa me prati hehehehe ali nemoj kao sinoc zbog zdravstvenih razloga nego onako prošetaj user posted image  ali nisam sigurna ni za to vise jer mi se bebica pomjerila negdje pa sad ne znam u kojem je tacno polozaju... ako se zarotirao vjerovatno ce me vratiti... uh ta neizvjesnost... user posted image  

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5586
6.4.2011 8:01:21   
neda 30
eeeeee Gagachh čestitke dragaa, ma odličnooo, kako superrrr brzo ti to odradi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliki poljubac za tebe i bebača slatkog, juuhuuhuhu!!!!!

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 5587
6.4.2011 8:05:37   
neda 30
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Uh baš te ništa nemože zaobići, al ti si hrabra žena, sve ćeš ti to stoički podjenjeti!!! Držim fige da je danas boljeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio neda 30 -- 6.4.2011 8:06:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5588
6.4.2011 8:09:35   
neda 30
Inače kod mene ništa novouser posted image
Spremam se doktoru pa ćemo da vidimouser posted image user posted image user posted image
Uh više me ova neizvjesnost smori, nego fizički izdržatuser posted image .

I da,
Jutroooo user posted image , evo i kafauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5589
6.4.2011 8:10:57   
neda 30
Idacha nemogu da nađem temu za Gagach, ajd pomozi plsuser posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5590
6.4.2011 8:18:40   
palachinken
nedo30 evo ti link na temu za gagachu http://www.ringeraja.ba/forum/m_893324/mpage_1/tm.htm#893492
idacho vidjela sam na ebayu bedževe s tim šega natpisima, ali to mi sitno, mora mi se neko baš unijet u facu da šta pročita. Ovako ga razapnem preko stomačine - junačine, pa nek se zna user posted image Samo moram naći neku prikladnu majicu, jeeee
animagical, ja sam mislila genetikom da bude pametna i vrijedna, a za ljepotu nek se snalazi, evo cu ti poslat PP s imenom pa vidi user posted image
nelic ima li šta novo?

Ostalima big zagrljaj do slijedeće emisije.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5591
6.4.2011 8:20:21   
sweet insanity
Gagach, iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5592
6.4.2011 9:31:51   
belmica
GEGAČ mila, čestitam od srca !!!!user posted image user posted image user posted image
ja sam sinoć bila na koncertu Ramba, bebac je uzivao kao i ja user posted image , cupkao u stomaku u ritmu basa user posted image
bas je dobro bilo!
Jelo, brz oporavak ti zelim !!! zovni nekog da ti malo pomogne oko Ane, znam kako je to ....

Azra ...prva ljubav moja 18.11.2008.g.
druga ljubav akobogda uskoro stiže .... termin 04.07.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5593
6.4.2011 9:38:35   
sweet insanity
Neda 30, koliko traje psihofizicka priprema gore na UKC da se mogu orijentisat? Danas mi prvi put, a i rodjendan mi pa cu imat nege goste veceras pa da se znam organizovat kad spremt sta user posted image

Neposredna veza do poruke: 5594
6.4.2011 9:40:27   
belmica
sweety SRETAN ROĐENDAN user posted image user posted image user posted image

Azra ...prva ljubav moja 18.11.2008.g.
druga ljubav akobogda uskoro stiže .... termin 04.07.2011.g

Neposredna veza do poruke: 5595
6.4.2011 9:43:57   
Hannica
IZVORNA PORUKA: honey bunny

Eh, onda ću ja nju i pozvati i riješit se dileme. Malo me brine i to što mi je bebi mala :( ima samo 2600gr., biće mi pravo sićušna. Jedino me tješi što će mi se biti lakše poroditi, ali opet voljela bih da dobije još malo na kilaži, makar da nagura na 3kg.

Draga ne brini  zbog tezine,meni je doktor govorio sitna beba,ne razvija se dovoljno,ima samo 2 kg,to mi govorio 7 dana pred porod,a ja rodila bebu od 3250,sto uopste nije malo.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5596
6.4.2011 9:44:43   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: idacha

Eh, onda ću ja nju i pozvati i riješit se dileme. Malo me brine i to što mi je bebi mala :( ima samo 2600gr., biće mi pravo sićušna. Jedino me tješi što će mi se biti lakše poroditi, ali opet voljela bih da dobije još malo na kilaži, makar da nagura na 3kg.

ma, nemoj to da te brine, draga, bitno je samo da je sve kako treba.. a, imas jos fore.. bebi u posljednjim nedjeljama dobila oko 300 gr nedeljno, koliko se sjecam, tako da... no sikiriki, nije to ni tako mala bebarica... :)
javi se sa vijestima od dr...

Jutro drage moje mame i trudnjače:) Zvala sam dr.kaže sve je to ok, samo imam osjetljiv grlićuser posted image
Možete misliti sinoć sam prvi put odsšavala iz cuga. Nisam ni jednom ustala da piškim, tako sam fino odmorna :)))
Nelic, kako si sada? Jel šta krenulo? Jelena, kako se ti osjećaš, jel novi dan popravio stvari barem malo? Ja mislim da će to sve na kraju biti ok, ovo je nama samo upozorenje. Trebamo biti svjesne šta nam je Bog dao, šta znači majčinsto i da tu priliku, nažalost, ne može dobiti svako.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5597
6.4.2011 9:47:46   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Hannica

Draga ne brini  zbog tezine,meni je doktor govorio sitna beba,ne razvija se dovoljno,ima samo 2 kg,to mi govorio 7 dana pred porod,a ja rodila bebu od 3250,sto uopste nije malo.

Stvarno?! Uh, lakše mi je sad puno! Znala sam da mogu fulati u nekoliko grama, ali u kilu... :) Sad onda mogu mirno čekati a mi pokuca, hehehe

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5598
6.4.2011 9:50:28   
honey bunny
Sweety, pa i ti si apriluša, heheh. Sretan ti rođendan. Meni je 18-og :) Navijam da mi se bebač tada  rodi, hihihi

Neposredna veza do poruke: 5599
6.4.2011 9:53:12   
Hannica
Honey samo opusteno,bit ce to super.user posted image
Gagach cestitam draga,uzivaj sa svojim bebacem.user posted image
Jelena user posted image nadam se da se danas osjecas bolje.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 5600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  222 223 [224] 225 226   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  222 223 [224] 225 226   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *