Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gift, OT, ali nece zamjeriti ostale zenice, nadam se... organizovana je kafica sa zenicama sa rr-a, za cetvrtak u 16:30, mercator, pa ako si raspolozena da nam se pridruzis...
ej super, al...zavisi kakva budem...
Gagach, draga pa ti to bas expresno Svaka cast, zelim ti sve najljepse, bebici dug i sretan zivot. Ne mogu da vjerujem da je sve gotovo i to tako brzo a ti se toliko brinula. Daj Boze da i nama ostalima bude ovako brzo
nista palachinken ako hocu priju najbolje da te dodam i na face pa ako procijenis da ce mi mali liciti na nesto hehe ta tvoja curica nije vidjena vec cuvena
ako jela ista javi odmah cu vam reci...ma od bubrega hvataju jos gore kontrakcije...meni je bilo jedno vece bas prituzilo, ni 2 giniprala odjednom i apaurin nisu pomogli...a vala ni antibiotici posebno kasnije... jelo ne daj se
< Poruku je uredio animagical -- 5.4.2011 23:54:06 >
uh, Amam, hvalaa a, za taj album i zaboravila, valja mi ga nekada azurirati... palachinken, ja kad sam se porodila sa imijem, dobijem majicu sa natpisom ''i make milk, wats your superpower?'', tacno ispod sisaaaa... crkla sam od smijeha kad sam vidjela... super mi je fora to sa natpisima.... Gift, hajde, draga, valjda budes bolje, pa se druzimoooooooo... gdje nam sweet pobjeze???
mene je vala danas full odradila ni sa imijem nije kao sada,,, vise mi na kraju i dosadilo da gledam u monitor, pola sata tamo vamo... bas je danas bila posebno raspolozena za posmatranje bebe ili ju je zabavljalo to sto je i mm pristao na salu na moj racun, naravno
nisam trazila, ona je sama ukljucila ctg.. kazem, danas je bas bila posebno raspolozena... sve sve detalje nam pokazivala, od prsta do bubrega, jetre i slicno... kazem, pola sata gledali, mene vise i smorilo... haman trebam cesce voditi mm
nisam trazila, ona je sama ukljucila ctg.. kazem, danas je bas bila posebno raspolozena... sve sve detalje nam pokazivala, od prsta do bubrega, jetre i slicno... kazem, pola sata gledali, mene vise i smorilo... haman trebam cesce voditi mm
Ma i namaa sve to pokaze jedino ne spominje te tackice, isto tako oko pola sata...ctg nam doduse nije ukljucivala, a mm svaki put ide sa mnom Bitno mi je da kaze da je beba super, valjda zna sta gleda :) Nama je pokazala podkoljenicu i kaze kako je buci podkoljenica hhh, preslatko :)
evo vijesti o jeleni.. upravo je zavrsila, jaka upala sa dilatacijama...dr je htjela ostaviti da lezi, a ona na potpis izasla kuci, jer nema ancicu sa kim ostaviti
joj, jest' mi zao.. stvarno je hrabrica i inace i borac, a sve je nesto hoce... jelo, mila, drzi nam se, ljubimo te puno
laku noc drage moje..odo spavat..upadam...delozirala sam mm iz spavace za veceras jer iovako ne mogu da spavam a on u zadnje vijeme hrce katastrofa (mislim hrce uvijek al u zadnje vrijeme posebno) i izgura me skroz na cosak kreveta, a nema sanse da ga probudim il pomaknem..pa da vidim hoculi se makar malo naspavat...
Jao bas mi je zao Jelene, svasta je nesto snaslo. Cuvaj se draga i brz oporavak ti zelim
a jelo sta bi odjednom... bas mi zao...valjda su joj dali makar antibiotike i sta protiv bolova da joj to smiri pozdravi je od sviju da joj sad ne smetam...