Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hajte nek bude kod neke curica, valja mom malom sutra naci curu,sve se brace radjaju necu biti zla svekrva obecavam ako ko rodi pa cujete javljajte zelim im sve najbolje objema pardon sad vidim i honey sretnoooooooooooooo
Šta to fali mojoj curici pa je ne spominjes Znaš kakvu genetiku ima, ljubi je majka. Još ako bude skromna na mater...
Palachinken evo ja se prijavljujem za snahu,s obzirom da radjam skromnu djecu i da nemamo nikog u Ze,bice to dobra kombinacija
sweet, napisala detaljno na stranici-dvije prije... a, da... i uspjela je dr uhvatiti prstice, gdje se vide one tackice koje sam ti pominjala... jedva, ali je uspjela... :)
gagach draga čestitam ti od srca i želim sve naaaajbolje... konacno si se sastala sa svojim najdražim bićem... hvala Bogu... e sad smo mi na redu ako Bog da... da vidimo koja će te od nas pratiti sarah mi se opet ušutila da nije ona slijedeća
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
stanite malo pik moja prija palachinken, ne moze, ne dam, zauzeta curica hehehe evo da se pohvalim, necu se mijesati nista, volim da kuham, a snaha nek izmislja sta zeli kad dodju
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
stanite malo pik moja prija palachinken, ne moze, ne dam, zauzeta curica hehehe evo da se pohvalim, necu se mijesati nista, volim da kuham, a snaha nek izmislja sta zeli kad dodju
Možda u mene budu dvije pa ćemo sve podmiriti
Sitno,sitno ma poprilicno sam dobro,jedino te cari zadnjih dana trudnoce malo zezaju,nespavanje i polozaji u krevetu,ali nestoo me od danas pravo jako pritisce dolje,stalno imam potrebu ici na wc,a do sad je bio jako visoko,i po stomaku ne bih bas rekla da se spusti,nisam pametna
vjerovatno se spustio... jos malko draga, pa da i ti aBd ovako kao gagach, za cas posla zavrsis...
Sitno,sitno ma poprilicno sam dobro,jedino te cari zadnjih dana trudnoce malo zezaju,nespavanje i polozaji u krevetu,ali nestoo me od danas pravo jako pritisce dolje,stalno imam potrebu ici na wc,a do sad je bio jako visoko,i po stomaku ne bih bas rekla da se spusti,nisam pametna
vjerovatno se spustio... jos malko draga, pa da i ti aBd ovako kao gagach, za cas posla zavrsis...
Gift, OT, ali nece zamjeriti ostale zenice, nadam se... organizovana je kafica sa zenicama sa rr-a, za cetvrtak u 16:30, mercator, pa ako si raspolozena da nam se pridruzis...
Palachinken
ne ulizuj se , moja prija, ne dam sta ti je vidis koja je nestasica curica, ja se vec zabrinula
Možda u mene budu dvije pa ćemo sve podmiriti
Eto moze,da se ne guram s animagical,bole je bubrezi a i nahvalila se zena nema sta.
Idacha Imran ti je pravi sarmer,malo sam ti virnula u albuma i ti si lijepa .
Ne to radit,pa sad ce se palachinken pravo folirat
Palachinken
ne ulizuj se , moja prija, ne dam sta ti je vidis koja je nestasica curica, ja se vec zabrinula
Joj šege, vidjećeš sutra kad čika doktor kaže nije curica ja se mal' zezno. A ja je već uhljebila A onaj sam potpis slavni stavila na majicu, samo čekam da ugrije pa da ga pronosam ponosno.