|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.4.2011 23:29:26   
sporty mamaa
Gagach cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E jesi brza, svaka cast stvarnouser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5526
5.4.2011 23:29:39   
animagical
dobro su obojeuser posted image , upravo je siju...izdrzi gagach

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5527
5.4.2011 23:31:05   
idacha
evo ja otvprila temu za cestitanjeeeeeeeeeeeee.....

uh, kako uzbudljivooooooooooo

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5528
5.4.2011 23:31:20   
malena27 RR
Gagach user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam od srca! Bas je bila brza user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 5529
5.4.2011 23:31:26   
Amam
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

hajte nek bude kod neke curica, valja mom malom sutra naci curu,sve se brace radjajuuser posted image necu biti zla svekrva obecavamuser posted image
ako ko rodi pa cujete javljajteuser posted image zelim im sve najbolje objemauser posted image user posted image user posted image user posted image
pardon sad vidim i honeyuser posted image sretnoooooooooooooouser posted image

Šta to fali mojoj curici pa je ne spominjes user posted image
Znaš kakvu genetiku ima, ljubi je majka.
Još ako bude skromna na mater...

Palachinken evo ja se prijavljujem za snahu,s obzirom da radjam skromnu djecu i da nemamo nikog u Ze,bice to dobra kombinacija user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5530
5.4.2011 23:32:41   
sweet insanity
Idacha kako prodje pregled? :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5531
5.4.2011 23:34:01   
idacha
sweet, napisala detaljno na stranici-dvije prije...
a, da... i uspjela je dr uhvatiti prstice, gdje se vide one tackice koje sam ti pominjala... jedva, ali je uspjela... :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5532
5.4.2011 23:34:04   
entinte
gagach draga čestitam ti od srca user posted image  i želim sve naaaajbolje... konacno si se sastala sa svojim najdražim bićem... hvala Bogu... e sad smo mi na redu ako Bog da... da vidimo koja će te od nas pratiti user posted image  sarah mi se opet ušutila da nije ona slijedeća user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5533
5.4.2011 23:34:06   
animagical
stanite malo pik moja prija palachinken, ne moze, ne dam, zauzeta curica heheheuser posted image evo da se pohvalim, necu se mijesati nista, volim da kuham, a snaha nek izmislja sta zeli kad dodjuuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5534
5.4.2011 23:34:15   
enči80
SUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEER!Čestitam od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5535
5.4.2011 23:35:11   
Amam
Gagach user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zeno brza si k'o zec.
Od user posted image cestitke tebi i tvom muzu,bebi dug i sretan zivot a tebi brz oporavak user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5536
5.4.2011 23:36:15   
enči80

stanite malo pik moja prija palachinken, ne moze, ne dam, zauzeta curica heheheuser posted image evo da se pohvalim, necu se mijesati nista, volim da kuham, a snaha nek izmislja sta zeli kad dodjuuser posted image

Možda u mene budu dvije pa ćemo sve podmiritiuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 5537
5.4.2011 23:36:28   
Gift
palachinken sto si promijenila potpis, mislim i ovaj je strava al onaj je odkido

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5538
5.4.2011 23:36:30   
sporty mamaa
Evo zene ima vam na novoj mr.been odo gledati pa pavati, laku vam nocuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5539
5.4.2011 23:37:54   
Amam

Ne to radit,pa sad ce se palachinken pravo folirat user posted image user posted image

Palachinken user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 5540
5.4.2011 23:38:25   
idacha
IZVORNA PORUKA: Amam

Sitno,sitno ma poprilicno sam dobro,jedino te cari zadnjih dana trudnoce malo zezaju,nespavanje i polozaji u krevetu,ali nestoo me od danas pravo jako pritisce dolje,stalno imam potrebu ici na wc,a do sad je bio jako visoko,i po stomaku ne bih bas rekla da se spusti,nisam pametna user posted image

vjerovatno se spustio... jos malko draga, pa da i ti aBd ovako kao gagach, za cas posla zavrsis...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5541
5.4.2011 23:39:23   
animagical
ccc ja djeteta, cim spomenuh curice ovaj mali poce skakati po stomakuuser posted image
sta li nam je s jelenomuser posted image jest mi je zao, znam kako je s bubrezima...user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 5542
5.4.2011 23:40:04   
idacha
IZVORNA PORUKA: Gift

palachinken sto si promijenila potpis, mislim i ovaj je strava al onaj je odkido

i ja se isto pitala danas... vrati onaj, bas je bio utjesanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5543
5.4.2011 23:42:33   
Gift
meni ovaj forum nesto kasni...gagach cestitke i od mene, kad prije, svaka castuser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 5544
5.4.2011 23:43:36   
Amam
IZVORNA PORUKA: idacha

Sitno,sitno ma poprilicno sam dobro,jedino te cari zadnjih dana trudnoce malo zezaju,nespavanje i polozaji u krevetu,ali nestoo me od danas pravo jako pritisce dolje,stalno imam potrebu ici na wc,a do sad je bio jako visoko,i po stomaku ne bih bas rekla da se spusti,nisam pametna user posted image

vjerovatno se spustio... jos malko draga, pa da i ti aBd ovako kao gagach, za cas posla zavrsis...

Ako Bog da user posted image  

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5545
5.4.2011 23:44:34   
idacha
Gift, OT, ali nece zamjeriti ostale zenice, nadam se...
organizovana je kafica sa zenicama sa rr-a, za cetvrtak u 16:30, mercator, pa ako si raspolozena da nam se pridruzis...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5546
5.4.2011 23:45:45   
animagical

Ne to radit,pa sad ce se palachinken pravo folirat user posted image user posted image

ne ulizuj se , moja prija, ne damuser posted image sta ti je vidis koja je nestasica curica, ja se vec zabrinula

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5547
5.4.2011 23:49:02   
Amam
IZVORNA PORUKA: enči80

Možda u mene budu dvije pa ćemo sve podmiritiuser posted image user posted image user posted image

Eto moze,da se ne guram s animagical,bole je bubrezi a i nahvalila se zena nema sta. user posted image

Idacha  Imran ti je pravi sarmer,malo sam ti virnula u albuma i ti si lijepa user posted image .

Jelena user posted image drzi se,nadam se da nije nista strasno

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 5548
5.4.2011 23:50:00   
Amam

ne ulizuj se , moja prija, ne damuser posted image sta ti je vidis koja je nestasica curica, ja se vec zabrinula

user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 5549
5.4.2011 23:50:04   
palachinken
user posted image user posted image Joj šege, vidjećeš sutra kad čika doktor kaže nije curica ja se mal' zezno. A ja je već uhljebila user posted image
A onaj sam potpis slavni stavila na majicu, samo čekam  da ugrije pa da ga pronosam ponosno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 5550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  220 221 [222] 223 224   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *