Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro trudnice, kako ste mi? Vidim krenule apriluše polako. Super. Jelena nadam se da si bolje. Znam da ti je grozno ali kad ti muž ako Bog da dođe možda da ipak legneš 2-3 dana u bolnicu, ipak kod kuće nema ležanja sa malenom. Honey vidim ti si iz Gračanice, kod koga vodiš trudnoću. Meni je doktorica u prvoj prognozirala da će ako doguram do termina(od kraja 8 ja otvorena prst) beba imat 3800 max ali maleni je imao 3930 ti imaš još cca 20 dana i imaš fore da bebana poraste.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Dobro jutro okruglice male i velike Kod mene nista novo, nema promjena. Tacka. Nelic, ma kod tebe je to krenulo, samo sto ide sporije. Izdrzi jos malo i uskoro ces ugledati aBd svoju bebicu. A mogu misliti kakvo je to iscekivanje, ne bi ni ja mogla zaspati, sigurno si vec smorena... Miila, i tebi zelim da sto prije krene. Ima nas jos kojima je termin ublizu. Meni je sutra ali se nista ne desava. Entinte, sta je to sad bilo, beba se okrenula ili? Tukice, jesi li ziva? Ima li kakvih promjena nakon jucerasnjeg "njeznog" pregleda? Sad sam se cula sa gagach. Ma zena je to vrhunski odradila. Dosla u bolnicu sa 5 prstiju otvorena a bez ikakvih bolova. Za sat vremena sve bilo gotovo Bebach je dobro, spava. Ona je takodje dobro ali ce kuci vjerovatno sutra a ne danas. Gagach, ti si nam definitivno uzor .
Sarah, možda si ti i tih nekoliko prsta otvorena, a ne znaš Kad ideš doktoru?
Mozda i jesam, vidis kako je to islo kod gagach Daj Boze da je tako ali to cu vidjeti tek u petak kad idem na sljedecu kontrolu. Juce me nije pregledao ginekoloski pa ce u petak aBd.
Jutro trudnice, kako ste mi? Vidim krenule apriluše polako. Super. Jelena nadam se da si bolje. Znam da ti je grozno ali kad ti muž ako Bog da dođe možda da ipak legneš 2-3 dana u bolnicu, ipak kod kuće nema ležanja sa malenom. Honey vidim ti si iz Gračanice, kod koga vodiš trudnoću. Meni je doktorica u prvoj prognozirala da će ako doguram do termina(od kraja 8 ja otvorena prst) beba imat 3800 max ali maleni je imao 3930 ti imaš još cca 20 dana i imaš fore da bebana poraste.
Kod dr.Munevere. Ma problem je što sam otvorena 2 prsta, pa ne vjerujem da će izgurati do kraja. samo što sam prestala piti gynipral, otvorila se još jedan prst. Samo se nadam da sve bude ok, pa da se tu porodim da ne idem u Tz, ipak je ovdje bliže i jednostavnije :)
"Ej zenice moje...eto rodih i ja . Sve je proslo brzinom svjetlosti. Ostao komad posteljice, pa su me morali uspavati...rana boli za poluditi, ali prezivjet cemo . Beban je tezak 3600 i pravi je slatkis , javim vam cim se dohavizam...cmoookic"
Kraljica je prava, sve sa smajlijima sms poslala
Jao ova nasa gagach je zbilja heroj . Jelena draga,cuvaj se,znam kako bubrezi bole,kao sto ziki rece,kad dodje ti tm ako bude i dalje tako bolilo,odi lezati malo,ipak je sigurnije . Sweety sretan rodjendan,ova ce ti godina bas biti lijepa aBd,porod i .Pa vam zelim svu srecu. Sarah,neda,Miila znaci ni kod vas jos nista ,ni kod mene,ove nase bebe ljenguze . Meni kad je dr rekla da sam otvorena 1 prst ja u cudu bila,nista me nije boljelo niti sam mogla osjetiti da se sta desava,a poslije toga kako je krenulo te deblji prst,te dva,te beba krupnije za 2-2,5 sedm,ja sam mislila to ce izaci cim ja ustanem da hodam ali guzi nigdje ni makac sem sto me sad pritisce dolje. Neka ja se njemu i dalje nadam i iscekujem svaki dan,zato cu danas aBd pospremiti svu kucu i odoh u malo vecu nabavku namirnica i da me mm pocasti ruckom vani . Ako se nista ne desi do sub,idem na kontrolu,na UZ i ginekoloski,pa cemo vidjeti Drage moje ostajte mi zdravo,ovima sto je krenulo Boze na hajir i sto brzi i laksi porod
Kod dr.Munevere. Ma problem je što sam otvorena 2 prsta, pa ne vjerujem da će izgurati do kraja. samo što sam prestala piti gynipral, otvorila se još jedan prst. Samo se nadam da sve bude ok, pa da se tu porodim da ne idem u Tz, ipak je ovdje bliže i jednostavnije :)
A je li ti beba nisko? Kod mene visoko a ja se ipak otvaralam od 7 mj,gynipral nisam pila jer imam aritmiju,samo apaurin ,evo vec 15 dana nista ne pijem,hodam i sve radim oko kucnih poslova a ne mrda .Mozda se malo spustio jer osjecam pritisak na m. mjehur
E Honey imamo isu dr, ja danas isem na kontrolu. Vezano za porodilište. U Gračanici je porodilište super, bar je bilo prije tri godine. Ne mislim na extra uslove već na osoblje, babice sestre. Sretno
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
sweet, happy B-day.... mnogo zdravlja, srece i svega lijepog... jel to sada punih 18 godina? nedo, mi ''poranili'', pa tit ek sada odgovaram za temu... sve objave o rodjenju imas na temi Beba-novorodjence, beba-rodili smo... ili jednostavnije ukucaj na trazilicu ''nasa draga gagach se porodila''... kiss
joj, zenice drage, svima kojima je ublizu, zelim sve naj naj naj... dan nekako ulijeva povjerenje, pa se nemojte sikirati ako kojoj krene sretnoooooo
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Joj ja danas idem doktoruuuuuuuuuuuu, kako sam uzbuđena, imam tremu
Sretno !!!
Ima li ko ikakvih vijesti o Jeleni?
Sweet :Sretan rođendan!
gdje ste mi sve ja jos u krevetu, ne mogu danas da maknen nesto, ukocilo me ispod stomaka... da li je jela zavrsila na urologiji? Boga mi trebala je ranije, da ne zapusti, ali sta ce sama s maleckom najcesce... sweet sretan rodjendan,ako sam dobro procitala
Mi idemo svo troje na randevu sa Juniorom ne zna se ko se više raduje
dobro nas je dvoje, ali je to obavezno praznik Prvo što se ja okupam i izdepiliram prije, što je samo po sebi vrijedno aplauza kad se radi u cugu pa onda sav taj ritual kod doktora gdje ostanemo po sat vremena, a onda odemo na dejt poslije. Samo da bude bebi dobro, a koliko je živahna duša mamina, čini mi se da je sve ok
Juuuuuuttttttttttttrrrrrrrrrrroooooooooooo e jest ljepo kad me sunce probudi,nisam citala sta se sve izdesavalo nadam se da ste dobro i zdravo i vase bebice naravno.. Ja jedva cekam na pregled koji je tek za 7 dana nesto osjetila sam bebicu neki dan i vise nista nikako se necuje pa sam se malo zabrinula
Isto skoro sve.. samo maloprije malkice vise sukrvice nego sto je sinoc bilo... Uspjela sam odspavat jedno dva sata kroz bolove.. odma sam malo drugacija.. Ma mi zene smo cudo, sta vam je, sta sve predeveramo..