idacha
|
Gift, pa sta se on ima cuvati, treba on tebi da zaprijeti... dr se salilaaaaaa :) ja bih volila da kod tebe bude , da se prijamo, sa ovim drugim momkom, imi mi je vec zauzet a, to ''pravilo'' manje kg veca beba, nije samo kod mene slucaj, to je cesta pojava.. ja sam sa imijem mislila da sto vise jedem, on ce vise kupiti, a nije tako.. bebi uzima sebi koliko hoce, ha vagala ti 30 kg, ha 10 ako te puno bole ledja, popij apaurin slobodno.. ja bas danas pitam dr za bol u ledjima, jer i mene razvaljuju, kaze nista jace od paracetamola, samo apaurin za opustanje misica... a, otkud bubreg, zeno i tebe da uhvati?? joooj, to je bas nezgodno.. pij dosta caja... Ako bude lijepo vrijeme sutra, mozda ti dodjemo... zato, ne citaj sta ti sve treba, ja cu ti izdeklamovati... :) honey, ako mislisa da je mnogo krvi i ne prestane, javi se dr... ja hB nikada nisam krvarila poslije pregleda, tako da bih vjerovatno odmah kontaktirala dr.. ja sam panicar po prirodi, pa valjda zato... a, vjerovatno nije nista, samo sojetljiv grlic..