|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
21.3.2011 14:25:50   
sandaa
znali iko jeli pocela isplata naknada za januar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2776
21.3.2011 14:28:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: sandaa

znali iko jeli pocela isplata naknada za januar user posted image user posted image user posted image

kako mislis za januar, pa bila je u februaru, a 13 za porodilje koje su na januarskom spisku je bila prije 7 dana

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2777
21.3.2011 14:34:01   
Anoniman
Mama2009.
(i sve ostale mame koje su rodile u februaru prosle godine)

jesi li ti dobila 13.-u?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 2778
21.3.2011 14:43:18   
Rimljankaa
Ja nisam zaposlena,ali bi trebala dobijati onu naknadu od nekih 100KM. Porodila se u januaru,jos je nikad nisam dobila..

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2779
21.3.2011 14:47:18   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Mama2009.
(i sve ostale mame koje su rodile u februaru prosle godine)

jesi li ti dobila 13.-u?

Ja sam rodila 2 mjeseca prije vas (znaci decembar) i dobila sam je 31.01. ako ti to sta znaci....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2780
21.3.2011 15:00:50   
Anoniman
Ja sam se porodila u februaru i rekli su mi da bi 13. trebala biti druga polovina aprila, najdalje do sredine maja. Jer sam na februarskom spisku, a znam da je kleopatra se porodila posle mene, ali je bila na januarskom spisku i dobila je skoro.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 2781
21.3.2011 15:13:51   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Ja nisam zaposlena,ali bi trebala dobijati onu naknadu od nekih 100KM. Porodila se u januaru,jos je nikad nisam dobila..

jeli ti došlo rješenje...
prvo dbiješ rješenje a ond anakdadu dobije sa ostalima...
ako nije bila u martu, doći će u aprilu za janurar od dana pododa do pvog februara i za februar

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2782
21.3.2011 15:43:41   
Rimljankaa
Doslo je rjesenje,a onda ce vjerovatno brzo i naknada...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2783
22.3.2011 13:30:45   
sandaa
rodila u no[color=#00vembru a tek me nas spisak stavili za januar znali ko jeli kad bi mogla isplata za januar vidim neki govore da je bila zvala socijalno niko nista nezna 00FF]

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2784
22.3.2011 13:33:03   
Hanady RR

rodila u no[color=#00vembru a tek me nas spisak stavili za januar znali ko jeli kad bi mogla isplata za januar vidim neki govore da je bila zvala socijalno niko nista nezna 00FF]

u kom mjeseci ti je stiglo rješenje o naknadi

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2785
22.3.2011 13:35:43   
Anoniman
Lejdi i Jelena, hvala vam.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 2786
22.3.2011 13:48:38   
sandaa
vi prticate o neki rijrsenjima ja nisam upucena dobro zato mozeli mi neko objasniti unaprijed puno hvala pozzz svim formasima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2787
22.3.2011 13:52:44   
Hanady RR

vi prticate o neki rijrsenjima ja nisam upucena dobro zato mozeli mi neko objasniti unaprijed puno hvala pozzz svim formasima user posted image

kad se porodiš moraš predati zahtjeva za nakandu....
prikupiti papire i dostaviti u opštinsku službu
onda ti ta služba dostavlja rješenje
zavisi ako si zaposlena ili ne zaposlena...
rješenje dolazi kada se zahtjev preda u roku do 30 dana najdalje
a novac se iplaćuje po dobivenom rješenju u narednom mjesecu za sve mjesec od kada je rješenje na snazi..
znači od dana poroda do toga dana pa onda nastavljaš dalje mjesec za mjesec i tako 12 mjeseci.
od dana poroda imaš rok od 60 dana da predaš zahtjev, jesi to uradilauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2788
22.3.2011 13:53:32   
Malenaoduvijek

kad si se porodila u roku od 60 dana si morala podnijeti zahtjev u sluzbi svoje opstine za naknadu kao majka porodilja
ako radis imas odredjenu naknadu ,a ako ne takodje samo je manja

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2789
22.3.2011 14:43:53   
sandaa
jesam predala sam al kad sam predavala rekli mi da se ne zurim tek u januaru mogu predat tako sam i uradila a rodila sam u novembru al nikakvo rijesenje nisam dobila pa mi bijese nejasno svi pricaju o rijesenjima

Neposredna veza do poruke: 2790
22.3.2011 14:45:26   
sandaa
hvala puno MALA1994 I HANADY srce ste

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2791
22.3.2011 14:46:20   
Malenaoduvijek

jesam predala sam al kad sam predavala rekli mi da se ne zurim tek u januaru mogu predat tako sam i uradila a rodila sam u novembru al nikakvo rijesenje nisam dobila pa mi bijese nejasno svi pricaju o rijesenjima

znaci predala si u roku od 60 dana od poroda

nazovi sluzbu opstine kojoj pripadas da pitas trebala si vec dobiti rjesenje

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2792
22.3.2011 14:50:02   
sandaa
jesam jesam predala sam nista zvacu ujutro ipak hvala vam puno na pomoci mozda bas i dobijem to ovi dana hvala pozzzz hvala na pomoci i savijetu

Neposredna veza do poruke: 2793
22.3.2011 14:50:38   
sandaa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2794
22.3.2011 14:54:18   
Malenaoduvijek

user posted image user posted image user posted image

nazoves sluzbu i pitas dali su ti poslali rjesenje kada ga mozes ocekivati, jer bez njega nema para

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2795
26.3.2011 22:31:28   
N_N
Pitanje, molim vas:
zaposlena trudnica, od kako se udala nije još uvijek promijenila mjesto boravka, još uvijek je prijavljena na općinu gdje joj roditelji žive. Ukoliko sada (na sredini trudnoće je) promjeni mjesto boravka, odnosno općinu, da li joj to može poremetiti primanje porodiljske naknade? Čini mi se da je jedan od uslova za primanje por. naknade bio da ima 6 mj. stalni boravak u određenoj općini user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 2796
27.3.2011 4:31:18   
Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: N_N

Pitanje, molim vas:
zaposlena trudnica, od kako se udala nije još uvijek promijenila mjesto boravka, još uvijek je prijavljena na općinu gdje joj roditelji žive. Ukoliko sada (na sredini trudnoće je) promjeni mjesto boravka, odnosno općinu, da li joj to može poremetiti primanje porodiljske naknade? Čini mi se da je jedan od uslova za primanje por. naknade bio da ima 6 mj. stalni boravak u određenoj općini user posted image

Ja sam skoro 3 mjseca pred porod promjenila mjesto boravka i nisam imala problema. Ja mislim da je samo problem ako nisi prijevljen godinu dana u odredjenom kantonu..

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 2797
27.3.2011 14:18:13   
lejla80
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: N_N

Pitanje, molim vas:

Ja sam skoro 3 mjseca pred porod promjenila mjesto boravka i nisam imala problema. Ja mislim da je samo problem ako nisi prijevljen godinu dana u odredjenom kantonu..

I ja sam pred sami porod promijenila prezime i mjesto boravka i bez ikakvih problema izganjala naknadus tim da ti treba  potvrda iz MUP-a ako nisi na jednoj općini duže od godinu dana

2011.
2016.

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 2798
27.3.2011 15:01:22   
Anoniman
Ja sam bila na istoj opstini i na istoj adresi ali sam u petom mjesecu trudnoce promjenila licnu zbog prezimena i samo ti treba potvrda iz mupa o kretanju, ako si manje od godinu dana na toj adresi, tj ako ti je licna mladja od godinu dana.

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 2799
3.4.2011 10:48:09   
lilybeby
jel mi moze neko pomoci?
juce sam dobila rjesenje da cu dobijati pomoc,tj ovu naknadu.
ali sam takodje predala papire za pomoc u prehrani,djeciji doplatak i opremu za bebu e sad me zanima ako neko zna kad se dobija to rjesenje za djeciji doplatak,opremu i pomoc u prehrani posto mi na ovom rjesenju pise samo da cu dobijati naknadu.a ako su mi u opstini prihvatili sva dokumenta znaci da imam pravo na sve 4 pomoci.hvala unaprijed

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *