|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.3.2011 12:55:10   
gagach
minooooo ja sam jako tuzna sto ti nama odlazis...i bas mi je zao sto smo uspjele da se dogovorimo samo za jednu kaficuuser posted image
ali bit ce ti lijepo u Holandiji...meni se moja najbolja drugarica preselila tamo i ona uziva...odusevljena je mentalitetom,ljudima,zivotom,klopom...svim...
a sto se mene i trudnoce tice samo mogu da se smijemuser posted image ludo pa prezivljavauser posted image ljubi djecacicauser posted image

entite hahahahahahahaa mos misliti da su me strije zaobisleuser posted image i ne zaobisle me kad se zalijevam hollyplantovim uljem...sedmicno flasu trosim...povecala sam im promet hahahahaha al me celulit nije zaobisao...isto kakva baba po nogama...fuuuuj luuuzno!

palachinken uh i ja se tako traumiram kad se princ ne javi...mos misliti...ne znam kako se usudjuju...ali ista stvar...slatko uvijek pomogneuser posted image za emisiju DEBELI ALI SRETNIuser posted image

joj moram nastaviti peglati....

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3601
14.3.2011 13:02:58   
enči80
Dobro nam došla Đeniferuser posted image
Čestitam na drugojuser posted image .Kada ti je termin?

JelenaT:Danas sam slala sestru da mi kupi Dabroston i nema ga više ni u Apotekama Sarajevo,kao bilo ga do petka a ona nije mogla otići prije jer je bila na terenu.Uglavnom sad sam na utrogestanu do kraja mjeseca pa ćemo poslije vidjeti.Sve zavisi od ginekološkoguser posted image

Lijep dan vam želim,drage mojeuser posted image !

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 3602
14.3.2011 13:04:35   
palachinken
IZVORNA PORUKA: gagach

minooooo ja sam jako tuzna sto ti nama odlazis...i bas mi je zao sto smo uspjele da se dogovorimo samo za jednu kaficuuser posted image
ali bit ce ti lijepo u Holandiji...meni se moja najbolja drugarica preselila tamo i ona uziva...odusevljena je mentalitetom,ljudima,zivotom,klopom...svim...
a sto se mene i trudnoce tice samo mogu da se smijemuser posted image ludo pa prezivljavauser posted image ljubi djecacicauser posted image

Možda imamo zajedničku prijateljicuuser posted image - moja jedna fakultetska je u Amsterdamu, samo parim oči na njenim fotografijama, od hrane, arhitekture pa do izleta po ostatku EU. Sad bih se ja spakovala, samo da nas hoće ko primit user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3603
14.3.2011 13:05:42   
palachinken
Ma ja, nek sam ja od svih znamenitosti Holandije, stavila hranu na prvo mjesto user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3604
14.3.2011 13:23:20   
sunce27
gagach cestitamo za ulazak u 9 mjesec, eto nama druga jos malo user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 3605
14.3.2011 13:37:36   
Cickolini
Minooo meni jedinoj nije zao sto se selis u Holandiju jer dolazis meni hahahhaah

Gegach cestitam na ulasku u 9 mjesec i aBd uskoro bebica :)

Sunce ti dolazi na temu bebice od 0-1 god. sta cekas vise heheh

Ljuuubimmo vas sve moja Daania i ja

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3606
14.3.2011 13:57:59   
animagical
gdje steeeeeeeeeeeeeeeuser posted image da vam javim da sam postala slonica, iskocio mi stomak,ne da se sakritiuser posted image a meni krivooo, pa mi teskoooouser posted image mogla bi jos proci da sam se najela graha, da ne zna narod kakva sm bila prije heheuser posted image ovo se hvalim, jedna me gospodja pitala oo pa jel to neko trudanuser posted image prvi put da neko primjeti

jel to mina odeuser posted image zao mi,a opet mi drago, imam tamo rodicu, znam kako im je fino...sve najbolje ti zelim!

zene sta ima kod vas? ima sta novo, nisam nista citala? izmahalajte mi ako nije mrsko komeuser posted image

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 3607
14.3.2011 14:12:45   
gagach

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: gagach

Možda imamo zajedničku prijateljicuuser posted image - moja jedna fakultetska je u Amsterdamu, samo parim oči na njenim fotografijama, od hrane, arhitekture pa do izleta po ostatku EU. Sad bih se ja spakovala, samo da nas hoće ko primit user posted image

jel fakultet arhitektura????user posted image znaci ako pricamo o istoj osobi umrjet cu od sege

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 3608
14.3.2011 14:16:07   
palachinken
haahhahaha
onda slobodno umri (mislim od šege) user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3609
14.3.2011 14:24:38   
ziki
Palachinken i gegach  jesmo li mo to koleginice il ja ne skontah dobro 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3610
14.3.2011 14:25:58   
palachinken
ne znam za gagach, možda smo ti i ja kolegice, bilo je kod mene na godini dosta djevojaka iz Gračanice.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3611
14.3.2011 14:29:23   
ziki
Hehe, ja sam samo u Gračanici nisam iz Gračanice a nisam ni studirala u Sa već u Nišu. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3612
14.3.2011 14:35:04   
palachinken
Hajd dobro onda user posted image predpostavljam i gdje radiš user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3613
14.3.2011 14:40:57   
ziki

user posted image pa nije teško pogituser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3614
14.3.2011 15:09:45   
Anoniman
Mino srecan put i nemoj da nam tugujes, doci ces ti nama u posjetu. Sto se tice Holandije ja sam zivjela tamo i sada mi sestre zive i cesto odem u posjetu... sad da je nesto perfektno i nije, ali u svakom slucaju ako si osoba koja se lako privikavas na drugu sredinu bice ti super. Ne znam kakva si sa jezikom, ako ne zns zelim ti da brzo naucis i onda ce ti sve lako biti. Ja ne volim njihovo ludo vrijeme, mada evo zadnje dvije godine i to se promjenilo user posted image . Uglavnom draga ne tuguj eto ti nas u posjetu user posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 3615
14.3.2011 15:13:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Hehe..hvala Palachinken..ja sam inace iz Ze tako da sam domaca i dole..i u globalu se ja radujem sto dolazim,samo je danas bas ensto tesko..
ne tuguj milauser posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 3616
14.3.2011 15:20:55   
Nedi
IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image pa nije teško pogituser posted image user posted image

Ako sam ja dobro pogodila, da li živiš u onoj lijepoj rozoj zgradi? I ja sam bila tu nekaduser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3617
14.3.2011 15:23:17   
ziki
Baš u toj zgradi na zadnjem spratu . A jesi li to radila i istoj firmi il ???

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 3618
14.3.2011 15:31:37   
Nedi

Baš u toj zgradi na zadnjem spratu . A jesi li to radila i istoj firmi il ???

Mi smo stanovali nižeuser posted image user posted image   i bili smo prvi stanari u tom stanu, davno je to bilo prije 7-8 godina ako se dobro sjećam. Roditelji su tu radili a ja sam bila student i ispomoć. Da mi je sad taj finansijski doatak koji sam imala za ispomoć...uf....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3619
14.3.2011 15:36:23   
ziki
Da te utješim sad nema ni plata a ne dodataka za studenteuser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 3620
14.3.2011 15:42:48   
palachinken
ziki, da ja tebe utješim, nije samo kod tebe tako user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3621
14.3.2011 15:46:17   
ziki
Jes nam struka postala kokuznauser posted image al da smo zdravo

Neposredna veza do poruke: 3622
14.3.2011 15:47:34   
Nedi

Da te utješim sad nema ni plata a ne dodataka za studenteuser posted image

A joj...kako nema plata? Ja imam običaj reći da to bilo zlatno vrijeme, cifre do neba...

NIje valjda kriza i tamo?

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3623
14.3.2011 15:50:06   
palachinken

Struka nam je za pobjeć' glavom bez obzira i bavit' se poljoprivredom, a djecu usmjeravat u politiku user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3624
14.3.2011 15:50:10   
Lejla Ka

Ovo je pozitivna tema, nemojte začatavati negativom user posted image
Nije samo vaša kokuzna, danas ne znam čija nije osim kriminalna (a čini se da i njima više ne ide dobro user posted image )

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *