|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.3.2011 8:15:05   
gagach
ici cu kad nadjem prevoz jer hodati ne moguuser posted image
vjerovatno cu cekati mm-a da se vrati sa posla pa odletiti u 16 sati...

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3551
14.3.2011 8:32:34   
Anoniman
Gagacha user posted image nase, samo da te ljubnemooooo. Bas mi zaoooo user posted image , ali bice to sve ok, jos malo i dotovo sto bi moja Ana rekla user posted image .
Sto se tice kontrakcija nista ne brini Idacha i Lady su ti tako lijepo rekle, nema sanse da ih ne prepoznas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas sve, posle citam ostalo pa vam se javim, ovo moje dijete trazi drugi obrok, od pet je budna user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 3552
14.3.2011 8:43:04   
entinte
Jedna jutarnja pusa za sve vas... Gagach draga hvala na kafici... zao mi je sto si pala ali dobro si prosla ženo čuvaj se... javi se obavezno sa pregleda kad dođeš... čestitam na ulazak u 9. mj. user posted image  eto i mene za 2 dana ako Bog da user posted image  kakve te kontrakcije sad spopale čekaj mene nemoj izraditi user posted image user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3553
14.3.2011 8:45:11   
gagach
jelo...kako je anci vrijedna...mogla sam ti je ja zabavljati jutros u pet heheheheuser posted image

entite sto se kontrakcija ticce...samo se informisem user posted image neka me josuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3554
14.3.2011 8:45:37   
Anoniman
Zene najavite mi da se organizujem, moram koga naci da mi cuva ovu veliku djecu(mm i Anu user posted image ). nemoj da vas bije obje user posted image

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 3555
14.3.2011 8:54:32   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zene najavite mi da se organizujem, moram koga naci da mi cuva ovu veliku djecu(mm i Anu user posted image ). nemoj da vas bije obje user posted image

hahahhahaa ma ja sam poslusna bona...ova entite se sve nest buni a ona ce pprije mene...vec je vidim...jos ako zena bude na CR isla...moram naci stelu u bolnici da cekaju da i kod mene krene da ne izradi zenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3556
14.3.2011 8:56:54   
palachinken
Da se i ja upišem, živa, zdrava, nježna, neizbježna.
Vidim nisam najsmotanija žena na ovoj temi user posted image , ja sam neku noc sebi kažiprst pofino narezala (zafalilo meze haha), kupila žena novi nož, pa ga ovjerila pošteno. Kaže muž, hajde u hitnu da ušivaš...ma bježi kakvo ušivanje kakvi bakrači.
Sad je moj divni klavirski prst ko buhtla i takav će ostati do daljnjeg user posted image

idacho, ja sam u to ime nerazumnog debljanja odlučila sazvat narod na roštilj, pa smo se devastirali hranom. Kad se već debljam, da znam zbog čega je user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3557
14.3.2011 9:02:54   
gagach
trenutno ponosno nosim titulu najsmotanijeuser posted image user posted image

a imala sam i ja te incidente...jedan od najgorih je kada sam prosula tavu sa uljem vrelim sebi na noge i bacila se na pod i skinula gace i tako sjedila i plakala...kaze mm isto luda sjedi gologuza na podu a suza suzu goniuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3558
14.3.2011 9:11:48   
palachinken
IZVORNA PORUKA: gagach

kaze mm isto luda sjedi gologuza na podu a suza suzu goniuser posted image

naglas sam se nasmijala, sad me kolege čudno gledaju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3559
14.3.2011 9:12:03   
Anoniman
Nahranih ovog svog glanćera...uh. Ako joj nedas isti tren to huju pocne istresati i bacati se po kuci, pa onda ustane pa glavom od zid...mora sve biti kad ona hoca i kako hoce...nekad je pustim da bjesnim nedam namjerno, da je malo huja prodje, a nekad nemam zivaca je slusati.

Idacha draga bas mi zao za ledja user posted image , bem mu misa valjda ce brzo proci. Pokusaj Imiju tako u noci kad se probudi i pocne plakati pla kasike paracetamola dati, to je njemu od zubica, ja tako Ani i onda sam koliko toliko mirna, a sto je najbitnije i onamirna, znaci prestane je, a pola kasike im nece skoditi, jer oni na svoju kilazu vec mogu vise od kasike popiti.

Gagach draga polako, a i ti entinte nema guranja, nemoj da vas ja pod svoje uzmem user posted image , taman mi jos dvije "bebe" fale, ima i vas i da hranim i da pelene stavljam, a i pazim od tog padanja, ova gagach gora od moje Ane, ona pazljivija user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 3560
14.3.2011 9:15:20   
ziki
Jutro drage moje trudnice, kako ste mi jutros. Jeste li se lijepo provele za vikend.
Gegach samo da znaš imaš konkurenciju. Ja sam u 7 mjesecu letela niz stepenice, uvrnula nogu i morala da ležim, a malo kasnije sam pržila ribu u "Kućnoj haljini" providna majica i gaćice i tako se isprskala po stomaku i nogama da sam i posle porođaja imala ožiljke.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3561
14.3.2011 9:19:11   
gagach

IZVORNA PORUKA: ziki

Jutro drage moje trudnice, kako ste mi jutros. Jeste li se lijepo provele za vikend.
Gegach samo da znaš imaš konkurenciju. Ja sam u 7 mjesecu letela niz stepenice, uvrnula nogu i morala da ležim, a malo kasnije sam pržila ribu u "Kućnoj haljini" providna majica i gaćice i tako se isprskala po stomaku i nogama da sam i posle porođaja imala ožiljke.

hahahahahahaha mislim da je i kod mene riba bila...mozda je do ribe....zivahna gadura bila hahahahaha...i ja sam oziljak nosala user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3562
14.3.2011 9:21:23   
Anoniman
Meni su redovno stvari iz ruku ispadale user posted image , znam da sam dan pred porod isla da kupujem case i tanjire jer mi kuca spala na par tanjira i par casa user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 3563
14.3.2011 9:25:31   
palachinken
Ne znam kako vi s glavom deverate, ali ja sam toliko usporila, kao da mi je IQ jednocifren u trudnoci. Neko ispriča vic, a ja ko tele blehnem, pa mi naknadno nadođe user posted image
A što sam zaboravna to je čudo jedno. Da mi glava nije zakačena na ramena i nju bi ostavila. Sve me stid,šaljem redovno po tri poslovna maila. U jednom pozdravim  i kažem poštovani saljem  u prilogu to i to, lijep pozdrav blabla. U drugom se izvinem jer sam zaboravila poslati prilog (i opet ga zaboravim attachovati) i tek u trecem posaljem sta treba. Tu se i ne potpisem od sramote user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3564
14.3.2011 9:26:21   
gagach
ah da hahaha sad sam se sjetila jos jednog incidenta...posto sam malokrvna i to ( bas me cudi da neku boljku nemam ) pila sam onu cveklu BIOTINU ...valjda je ta cvekla stajala dugo i uskisla sta ja znam...ja uzela flasu i da je otvorim da bi prosula naravno to je tako prsnulo pod pritiskom ko sampanjac...ja sam samo vrisnula i naravno opet moj jadni muz ulazi u kuhinju a ja sva crvena po licu,garderobi, zidovi i kuhinja okupani (morali smo kreciti)...poslije toga mi je rekao da ce mi dadilju nabaviti....jer cu jedan dan ubiti i sebe i njega i cukuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3565
14.3.2011 9:27:21   
gagach

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ne znam kako vi s glavom deverate, ali ja sam toliko usporila, kao da mi je IQ jednocifren u trudnoci. Neko ispriča vic, a ja ko tele blehnem, pa mi naknadno nadođe user posted image
A što sam zaboravna to je čudo jedno. Da mi glava nije zakačena na ramena i nju bi ostavila. Sve me stid,šaljem redovno po tri poslovna maila. U jednom pozdravim  i kažem poštovani saljem  u prilogu to i to, lijep pozdrav blabla. U drugom se izvinem jer sam zaboravila poslati prilog (i opet ga zaboravim attachovati) i tek u trecem posaljem sta treba. Tu se i ne potpisem od sramote user posted image

hahahahahahahhahahahahahahahha e sad ti mene nasmija...sreca pa nema kolega samo jadni cukouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3566
14.3.2011 9:28:27   
ljubičica 28
Jutro drage user posted image user posted image user posted image

Nadam se da i mene primate u vaše društvo user posted image

Ja sam 37 punih sedmica iako nam ticker malo kasni.

gagach, nadam se da ćeš uskoro biti bolje user posted image

A što se tiče tih kontrakcija i mene je strah da ih neću prepoznati user posted image . Sinoć me je boljelo baš kako ste opisale, u predjelu krsta i jajnika, i ja mislila da sam se malo prehladila jer sam prethodna dva dana krečila kuću pa sam se malo više preforsirala radeći. Sad me ne boli ništa, tako da ne znam šta da mislim.

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3567
14.3.2011 9:32:43   
Anoniman
Ljubicice dobrodosla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad budu ovakvi bolovi kao sto su opisale lady i idacha ali u pravilnim razmacima onda je to to. Meni su npr prvo poceli takvi bolovi, ali veoma blagi na pola sata, i to je trajalo od sedam-osam uvece pa negdje do tri sata kad su spali na 15 minuta dva-tri puta, pa na sedam minuta, pa na pet itd. Kako su vremenski intervali bili manji meni su bolovi bili veci.

(odgovor članu ljubičica 28)
  Neposredna veza do poruke: 3568
14.3.2011 9:34:28   
gagach
ljubicica dooobro nam dosla...ma eto sve su to koliko sam naucilauser posted image neki pripremni bolovi...sve dok ne bude u jednakim intervalima mozemo biti mirneuser posted image

kada ti je termin?

Neposredna veza do poruke: 3569
14.3.2011 9:34:35   
ziki
Haha mojih prvorotki, bez brige kontrakcije ne možete da fulite. Ako ništa ono po tome što zaboli 2-3 minute pa prođe a onda opet. I samo opušteno ni jedna žena nije ostala ne porođena, sve to bude baš kako treba, dragi Bog ti u tim trenutcima da takvu snagu i hrabrost ko nikad u životu. Samo treba ostat pribran, slušat babice i disat. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3570
14.3.2011 9:41:45   
gagach

IZVORNA PORUKA: ziki

Haha mojih prvorotki, bez brige kontrakcije ne možete da fulite. Ako ništa ono po tome što zaboli 2-3 minute pa prođe a onda opet. I samo opušteno ni jedna žena nije ostala ne porođena, sve to bude baš kako treba, dragi Bog ti u tim trenutcima da takvu snagu i hrabrost ko nikad u životu. Samo treba ostat pribran, slušat babice i disat. 

user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3571
14.3.2011 9:41:47   
ljubičica 28
Hvala na doborodošlici user posted image

Termin mi je 03. aprila, s tim da mi je bebica okrenuta guzom pa mi je dr. već nagovijestila cr ako se ne okrene. Ja ga stalno molim da se okrene al' izgleda da me slabo sluša user posted image

Ma ja nisam sinoć ni pomislila da bi mogle biti kontrakcije, al' kad pročitah kako ih opisaste mogle bi biti to user posted image user posted image . A bile su u nepravilnim razmacima, ne znam tačno koliki su bili razmaci al' su bili nepravilni.

Ma hajde, prepoznat ćemo ih kad budu prave user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3572
14.3.2011 9:43:05   
gagach
znaci imamo dvije guzate bebe apriluse...ti i entite

Neposredna veza do poruke: 3573
14.3.2011 9:44:37   
Anoniman
Da ne bude da vas prepadam ali kad krene, kad zaboli nista ne brinite znacete da je to to user posted image ...uh...da mogu onaj avgust kako prespavati user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 3574
14.3.2011 9:50:32   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: gagach

znaci imamo dvije guzate bebe apriluse...ti i entite

Ma ja se sve nadam da će dubit na glavi kad idući put budemo na kontroli user posted image user posted image .

Gospodaru moj,

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *