idacha
|
evo i nas nakon 2 dana, a imam osjecaj da je nakon 20 :) ja sam fuj fujeva... juce ili danas, ne znam kad sam gora bila... uhvatila me ledja, bole me krsta.. ma, ne bole, vec odvaljuju.. ko puz usporena, nervozna, vristim na sve zivo.. mm dosao u petak, u subotu ujutro i njega uhvate ledja..on inace ima diskusherniju, pa ga malo malo hvata bol.. danas je i na hitnu isao da primi injekciju.. Imran je isto haos.. i on je nervoazn, valjda kupi od nas, jadnicak.. sve bi nesto,a ne bi nista haman.. danas, svo troje lezimo na podu, igramo se i hoce da ustanemo, ne znas ko vise stenje, imran, mm ili ja... Noci su nam i dalje haoticne.. imran se budi 275 puta... meni su i noge haman pocele malo oticati.. osjetim nevjerovatnu tezinu u njima, a kad se stisnem ne primjetim toliko otoka.. sa Imranom sam bila ko balon prepun vode.. sve sam se nadala da ovaj put necu, ali eto.. izlgleda da ipak hocu.. palachinken, i ja sam do sada bila ''uzorna'' sto se tice kileza i apetita, cak ga nisam uopste imala, a posljednja 2 dana i tu uzas.. pojela bih sve cega se docepam.. e, onda me poslije muci stomak... ma, haos je kod mene.. samo se nadam da ce sutra biti bolje, aBd... mama mi dolazi, tako da ZNAM da ce biti bolje :) Nazalost, necu ici u Sa, ne mogu nikako, preumorna sam zaista, a jos i mm sa ledjima devera, pa ga pustam nek se brine sam o sebi, ja vala imam nas troje sada... eto, zenice drage, da se malo izjadikujem... ne lici mi ovo na mene, ali eto... omakne se :) nadam se da ste vi bolje... mene hvata strah kako cu nadalje, jer ce svakim danom samo teze bivati... ali, prezivjet cemo aBd i ovo... veliki kissssss