|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.3.2011 10:40:22   
Anoniman
Gagach cestitam za malog dobrog bracu user posted image , a zavidim ti za vikendicu, mi isto imamo ali mi je 75km od Sa user posted image , da mi je da prestanem ove apaurincice piti pa da sjednem za volan i spicim gdje sa ovim djetetom.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 3401
11.3.2011 10:41:27   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mersiha moj svajet ne opterecuj se tim, koja god si nedjelja beba ce izaci, kod mene je aman dvije nedjelje ranije ana od termina, a vidjela si Medi i Vilu one prenijele, sve je to individualno i bez tickera. Tebi je termin 8.5 po poslednjoj menstruaciji i tako se gleda i nama, tako je i meni 20.08. Tako sto duze bude u trbi bolje za bebu, a to da ti je dva mjeseca ranije ispao sluzni cep to su takve gluposti, ne znam kakvi su to vama doktori i babice majko mila, ovo sa sigurnoscu i sa svojom medicinskom potkovanoscu mogu reci da je to nebuloza da sad ti izadje sluzni cep.

ma mila moja sta da ti kazem

ni ja nemogu da vjerujem ali stacu moram sutjeti

ma neopterecavam se nego onako zbog sebe i drugih naravno.

mama mi dolazi 25.03 pa se bas radujem konacno je zena odlucila doci

jedvaaaaaaaaaaaa cccceeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm.

ljubim vas sve

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3402
11.3.2011 10:42:33   
entinte
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Entinte kad ce to bolovanje pa da ides sa nama u skitnju? user posted image

Od 18. marta ako Bog da user posted image user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3403
11.3.2011 10:46:07   
entinte
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

IZVORNA PORUKA: entinte

entinte znam

ali prekjuce je bilo 31+5 to je 32 pune i ulazim danas u 33 nedelju ali ticker stoji

neznam zasto

kako si mi ti danas?

puuuusssiiicccaaa

e ne znam sta bi ti to moglo biti... jedino da ga izbrises i ponovo stavis pa pokusaj i tako... Ja sam bolje hvala Bogu, jučer me je dan doslovno dotukao ali danas sam bolja hvala Bogu, odbrojavam dane user posted image

Blago tebi mila moja ti si prikraju,jos malo i tvoja user posted image je tu!

a ja imam jos da guzamuser posted image

ma vjeruj dok se okrenes proci ce i tebi... pa samo si nepuni mjesec dana iza mene nije to nista... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3404
11.3.2011 10:46:09   
mersiha 77
Gagach divno bas,super za nalaze i user posted image

za vikendicu isto,bas ti zavidim da mi je pobjeci od svega bar na dan ili dva.

SUUMMMMAAAAA DEFINITIVNO

da tebe pitam gagach konacno postavim ovaj prokleti ticker i sad nece da pokazuje

zasto to?

jelo nemoj me ruziti nije ovo opterecenje,nego eto

ljubim vas   sve

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3405
11.3.2011 10:50:15   
Amam
Dan zenice evo da se i ja prijavim,dva dana se skitam,a kad kuci dodjem ne mogu da udjem na RR,sinoc sam mm tjerala da nesto cacka,i on iscacka kaze evo radi i opet mi zatvori i naravno ja baksuz ne mogodoh ponovo otvoriti...
Juce sam bila kod frizera 1,5h,sisnula se,fenirala...
Danas se tjeram da malo kucu pospremim,bebi se pomijera,ali sve blaze izgleda nema bas puno prostora.Sutra u 10h idem na tu famoznu kontrolu,nadam se da nece biti izmjena.
Nisam stigla iscitati sve stranice jer ste se bas zadale,vidim javila se i vila i Medi,Sunce je vec bila tu pa drage mamice,uzivajte koliko mozete i ja sam sa svojom A bila sama s mm,i poslije kad sve prodje (i oni tezi trenuci) bilo mi pravo drago,jer smo sve oko bebe mi obavljali,nije lahko ali user posted image
Ostajte mi dobro sve user posted image ,mame i bebe i ova malo veca djecica user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3406
11.3.2011 10:50:38   
Gemelli

Jutro user posted image nesto mi ova kafa ide kao voda, sad ce druga user posted image

Entinte bolovanje je zakon user posted image ,
a ja svoje bebare idem da vidim tek za jedno jos 20-tk dana,
samo gagach meni jos nikad nisu radili taj famozni CTG, to valjda od 8/9 mjeseca, mada ako je doktor raspolozen pusti nam otkucaje da slusamo na UZ

eto ljubim sve, uzivajte u lijepom danu

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3407
11.3.2011 10:51:28   
Gemelli

Gagach divno bas,super za nalaze i user posted image

za vikendicu isto,bas ti zavidim da mi je pobjeci od svega bar na dan ili dva.

SUUMMMMAAAAA DEFINITIVNO

da tebe pitam gagach konacno postavim ovaj prokleti ticker i sad nece da pokazuje

zasto to?

jelo nemoj me ruziti nije ovo opterecenje,nego eto

ljubim vas   sve

mozda datum zadnje vjestice nije dobar ?????

Neposredna veza do poruke: 3408
11.3.2011 10:52:54   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi jutros? Moja mrvica od jutros šuta mamu, jedva čeka vikenda da mama ne sjedi po cijeli dan. Juče se veselo skakuto dok je stariji bato gledao crtani- Teletabise, još mu bato pričo šta je šta i milkio ga preko trbe

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3409
11.3.2011 10:54:26   
Anoniman
Joj ziki rasplaka ti mene od neke miline, dusa draga kako on vec milki svoga batu, ljubi ga od nas. prava mala pametnica.

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 3410
11.3.2011 10:55:59   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: ziki

Jutro trudnice, kako ste mi jutros? Moja mrvica od jutros šuta mamu, jedva čeka vikenda da mama ne sjedi po cijeli dan. Juče se veselo skakuto dok je stariji bato gledao crtani- Teletabise, još mu bato pričo šta je šta i milkio ga preko trbe

kako je to divno mila moja moja

ma nek ste vi meni dobro sve

a ostalo cemo lahko

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3411
11.3.2011 11:47:04   
gagach
mersiha tacan ti je ticker .... ne vidim gdje je sad problem...trudna si 31+5 dana

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 3412
11.3.2011 11:48:05   
sunce27
Malo navratih da vas ljubimo bembele moje moja cura i ja i da vidimo kako ste nam danas? Je li nam se ko porodio, ima li novih beba?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 3413
11.3.2011 11:48:45   
Simran
Jutro drage  user posted image  evo ja jutros poranila išla izvadila krv za onaj Herpes user posted image  i reče mi ova kao ako opet bude visok titar za Hrepes i ako bude pozitivan nećemo više ni vaditi krv do 9 mjeseca jer mi i ovako i onako ne gine CR jer je nešto kao visoko to u krviuser posted image ....
Išla sam kod očnog da me naruči a sestrica mi uze knjižicu i kaže dođite ok 13h pošto ste trudnica da nečekate slobodan termin,a zbog komisije moramo ranije utvrditi ima li potrebe za CR.
Tako da ću danas i to završiti.POdigla sam antitjela hvala Bogu negativno je uff ,same brige...
A da jutros mi se desila mala nezgoda,ja se probudila ono mokro ispod mene ja se upiškila u krevetuser posted image user posted image user posted image .Joj Bože odkud mi to....Eto toliko od mene ...Pozzzz

Neposredna veza do poruke: 3414
11.3.2011 11:49:12   
mersiha 77
ma to je bilo 31+5 prekjuce

zar se nije trebao promijeniti

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3415
11.3.2011 11:50:25   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: sunce27

Malo navratih da vas ljubimo bembele moje moja cura i ja i da vidimo kako ste nam danas? Je li nam se ko porodio, ima li novih beba?

Sunce kako si ti i tvoja cura?

nema novih beba jos,pa bice akobogda.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3416
11.3.2011 11:53:30   
gagach
kada se ubaci tvoj termin poroda 8.maj izadje da si trudna 31 + 5 sutra ce biti 31+6 a prekosutra 32...i nema tu neke posebne matematike...ticker ti je uredu...
osmi si mjesec...

Neposredna veza do poruke: 3417
11.3.2011 11:56:44   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach

kada se ubaci tvoj termin poroda 8.maj izadje da si trudna 31 + 5 sutra ce biti 31+6 a prekosutra 32...i nema tu neke posebne matematike...ticker ti je uredu...
osmi si mjesec...

hvala Gagach

kako ti je na vikendici?

jel bas puno toplo?

kako provodis vrijeme,osim rr.hahahaa

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3418
11.3.2011 11:57:17   
sunce27

Mi smo super, evo malo se nakacila na rr dok ona spava, sta cu kada mi nedostajete user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 3419
11.3.2011 11:59:07   
mersiha 77

Mi smo super, evo malo se nakacila na rr dok ona spava, sta cu kada mi nedostajete user posted image user posted image

MA BOGAMI SI I TI NAMA NEDOSTAJALA

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3420
11.3.2011 12:28:41   
animagical
juhuuuuuuu nidje nikoga? hajte meni na caj, ja se dosadjujem... ee da vam ispricamuser posted image ne znam jel moguce, ali ja sinoc lezim na ledjima s muzem i gledamo film, bas se ususkali kad ovo malouser posted image (valjda) kao poskaklja me nekoliko puta, isto kao neki baloncici...jel to beba??? 

Neposredna veza do poruke: 3421
11.3.2011 12:34:37   
palachinken
eeee balončići! tako sam i ja osjetila prvi put. doduše, mozda su i crijeva user posted image ali mislim da je bebica, pogotovo jer one vole kad mama legne da joj pokucaju.
joj super user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3422
11.3.2011 12:37:50   
animagical
znaci moguce jeuser posted image aaa jesam sada happyuser posted image ma lijena su moja crijeva,nece ona da pomaknu, a iskreno nisam nikad osjetila crijeva ispod pupka, uvijek nekako lateralno ili ti ga sa straneuser posted image sta ima kod tebe, gdje su ovo sve zene? 

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3423
11.3.2011 12:43:19   
gagach
ja jos uvijek gusteram na suncuuser posted image  nabacujem temeljnu crvenu bojuuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3424
11.3.2011 12:45:29   
animagical
nemoj samo da ti se onda oguli nosuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *