Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 12:51:02
palachinken
i ja gušteram pred monitorom, ozračujem oči. kuca, ali baš me nisko udara, sad se folira jer su nogice narasle. a sve sam mislima na kafi negdje u basti, sunce mi u oci, a ja škiljim..... valjda se sutra nece pokvariti vrijeme!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 12:51:22
Lina85
Hey zene jel uzivate u suncu blago vama kod nas kisa od jutros ne prestaje
Gaggach bravo za uredan nalaze znaci maleni je jutros bio poslusan Animagical bravo za pokrete i ja nesto osetim ono kad legnem na ledja ali mene strah da je ne umisljima jer svi kazu da prvorotkinje kasnije osete pokrete bebe.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 12:55:16
palachinken
IZVORNA PORUKA: Lina85
Gaggach bravo za uredan nalaze znaci maleni je jutros bio poslusan Animagical bravo za pokrete i ja nesto osetim ono kad legnem na ledja ali mene strah da je ne umisljima jer svi kazu da prvorotkinje kasnije osete pokrete bebe.
Ostale mamice i trudnice i male bebice
Ja sam osjetila prije 10 dana, meni bila 18-19 sedmica, prvo mi dijete, a imam i šlaufčić (uh sto mu tepam) sala, pa amortizuje pokrete Jedna moja mršava prijateljica je tako osjetila u 15 sedmici prvo dijete.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 12:59:36
gagach
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja sam osjetila prije 10 dana, meni bila 18-19 sedmica, prvo mi dijete, a imam i šlaufčić (uh sto mu tepam) sala, pa amortizuje pokrete Jedna moja mršava prijateljica je tako osjetila u 15 sedmici prvo dijete.
i ja sam prvi put osjetila u 14 a 15 sedmicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 13:57:30
futuremam
Vrlo moguće da su to pokreti bebe,čula sam da pogotovo kada popiješ čašu hladne vode možeš još bolje osjetiti.Blizu smo po terminu a i ja već osjećamte ¨Famozne¨ leptiriće.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 14:52:41
entinte
je li se to sve sunčate??? nigdje nikoga...
< Poruku je uredio entinte -- 11.3.2011 14:55:25 >
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 15:33:49
m.i.n.a.
Mi se vratili sa suncanja... Ggagach..uzivas..ha..hehehe Ja sad isla do onog bebi azela u Hrasnom....trazila jorgancic za kolica ali nema ali zato svasta drugog ima...ja se razbolila a kad sam ja trazila nista nije bilo..ogradica za krevetic,doduse samo ogradica jako lijepa,nijje sarena..jaknica,poluvercica...mislim da cu se suta vratiti po neki poluver i nadat se da ce jednom ljeti zahladnit da mu mogu obuci..:))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 15:34:45
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
vauuuuuuuu sad ispadoh i mrsava a pa hvalaaaaaaaa..... entite ja se suncam pod prozorom na kaucu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 15:58:46
entinte
IZVORNA PORUKA: animagical
entite ja se suncam pod prozorom na kaucu
pa i to je suncanje ja malo izađem ispred vrata ovdje na poslu... sreća pa smo u kući a ne u zgradi pa se može izaći malo prohodati oko kuće...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 17:32:14
Selma.A.M
Hej ćao. SIMRAN JE........... Postavila sam prvo pitanje na FB zidu,ali niko mi ne pomaže pa sam se prijavila pod drugim nickom.....pomoć!!! Nisam novi član ali sam se morala prijaviti ponovo pod drugoim nickom zaboravila sam lozinku,jer sam je samo ukucala kada sam prvi put se učlanila i nisam se ni odjavljivala.Problem je nastao jer je suprug čistio kompijuter pa je obrisao i cookie i one ostale zafrkancije i ja sam htjela plakati.Pokušala sam sve moguće kombinacije ali neće.Ako znate bilo kaku mogućnost da vratim svoj nick pomagajte.
Bila sam kod očnog lijekara i napisala mi je preporuku za carski rez zbog dioptrije pa ćemo vidjeti šta će moj ginekolog reći.Zna li neko šta sad bi trebalo,može li mohj ginekolog ovo zanemariti ili će postupiti po preporucu oftamologa???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 17:37:30
animagical
Šta da učinim u slučaj da sam zaboravio lozinku?
Ukoliko ne znate svoju korisničku lozinku, problem ćete jednostavno riješiti. Mada lozinku koju ste koristili ne možete saznati, možete je resetovati (zatražiti novu). Kako biste resetovali svoju lozinku, kliknite na vrh stranice na "Zaboravljena lozinka?" i upišite e-adresu koju ste upotrijebili prilikom učlanjenja. Putem e-pošte poslat ćemo vam uputstvo za resetovanje lozinke. Ukoliko u svom profilu nemate važeću elektronsku adresu, treba da se obratite administratoru na adresu pomoc@ringaraja.net kako bi vam izmijenio vašu lozinku.
Nakon uspješne prijave možete izmijeniti lozinku pritiskom na "Moj profil" u lijevoj koloni.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 17:40:30
Anoniman
Evo i nas...mi skitali, skitali, skitali...od pola jedan pa do pet, sad odoh da probam harambasu uspavati pa da i j amalo prilegnem jer sam mrtva umornaaaaa. Nocas nam dolazi tajo pa smo happy . Ljubimo vas sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 17:53:59
gagach
evo i meneeee ja sam malo odspavaala....45 minuta a onda mi se pripiskilo...ovo piskanje je strasno jos uvijek sam na vikendici...nema vise sunca al je i dalje opustajuce...cekam muza da zavrsi sa treningom pa cemo kuci...imamo goste veceras...moram neki kolac kupiti usput...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 18:12:51
palachinken
Vala i ja sam uhvatila komadić sunca, od 4-5 sati. Laganom šetnjom po muža na posao, pa smo onda s noge na nogu kući. Beba najahala da desnu stranu, pa me žiga. Rekla sam mužu da joj priprijeti, jer mene ne sluša, pa joj je zabranio izlaz do kraja jula. Mora se znat ko kosi a ko vodu nosi u kuci Sretan vam vikend moje!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 19:32:03
Selma.A.M
Šta da učinim u slučaj da sam zaboravio lozinku?
Ukoliko ne znate svoju korisničku lozinku, problem ćete jednostavno riješiti. Mada lozinku koju ste koristili ne možete saznati, možete je resetovati (zatražiti novu). Kako biste resetovali svoju lozinku, kliknite na vrh stranice na "Zaboravljena lozinka?" i upišite e-adresu koju ste upotrijebili prilikom učlanjenja. Putem e-pošte poslat ćemo vam uputstvo za resetovanje lozinke. Ukoliko u svom profilu nemate važeću elektronsku adresu, treba da se obratite administratoru na adresu pomoc@ringaraja.net kako bi vam izmijenio vašu lozinku.
Nakon uspješne prijave možete izmijeniti lozinku pritiskom na "Moj profil" u lijevoj koloni.
etoooooooo
Animagical hvala puno.Pošto nisam postavila da mi se privatno može slati E-mail morala sam ići preko ovog pomoć@ringeraja.net pa sam poslala e-mail pa ću vidjeti šta dalje... Joj jesam zabrljala...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 19:39:36
futuremam
Animagical: za malenu bebu!
Danas sam prošla čitav SBK u potrazi za DABROSTONOM i nigdje ga nema valjda ga povukli sa tržišta i uskoro bi trebala stići zamjena Čula sam se sa dr.,pa će mi valjda uključiti nešto drugo tako da sutra neplanski idem na pregled
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 20:29:42
futuremam
Vjerovatno su to zalihe,jer su mi u skoro svakoj apoteci rekli da ga neću naći nigdje da je povučen ali da će se za koji dan pojaviti zamjena. Hvala ti JelenaT na informaciji,imam sestru u Sa pa ću joj reći sutra rano da ode pa da mi kupi jer sam ostala na samo jednoj tableti za večeras.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 22:19:32
Gemelli
IZVORNA PORUKA: futuremam
Vjerovatno su to zalihe,jer su mi u skoro svakoj apoteci rekli da ga neću naći nigdje da je povučen ali da će se za koji dan pojaviti zamjena. Hvala ti JelenaT na informaciji,imam sestru u Sa pa ću joj reći sutra rano da ode pa da mi kupi jer sam ostala na samo jednoj tableti za večeras.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.3.2011 23:08:18
Amam
znate sta-nisu bila crijeva evo ga opet maloprije bas cam cadak maki sojoj
Vecrer cure moje i ne trudne :) Ja sam nestrpljiva ,jedva cekam sutra kontrolu da vidim bebaca,kako je porastao,mm se prijavio da ide a i A s nama,ja jos razmisljem,pa se izvlaci na fazon"Pomislit ce dr kako ne volim ovo dijete,samo prvo" jer je tad isao na svaki UZ
Ove apriluse jeste li izabrale imena,ja jos ne ,nobicno mi,jer sam u prvoj trudnoci vec u 6 mj znala ime za curku
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.