idacha
|
jutro-dan, kako kome godi :) meni je skoro predvece opet se ja zahuktala ko Ivin voz :) danas mm dolazi, a i mama mi je u putu, tako da sam happy... konaco cu svog Denica-crijevnu napast skinuti sa sebe Jelena, pa sta ti je, mila? ja sve mislim mucnine prosle.. da ti nije sta naskodilo od jela, pica? sad citam tvoj post o komentarima zena... crkla sam se od smijeha... tako i meni juce... izasli u setnju i odvedem imija na igraliste. on naravno hoce da hoda i ja ga izvadim iz kolica i pocnem ga vodati... a, tik do nas puna klupa nekih nenica sjedi.. posmatraju oni mene, nas, i komentarisu.. jedna vice ''jaaaaaaadna, vidi je... kako li ce ona?'', druga ce ''ma, sigurno nije njeno ovo malo sto ga voda'', a treca ''ma, da Bogdom jeste, pa da se kutarise odjednom, najbolje je jedno za drugim''...hehehe... a, one kao sapucu da ja ne cujem, a haman nagluhe, pa se deru ko lude.. bas us mi slatke bile.. ko se zali na bol u krstima?entite, i mene krsta odvaljuju prosto... a, dole mi je haos sa sekretom.. svrbiiiiiiii uzas... cekam nalaz brisa, pa da vidim sta mi je... jesu li gljivice, bakterije.. uf.. trebam otici i nalaze izvaditi, a nikako da se nakanim.. zapravo, nema mi ko cuvati imija sada, pa ne mogu ni otici,... ali, hajde, imam jos vremena do kraja mjeseca... palachinken, samo navali na caj.. brusnica je kazu najbolja u trudnoci... simran, hug i za vas,,, gdje nam je gagach?? mersiha, kako si ti?