|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.3.2011 23:14:14   
Anoniman
Al su nam se deMbele uspavale, a sve kao ziga sa svih strana ne mogu spavati user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 3376
10.3.2011 23:25:42   
Simran
IZVORNA PORUKA: animagical

a simran jel i kod tebe hipo ili ti je hiper? sta uzimas i ko te vodi od endokrinologa? 

Kod mene je hiper (ubrzan rad),pijem Propitiauracil tj PTU  3X1 ( 150mg dnevno )....A ja sam iz Tuzle pa me na Gradini vodi ko stigne user posted image ,a kontrole radi idem i u Plavu polikliniku ako trebam brzo prekontrolisati hormone...... JelenaT hvala, ja sam stvarno pozitivna i optimistična ali ima dana kada malo pokleknem jer znam koliko štitna zna biti zeznuta pogotovo ako se ne kontroliše pa ja ponekad doktorima skačem po glavi jer jedino tako se mali zainteresuju ....A nakon prvog porođaja ja se non-stop žalila da probleme disanja,svakodnevnog padanja u nesvjest,drhtanja ruku i niko ništa,sve je to ok umor od porođaja bla,blauser posted image  dok nisam dobila tiretoksičku krizu i umalo fasovala životom....Uf kada se sjetim podavila bih sve doktore... user posted image
Ne kažu džabe sad da hormone štitne treba prekontrolisati samo tri puta(osim ako nisu ok) a to je: u pubertetu,nakon porođaja i u klimakteriju ....Laka-noć drage moje....

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3377
10.3.2011 23:42:13   
Gemelli
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Al su nam se deMbele uspavale, a sve kao ziga sa svih strana ne mogu spavati user posted image user posted image

ma nije nego MM ljubomoran na monitor user posted image user posted image user posted image

a i tebi anica vjerovatno malo pajki

i PS laku noc ... user posted image

< Poruku je uredio Gemelli -- 10.3.2011 23:43:03 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3378
11.3.2011 8:24:00   
Anoniman
i rano legle i jutros se uspavale...ccc...pa samo zakukajte danas user posted image

Ljubim ja vas i evo od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gemelli)
  Neposredna veza do poruke: 3379
11.3.2011 8:43:33   
m.i.n.a.
E Jelo nek si im rekla..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3380
11.3.2011 8:49:51   
m.i.n.a.
P.S.ja sam se tuspasila odjutros..:)kod nas sve dobro..bar vecina..meni jos dva konca otpala i ko da me manje ziga..jupii...zato me Arman prepao jutros..dijete jelo,zaspao i ja ga stavim na stranu kad dijete krenu se grcit ko da bljucne al ne moze..brzinom svjetlosti sam ga podigla i okrenula na stomak preko ruge i sreca odmah izbaci..ne znam sta bi da sam izasla iz sobe,zato sad ga pogledam svako pola minute....a on dusa draga usecerio,iscrpljen je od silnog naprezanja..doslo mi je da pisem peticije doktorima da stagod pametno rade,npr.da smisljaju efikasnee rjesenja za probleme,u mom slucaju kod beba..i za grceve i za stolicu..dosad sam se sa tim susretala..:))a gdje je temperatura,vakcine,zubici...
Nadam se da ste odjutros bolje i to sto nikog nema da je znak da je sve pod kontrolom,bebice slusaju,mame se odlicno osjecaju..
Pusa svima....
i da,moja jedna solja,crna sto jaca..:))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3381
11.3.2011 8:56:57   
palachinken
Evo mene s mojim čajem od koprive, rekli mi da je dobar za štošta, pa vazda lonče uz mene.
Danas nema kukanja! Hem je petak, hem je vrijeme fantazija. Sunčane naočale i na zrak. Doduše, ja kad izađem s posla neće više biti sunca, ali je zato jutros prelijepo bilo u gradu, malo manje smoga nego inače user posted image
Puse pljuse za malu Anči i još manjeg Armana

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3382
11.3.2011 9:00:33   
Anoniman
Palachinken nek ti mene prosvjetli ja cijelo vrijeme kontam danas cetvrtak, a kako sam kontala, nadam se da na kontanju nece ostati da zdimim gdje za vikend sve sama sebi cijelo jutro govorim izdrzi jos sutra, prekosutra subota pa u skitnju user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 3383
11.3.2011 9:12:19   
entinte
ej drage moje evo mene... Sinoć do nekih doba je trajala ona bol u krstima ali jutros je lakše... novi dan nova nafaka... 
gagach samo da uletimo u 9. mj. ako Bog da i eto nama skitnje i kafica user posted image  

simran duso nemoj se brinuti uzivaj u svojoj trudnoci...

jelena hvala na kafici draga

user posted image user posted image user posted image  za sve

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3384
11.3.2011 9:15:04   
m.i.n.a.
Hahah..Jelena de ti posegni za jos jednom soljom kafice..:))doduse ni ja ne brojim vise,imam srece ako se umijem prije devet sati...ali me jutros zove seka da ce nam sutra doci...odmah sam se sjetila da je vikend..
Palacinken...pusa i za tebe..samo pazi sa tim cajem,ja sam brusnicu tako nosala sa sobom skoro ko vodu pila..zato sad caja ne mogu ni na slici..:))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3385
11.3.2011 9:18:40   
belmica
dobro jutro i od nas user posted image
bas ovo sunce popravlja raspoloženje!!!
ja slabo spavala, polomi me Azra, svaku noc u neka doba pređe iz krevetica kod nas u krevet, pa se gura i udara nogicama user posted image , uh!!!
sutra mi neradna subota pa sam sva u mislima gdje otići... treba iskoristiti ovaj vikend jer su od utorka najavili kise!!!

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3386
11.3.2011 9:34:38   
Anoniman
M.i.n.a ja dok je Ana bila mala, kad sam bila sama sa njom, znala sam i muza u pola sest da docekam sa posla neumivena i bez dorucka, jer to je bilo pravo nestasno dijete user posted image . A sto se tice kafe to ja za vas, ja je ne pijem, nisam je mogla ni prije trudnoce,  a ne sada.

(odgovor članu belmica)
  Neposredna veza do poruke: 3387
11.3.2011 9:40:24   
Anoniman
Nama tajo mozda veceras dodjeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj ne smijem prije vremena da se radujem, uh.
Ja sam nocas dva puta povratila i evo od jutros dva puta, nemam pojma sta mi je, jutros Ani pravim da jede kako sam osjetila miris tako sam u wc, odakle sad ovo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3388
11.3.2011 9:52:32   
idacha
jutro-dan, kako kome godi :) meni je skoro predveceuser posted image user posted image user posted image user posted image opet se ja zahuktala ko Ivin voz :) danas mm dolazi, a i mama mi je u putu, tako da sam happy... konaco cu svog Denica-crijevnu napast skinuti sa sebeuser posted image

Jelena, pa sta ti je, mila? ja sve mislim mucnine prosle.. da ti nije sta naskodilo od jela, pica? sad citam tvoj post o komentarima zena... crkla sam se od smijeha... tako i meni juce... izasli u setnju i odvedem imija na igraliste. on naravno hoce da hoda i ja ga izvadim iz kolica i pocnem ga vodati... a, tik do nas puna klupa nekih nenica sjedi.. posmatraju oni mene, nas, i komentarisu.. jedna vice ''jaaaaaaadna, vidi je... kako li ce ona?'', druga ce ''ma, sigurno nije njeno ovo malo sto ga voda'', a treca ''ma, da Bogdom jeste, pa da se kutarise odjednom, najbolje je jedno za drugim''...hehehe... a, one kao sapucu da ja ne cujem, a haman nagluhe, pa se deru ko lude.. bas us mi slatke bile..

ko se zali na bol u krstima?entite, i mene krsta odvaljuju prosto... a, dole mi je haos sa sekretom.. svrbiiiiiiii uzas... cekam nalaz brisa, pa da vidim sta mi je... jesu li gljivice, bakterije.. uf.. trebam otici i nalaze izvaditi, a nikako da se nakanim.. zapravo, nema mi ko cuvati imija sada, pa ne mogu ni otici,... ali, hajde, imam jos vremena do kraja mjeseca...
palachinken, samo navali na caj.. brusnica je kazu najbolja u trudnoci...
simran, hug i za vas,,,
gdje nam je gagach??
mersiha, kako si ti?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3389
11.3.2011 10:04:57   
Anoniman
Ma nije od hrane, jela sto inace jedem, supicu i pecene paprike, joj na tome bih zivjela i zelena salaaaaaaaaaaata u velikim kolicinama, kao i vocna salata...mmmmmm user posted image
Idacha draga nemoj da zeznes za sledecu sedmicu, samo sto rekose da najavljuju kisu user posted image , nadam se da su pogrijesili sa prognozom.

Ljubi nam Imija, a pomazi Tarika user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3390
11.3.2011 10:11:17   
idacha
nadam se da ce mucnina proci... ljubni nam ancicu puuuuuuuno i milki malog batu...

a, sto se tice odlsaka u Sa, zavisi mi samo od krevetica.. cekam da mi stigne onaj putni, pa ako ne stigne moracu pomjeriti dolazakuser posted image ali to je samo za 1 sedmicu :)

eno se moj guzi javlja, probudio se..

sve vas puno ljubimooooo

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3391
11.3.2011 10:18:54   
mersiha 77
idacha bolje sam danas,ma spavala sam super kao nikad do sad

mislim da sam se unesvijestila od nespavanja,ali dobro je.

malo me bole ledja,ali i to moram izdrzati

hvala na pitanju

kako si ti?

pussssaaaaa

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3392
11.3.2011 10:21:39   
mersiha 77
sto sad ovaj ticker nepokazuje 33 nedelju,nerazumijem sad sta je u pitanju

pomagajte

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3393
11.3.2011 10:26:56   
entinte
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

sto sad ovaj ticker nepokazuje 33 nedelju,nerazumijem sad sta je u pitanju

pomagajte

pokazuje ti 31+5, bar ja tako vidim

Neposredna veza do poruke: 3394
11.3.2011 10:32:18   
mersiha 77
entinte znam

ali prekjuce je bilo 31+5 to je 32 pune i ulazim danas u 33 nedelju ali ticker stoji

neznam zasto

kako si mi ti danas?

puuuusssiiicccaaa

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3395
11.3.2011 10:35:18   
entinte

entinte znam

ali prekjuce je bilo 31+5 to je 32 pune i ulazim danas u 33 nedelju ali ticker stoji

neznam zasto

kako si mi ti danas?

puuuusssiiicccaaa

e ne znam sta bi ti to moglo biti... jedino da ga izbrises i ponovo stavis pa pokusaj i tako... Ja sam bolje hvala Bogu, jučer me je dan doslovno dotukao ali danas sam bolja hvala Bogu, odbrojavam dane user posted image

Neposredna veza do poruke: 3396
11.3.2011 10:36:35   
Anoniman
Mersiha moj svajet ne opterecuj se tim, koja god si nedjelja beba ce izaci, kod mene je aman dvije nedjelje ranije ana od termina, a vidjela si Medi i Vilu one prenijele, sve je to individualno i bez tickera. Tebi je termin 8.5 po poslednjoj menstruaciji i tako se gleda i nama, tako je i meni 20.08. Tako sto duze bude u trbi bolje za bebu, a to da ti je dva mjeseca ranije ispao sluzni cep to su takve gluposti, ne znam kakvi su to vama doktori i babice majko mila, ovo sa sigurnoscu i sa svojom medicinskom potkovanoscu mogu reci da je to nebuloza da sad ti izadje sluzni cep.

Neposredna veza do poruke: 3397
11.3.2011 10:37:45   
Anoniman
Entinte kad ce to bolovanje pa da ides sa nama u skitnju? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3398
11.3.2011 10:37:52   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: entinte

entinte znam

neznam zasto

kako si mi ti danas?

puuuusssiiicccaaa

e ne znam sta bi ti to moglo biti... jedino da ga izbrises i ponovo stavis pa pokusaj i tako... Ja sam bolje hvala Bogu, jučer me je dan doslovno dotukao ali danas sam bolja hvala Bogu, odbrojavam dane user posted image

Blago tebi mila moja ti si prikraju,jos malo i tvoja user posted image je tu!

a ja imam jos da guzamuser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3399
11.3.2011 10:38:32   
gagach
helou krofnice moje!

evo mene ...bila kod dr jutros na ctg-u i sve je hB uredno...malac je slusao danas pa smo ponosni na njegauser posted image  volim kada dan pocne dobro!user posted image

Posto nemam sta raditi u gradu pobjegla sam na vikendicu da se suncam malo i diiiiivno je...!!!! ugradili smo internet tako da nista ne propustim sa RR-a hahahhauser posted image

jeste mi vi zdrave i na broju sve:)?

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *