Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam za tortu od pelen prije dva mjeseca sve kupila...i to stoji i stoji
baš je moram sastaviti da te babine obavim koje sma planirala...
nadam se da ću ih ugurati negdje u nedelju
Neki, ja sam koristila 70 pelena, ali je bilo jako puno pokloncica, jer je bilo za babine najboljoj prijateljici , tako da sam neke majčice, siperčiće, i slične stvari motala isto kao pelene i stavljala u tortu, na ovoj slici se ne vidi tortica iz svih uglova, ali ubacila sam okolo ove patkice, a kasicice iz dm-a koje su sarene umjesto svjecica:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ja nisam htjela da torta ispadne previse sarena,pa sam ganjala ljubicaste stvari,a ostalo sam fino upakovala kao najnormalniji poklon Ne mogu iscekati da se aBd seka porodi,ja joj htjela tortu veceras ponijeti
Bas je dobra neki! I ja trebam jednu za maj aBd, jedva cekam.
ps. Zna li neka na kojoj temi su bili linkovi za one ko fol torte, ukrasne kutije naredane jedna na drugu? Vec sam uzela kutije, pa da smeknem koju caku. To ce biti torta za rockas u vrticu.
Neki može se staviti 100 pelena kad milka finansira ...zezam te malo, nakislo mi danas lijepa ti je tortica , ja bi još mašnu neku svezala i to je to...
Neki može se staviti 100 pelena kad milka finansira ...zezam te malo, nakislo mi danas lijepa ti je tortica , ja bi još mašnu neku svezala i to je to...
P.S Nunichi obećaj dadadi HD
No problem Stavicu jos masnicu na prvi sprat,a zivotinjicu cu na drugi Onda ide u celofan sa ooooooooogromnom masnom
P.S. Imam i sama nekoliko zamjerki na ovu prvu pelene torticu, ali važna je namjera , a sitnice za bebaru sam stavila u sredinu, da se ne vide.
aj nemama zamjerki...baš je sa ukusom urađena igračka mi s eposebno dopada...i kako si kombinovala trake i mašen