Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
[ i ova mi je prelijepa....jednostavna i medena! ovakve su mi najdraze....
svaka cast!
Hvaalaa... Ja sam dosad pravila jednu za djevojcicu i ova je djecaka, i obje su u istim tonovima, nesto mi ova zuta najljepsa a i univerzalna, nervira me vise ono sve roze i plavo...
ja te nekako dozivljavam kroz ove torte, jednostavna, iskrena i topla nadam se da ne grijesim
a ti noa nemas pojma
Hvaalaa... Ja sam dosad pravila jednu za djevojcicu i ova je djecaka, i obje su u istim tonovima, nesto mi ova zuta najljepsa a i univerzalna, nervira me vise ono sve roze i plavo...
ja te nekako dozivljavam kroz ove torte, jednostavna, iskrena i topla nadam se da ne grijesim
ma meni se baš dopada. stim da je ne vidim do udetalja...al vidim da su lijepe treke okolo na pelena... ja sam kupila pelene i neke sitnice...već 20 dana spremam se na babine al još se nisma dograbila adekvatne plišane igračke koja mi treba i traka za okolo šta god nađem nije mi prikladna boja ili mi je suviše kičasto....sa svim ostalim što sma kupila...a slomila se kupijući sitnice da ugajgulim boje... hajd imam još fore...skontala sam ako ne uspijem naći lijepe trake imama bijelu satensku nju ću koristiti
Ivana tortice su ti prekrasne, mislim i ove a i one prave :). Hanady da tvoje torta ne dočeka neku drugu bebice ? ma vjerujem ja da ćeš ti pronaći neko rješenje a i ta bi ti satenska traka bila lijepa... Ako mislimo na istu....???
evo i moje danasnje tortice,ispod nje je knjiga moja prva godina,ja sam prezadovoljna i ponosna na sebe
< Poruku je uredio manuela -- 25.1.2011 17:46:35 >
lijepe su vam tortice, ja volim pravit ove tortice al nemam nikoga ko će se poroditi ubrzo , hajde noa rađaj drugo da ti mogu napraviti tortu bit će najbolja obećajem
Super su sve torte na svoj način, svaka je prelijepa za sebe svaka vam čast!
mene interesuje kako fiksirate ove spratove od pelena? Možda i ja napravim za poklon kada mi bude trebalo
kupiš rolnu kuhinjskog ubrisa i kad je potrošiš ostane ti karton onaj na kom je narolaln bio papir i to metneš kao fiksator Ja sam uzela karton od sjajnog papira, bio bi duži, malo ga skratila i eto ga
E super, sada mi je jasno oko njega redaš pelene, pa povežeš mašnom, hvala ti
Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!