Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pelene pojedinacno povezuješ lastikom malim a onda uzmeš veliki lastik i ubacuješ pelene dok ne ubaciš dovoljan broj a mašnom samo ukrasiš, sretno
misliš onim malim običnim gumicama za fiksator, pa većim dok sve ne fiksira se?
marinićii super ideja sa čajevima, sve sam se pitala kako to povezujete, ali nisam se baš bila udubila u problem, hvala vam na savjetima
Hvala vam puno! Eh Gvendi, trake su od ostataka jedne moje zavjese,sverkar mi ih obradio na masini za sivenje i voila! Ja sam,kao sto vidis pravila malu torticu,ovo je pakovanje pelena od cca 10 km,cucla,bodi i tene...sve ukupno oko 25 kmcica.
hvala gvendolina sada će mi biti lako napraviti torticu kada zatreba
Neko je pitao kako povezati spratove,ja sam to učinila štapićima za ražnjiće Napravila čvrste spratove,poredala jedan na drugi i samo pogurala "čačkalice" između njih
Meni su problem pravili ovi pokloncici okolo Jedva nadjoh sve ljubicasto,a ostalo sto sam planirala,jednostavno se nije uklapalo,ali super je,ja sam zadovoljna