|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali odbijaci hrane
7.1.2011 21:30:22   
niki83
eh evo teme i za nas! user posted image  user posted image user posted image user posted image nazalost..
jooooj od pocetka dohrane sam se zalila kako moja N slabo jede..ali ovo sto radi u posljednje vrijeme je gore od svega do sad..user posted image pa Boze mili pitam se samo kako dijete od 15 mjeseci moze da izdrzi cijeli dan na pola tanjura palente..user posted image zalosno je to.. ali krenule smo sa odbijanjem od sike i iskreno se nadam da je ovaj strajk gladju povezan s tim.. i da nije faza koja ce trajati i trajati, jer ljudi mi imamo 15 mjeseci a jos nismo dosli do 9,5 kg.. ne zelim ni pomisliti da jos moze izgubiti koji gram..necemo ga nadoknaditi za 100 god...

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 526
7.1.2011 21:48:48   
bebbe RR

IZVORNA PORUKA: niki83

eh evo teme i za nas! user posted image  user posted image user posted image user posted image nazalost..
jooooj od pocetka dohrane sam se zalila kako moja N slabo jede..ali ovo sto radi u posljednje vrijeme je gore od svega do sad..user posted image pa Boze mili pitam se samo kako dijete od 15 mjeseci moze da izdrzi cijeli dan na pola tanjura palente..user posted image zalosno je to.. ali krenule smo sa odbijanjem od sike i iskreno se nadam da je ovaj strajk gladju povezan s tim.. i da nije faza koja ce trajati i trajati, jer ljudi mi imamo 15 mjeseci a jos nismo dosli do 9,5 kg.. ne zelim ni pomisliti da jos moze izgubiti koji gram..necemo ga nadoknaditi za 100 god...

Nemoj se sekirati. Znam da ti to sada zvuči nevjerovatno i nemoguće, ali nemoj. Tvoja djevojčica jede koliko joj treba i napreduje kako joj ukazuje njen genetski kod. Sve će biti dobro. Tvoje je da joj ponudiš zdrav obrok. Njeno koliko će pojesti. I, vjeruj, od gladi se umire samo tamo gdje nema hrane. A, ne govorim ti bezveze. Imam iskustvo sa dvije nejelice.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 527
7.1.2011 23:02:32   
niki83
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

IZVORNA PORUKA: niki83

Nemoj se sekirati. Znam da ti to sada zvuči nevjerovatno i nemoguće, ali nemoj. Tvoja djevojčica jede koliko joj treba i napreduje kako joj ukazuje njen genetski kod. Sve će biti dobro. Tvoje je da joj ponudiš zdrav obrok. Njeno koliko će pojesti. I, vjeruj, od gladi se umire samo tamo gdje nema hrane. A, ne govorim ti bezveze. Imam iskustvo sa dvije nejelice.

eh bas me nasmijauser posted image user posted image .. ovako se isto i ja sama hrabrim, kad mi je najteze pomislim bas ovako..i znaci nisam jedina user posted image i hvala ti na rijecima podrske..puno znaceuser posted image samo mama ko' mama, nikad se ne prestaje sekirati...

N&N

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 528
7.1.2011 23:25:41   
Majčica
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Majčica

Naravno da je napredakuser posted image Meni bi bilo sta osim pobrojanog bilo napredak, pa kakav god. Sad je poceo i neku od ovih hrana da odbija, mozda mu je dosadilo.
Koliko li ce ova faza trajati? 
Samo, kako se postaviti? Da li ih pustiti da gladuju? Ja ga ne mogu slusati, jer on toliko place, od gladi valjda. Prosli vikend se zainatila bila i nisam mu dala, ali je toliko plakao da je MM ustao nakon nekih pola sata i dao mu krisku hljeba, on se obradovao kao da je najveca delicijauser posted image user posted image user posted image

e to bih i ja voljela znati...koliko ce trajati...ja sam surfala problem i na drugim jezicima...rekoh da nisu eng. i svabe nesto pametnijiuser posted image a tamo sam naisla na jos gora stanjauser posted image ...recimo, ima djece od 7 god. koja se iskljucivo hrane pomfritom i kobasicama na sta pedijatri kazu...ko vam je rekao da dijete mora jesti tecnu hranu...on dobija sve sto mu treba...bla, bla...iskreno se nadam da ce ova FAZA prestati...najgore mi je to, sto ja vidim na njemu da je on jesan...da bi sigurno papao sve i to uslast...ja kao mala isto nisam nista jela ali se to na meni i vidjelo...niti sam pokazivala interes prema hrani a uvijek sam imala manje kg nego sto bi trebala...tako da fakat nisam vise pametna...ako otkrijem nacin...jvim tiuser posted image user posted image user posted image

Kod nas izgladnjivanje sad za sad ne pali, mislim da je to sve do temperamenta djeteta.
S obzirom da teti sve jede, nije mi toliki pritisak kao tebi, ali opet se grozno osjecam kad mi pocne plakati cim vidi tanjir u kojem nije njegova zeljena hrana. Veceras je pojeo pilecu supu, tako da sam sretnauser posted image Treba ih uhvatiti raspolozene kad im se nudi neka tzv. nova hrana, bar sam ja to na svom primijetila. Da nije puno gladan.
Moracu i ja Svabe i ostale prguglati, ako nista da se malo utjesim. Fakat me strah da to ne potraje do skoleuser posted image

T. 2008.
H. 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 529
8.1.2011 15:32:57   
Crvena
Mislila sam da samo moja djeca ne jedu. Kako citam vase postove, malo mi je lakse (kako god to zvucalo)user posted image .
Uh, kada ce poceti jestiuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Majčica)
Neposredna veza do poruke: 530
8.1.2011 16:57:37   
Dinkica
Evo ima nekoliko dana švrćo neće da jede, tješim se da je zbog prehlade ali evo i prehlada je prošla  ali štrajk glađu nije. Trenutno je na hljebu tačnije "hebu" i vodi, ako je prevarim za kivi ekspert sam. Sreća ima malo rezervi pa vidjećemo user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 531
24.2.2011 16:00:38   
Anoniman
opet ja ovdje

da opet ne idem u detalje...za one koji ne znaju...moje dijete vec 6 mjeseci nece da jede nista slano osim pomfrita i uljevaka

jucer je nakon 6 mjeseci pojeo supu..mojoj radosti i sreci nije bilo kraja...zapravo jeste...danas mu puna nade da smo zavrsili s fazom odbijanja normalne hrane opet napravim istu supicu od povrca u koju sam jos ubacila malo bijelog mesa...naravno danas, strava i uzas...dva sata je on plakao u stolici...dva sata sam ga ja pokusavala nagovoriti da jede...na kraju je on opet istjerao svoje...tj. izvadila sam ga iz stolice

ja evo ludim...necu da mu pravim pom. za kojeg znam da bi ga odmah bez pogovora pojeo i to s osmjehom na licu...uljevak sam mu pravila prije dva dana i to dva dana za redom...a pojeo je mozda sve skupa za ta dva dana jedan komad.

U cemu grijesim meni nije jasno...bojim se da je vec skontao da ako dovoljno dugo place da ce dobiti ono sto zeli...zelim da ispravim gresku koja je vec ascare napravljena a ne znam kako

(odgovor članu Dinkica)
  Neposredna veza do poruke: 532
24.2.2011 16:07:39   
Lady26
Dadada pomaze li da ga zabavis s necim? Ja sam bila APSOLUTNO protiv toga, ali kad Lana nije jela jedno vrijeme uvela sam igracke tokom jela, neke pjesmice sa int koje voli i sl...ne izigravam budalu, ne cirkuzam, nego ona se sama igra, pise...gleda tv i sl...
Joj 6mjeseci user posted image ....dobra si majke mi, ja bih skrenula s pameti user posted image
A da se posavjetujes sa pedijatrom?!?!

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.2.2011 16:08:04 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 533
24.2.2011 16:14:01   
Anoniman
joj draga dadada user posted image bas mi je zao vidim i sad se mucite sa hranom .Ja mislim da on nece da popusti dok ne dobije sto zeli.Jer znam i kad bi ga ped. odvela djete zdravo sve o.k rekla bi da je do djeta , da ce jest kad ogladni.Tako su meni govorili kad je A. bojkotovao sa 8mjeseci ne jelo...Jednostavno nije htjeo ona meni kaze pusti ga da ogladni jest ce, ma jok vjeruj nikad nije htjeo popustiti.
Ja mislim da mu je sve to navika jedna velika da je naucio jet pofri i nista drugo ga nezanima jer, zna da ipak na kraju ga dobije za jest
Pa naravno da ces popustiti, neces pustiti da nejede recimo citavvv dan , opet kontas ajd ako je pofri ili uljevak ima nesto u sebi nego nema bilo zdravo ili ne zdravo.
Nadam se da se sve brzo vratiti u normalu brzouser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 534
24.2.2011 16:17:07   
sabinos
moj jede sve ali samo uz IGRU,probajte tako
a da odes pedijatruuser posted image moja kolegica sa istim problemom isla kod svih mogucih doktora.i svi su joj isto rekli-takav je njen metabolizam i ona uzima koliko joj trebauser posted image
mada je meni to niđe veze,cuj dijete 17 mjeseci zivi od smokija i soka?meni to nije ok pa nek dr pricaju sta hoce

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 535
24.2.2011 16:18:15   
maja78 RR
draga dadada kad bih znala odgovor rado bi ti rekla i sama primijenila

samo sto sam ja rigorozna, znaci ako nece da jede pripremljen obrok ja sklonim i ne dajem nista, i nakon dva sitnog jela se dobro najede treci dan i sve tako u kurg, ali makar znam da je taj treci dan dobro jeo
a stim sto i ova dva dana nesto malo pojede

e jedino da zaboravis na pomfrit i ulejvak totalno pa valjda ces ti izgurati svooje

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 536
24.2.2011 16:18:39   
leona81
ja se opet javljam ovdje....moje dijete takodjer nece nista da jede i vecinom se njena prehrana svodi na dojenje...ja cu da poludim takodjer jer to traje duze vrijeme s tim da se nekad desi da me iznenadi pa pojede nesto ali to je rijetkost dakle mi jedemo ovo
hljeb, zuti sir, svo voce svjeze, nekad vocnu kasicu sa jogurtom i kravljim sirom ali par kasikica, jednom u 15 dana pojede hipp povrce par kasikica, i zna pojesti cokolesnik ili kinder snitu...to je sve, znaci ni povrce svjeze ni kuhano ni nikakvo, ni meso, ni jaje, ni pizzu, ni supicu, ni mlijecne proizvode nistaaa, ni krisku namazanu vec samo hljeb par komadica? mislila sam da su zubi ali nemoguce je da to toliko traje?
nikad nece za jedan obrok pojesti vise od trecine kasice...nikaduser posted image  to se sve desava nakon sto je napunila godinu a prije je jela apsolutno sve i to normalne obroke npr cijelu kasicu od 190 gr za obrok.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 537
24.2.2011 16:20:23   
Anoniman

opet ja ovdje

da opet ne idem u detalje...za one koji ne znaju...moje dijete vec 6 mjeseci nece da jede nista slano osim pomfrita i uljevaka

jucer je nakon 6 mjeseci pojeo supu..mojoj radosti i sreci nije bilo kraja...zapravo jeste...danas mu puna nade da smo zavrsili s fazom odbijanja normalne hrane opet napravim istu supicu od povrca u koju sam jos ubacila malo bijelog mesa...naravno danas, strava i uzas...dva sata je on plakao u stolici...dva sata sam ga ja pokusavala nagovoriti da jede...na kraju je on opet istjerao svoje...tj. izvadila sam ga iz stolice

ja evo ludim...necu da mu pravim pom. za kojeg znam da bi ga odmah bez pogovora pojeo i to s osmjehom na licu...uljevak sam mu pravila prije dva dana i to dva dana za redom...a pojeo je mozda sve skupa za ta dva dana jedan komad.

U cemu grijesim meni nije jasno...bojim se da je vec skontao da ako dovoljno dugo place da ce dobiti ono sto zeli...zelim da ispravim gresku koja je vec ascare napravljena a ne znam kako

sta mislis da mu nana daje da jede a ti da se izgubis iz kuceuser posted image ja ne uspjevam nahraniti nou user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nakon sat,dva ja otplacem al ona neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svekrva obiđe s njom jedno 5 km po kuci i njoj pojede juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 538
24.2.2011 16:21:21   
leona81
samo da dodam da sam probala sve i igra i tv i muzika i izigravanje majmuna apsolutno sve...nece da otvori usta ni da proba znaci nema pojma sta je al dodje da je dojim, ja je odbijem dojiti po 3 sata ona place toliko i vristi da je to strasno dok ne dobije da doji a drugu hranu nece...nekad uspijem ugurati joj hranu ona je pljuje ili baca po podu...popije 2 do 3 solje caja i vode dnevno i to stvarno voli, a hrana nula bodova. doji milion puta dnevno i po noci isto i ja ne spavam nikadauser posted image

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 539
24.2.2011 16:21:34   
Anoniman
ma nista igranje...kutije pune...busilica...fotoaparat...samo da vidite tu njegovu huju sve bi vam bilo jasno...katastrofa...ne znam ni sama da li da popustim ili da tjeram svoje...samo bojim se da cemo oboje u bolnici zavrsiti ...ja u ludari a on na infuziji...jer je nenormalno tvrdoglav

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 540
24.2.2011 16:23:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

opet ja ovdje

sta mislis da mu nana daje da jede a ti da se izgubis iz kuceuser posted image ja ne uspjevam nahraniti nou user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nakon sat,dva ja otplacem al ona neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svekrva obiđe s njom jedno 5 km po kuci i njoj pojede juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bio s nanom na planini 7 dana...nakon treceg zove me zena placuciuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 541
24.2.2011 16:24:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81

samo da dodam da sam probala sve i igra i tv i muzika i izigravanje majmuna apsolutno sve...nece da otvori usta ni da proba znaci nema pojma sta je al dodje da je dojim, ja je odbijem dojiti po 3 sata ona place toliko i vristi da je to strasno dok ne dobije da doji a drugu hranu nece...nekad uspijem ugurati joj hranu ona je pljuje ili baca po podu...popije 2 do 3 solje caja i vode dnevno i to stvarno voli, a hrana nula bodova. doji milion puta dnevno i po noci isto i ja ne spavam nikadauser posted image
evo citam tvoje postove....identicno....ali, identicno

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 542
24.2.2011 16:29:32   
Lady26
A joj Boze...ja sam takva da bih skrenula...
Pametan savjet nemama ni koristan ne poznajem djecicu...
Lani je recimo mrsko/lijeno jesti (nekad) pa kao okrene glavu i sl...tu uljetim ja sa igrackom malo se zabavi i u neznanju pojede, a nekad pojede glat bez problema...
mada sam ja imala problema dok je manja bila sa jelom,zasada hB uspijevamo se nahraniti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 543
24.2.2011 16:30:15   
leona81
kod mene je u svakom slucaju bolje bilo kad mene nema pa mora jest nesto drugo ali opet je to nista...i nene i tata i svi su probali...nista? kazu mi da je prestanem dojiti ali sta ako tek tad stupi u strajk?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 544
24.2.2011 16:31:19   
Medić*
dadada meni se cini da si govorila da ti maleni jede super voce,

pije jogurt i mlijeko, ispravi me ako grijesim

nece mu nista biti, pravi ti njemu pomfrit i uljevak, tako bar znas da nesto drugo osim voca pojede... user posted image

moj je jedno vrijeme bojkotovao sve ono sto je dobro volio i super jeo, odjednom ni pomirisati sve to user posted image

tako da se vise nisam mogla natezati da ga nahranim pa sam mu primorana pocela ubacivati, salame, pastete, hrenovke, malo mu promijenila valjada mu se sve ono sto je volio ogadilo je... ove nezdrave gluposti bi jeo bez problema....

nekad kasnije vratilo se sve na svoje, ponovo je poceo jesti ono od prije....

mozda se i njemu ogadi pomfrit pa ti pocne jesti nesto drugo aBg...user posted image

da je tesko, jeste i znam kako je kad se po dva sata moras natezatii sa djetetom da ga zdravo nahranis....

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 545
24.2.2011 16:35:49   
sporty mamaa
Dadada ako voli uljevak mozda bi rado pojeo pitu sirnicu, ja znam puno djece koja je vole i moja je medu njima. Moja obozava kad joj ja u casu uspem jogurt i dam komad sirnice, onda ja umacem pitu u jogurt i jedem, ona vidi od mene to joj zanimljivo i tako ona umace i jedeuser posted image Znam kako je kad nejedu, i ja sam oplakala milon puta, i zivce gubila, ali onda skontam, sta mi to treba, kad vidi moju nervozu onda posebno nece. Najvaznije je iako je tesko ostati pribran i ustrajan, daj mu recimo komad sirnice i casu jogurta, i ako nece ti fino skloni i za pola sata probaj ponovo, ali u meduvremenu ne daji ponfri ili cokoladice,¸smoki i te karafeke... ¸Vidjet ces nakon nekog vremena kad ogladni pojest ce. probaj.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 546
24.2.2011 16:36:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

A joj Boze...ja sam takva da bih skrenula...
Pametan savjet nemama ni koristan ne poznajem djecicu...
Lani je recimo mrsko/lijeno jesti (nekad) pa kao okrene glavu i sl...tu uljetim ja sa igrackom malo se zabavi i u neznanju pojede, a nekad pojede glat bez problema...
mada sam ja imala problema dok je manja bila sa jelom,zasada hB uspijevamo se nahraniti....

ovako je i kod nas bilo dok je mali skroz bio...tada sam mu uspjevala sve utrpati...od ribe do blitve, koljenice, rastike...ma sve...i odjednom ljetos pocao odbijati...ja kontala radi vrucina...no medjutimuser posted image

medic...upravu si...jede voce, mlijeko...

samo sam na netu nasla djecu koja po 6 godina jedu iskljucivo pom. pa se bojimuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 547
24.2.2011 16:39:55   
sporty mamaa
Ili da mu skuhas recimi mrvicu ponfrija i makarone i to stavis u isti tanjir, makarone prelijes vrhnjem recimo i das mu da sam jede. Mozda tako pojede i nesto osim ponfrija, ili mrvicu ponfrija i neku drugu hranu... Ali da te druge hrane bude vise, da se ne moze zasitit ponfrijem.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 548
24.2.2011 16:43:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Dadada ako voli uljevak mozda bi rado pojeo pitu sirnicu, ja znam puno djece koja je vole i moja je medu njima. Moja obozava kad joj ja u casu uspem jogurt i dam komad sirnice, onda ja umacem pitu u jogurt i jedem, ona vidi od mene to joj zanimljivo i tako ona umace i jedeuser posted image Znam kako je kad nejedu, i ja sam oplakala milon puta, i zivce gubila, ali onda skontam, sta mi to treba, kad vidi moju nervozu onda posebno nece. Najvaznije je iako je tesko ostati pribran i ustrajan, daj mu recimo komad sirnice i casu jogurta, i ako nece ti fino skloni i za pola sata probaj ponovo, ali u meduvremenu ne daji ponfri ili cokoladice,¸smoki i te karafeke... ¸Vidjet ces nakon nekog vremena kad ogladni pojest ce. probaj.
nece sirnicu ni burek ...samo zeljanicu...ponekad krompirusu

ja sam drage moje sve od hrane probala...spagete nece...ej koje dijete nece spagete...s pizze skida sve...znaci jede samo tijesto i ono malo paradaj sosa...smoki & co mu ne dajem...osim kada je u gostima ili mu neko donese pa mu s vrata dadneuser posted image ...dobije kinder cokoladicu kada fino pojede nesto...bukvalno ko cuko...za nagraduuser posted image

hvala vam svima na savjetima

posavjetovacu se jos s pedijatricom

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 549
24.2.2011 16:45:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ili da mu skuhas recimi mrvicu ponfrija i makarone i to stavis u isti tanjir, makarone prelijes vrhnjem recimo i das mu da sam jede. Mozda tako pojede i nesto osim ponfrija, ili mrvicu ponfrija i neku drugu hranu... Ali da te druge hrane bude vise, da se ne moze zasitit ponfrijem.
ja sam pokusala sjeci drugu hranu ko pom. ne bili se zahebo pa mu se svidi...ma nece ni da proba...on po mirisu i naravno boji skonta...identicno kao i kod leone...ja sam ubjedjena da on proba da bi jeo bez problema

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *