|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali odbijaci hrane
16.12.2010 22:53:37   
kaktuscic
IZVORNA PORUKA: noa

jojjjjjjjj ovo pljuvanje hrane mi je najgore,vidim kod vas to proslo valjda ce i kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo to haman kod nas nije bila "faza" nego lopovluk! Jedan dan sam bila na granici... (imam ja tih dana vise, ali ovaj je bio posebanuser posted image ) i prvi put kad je pljuno nakon treceg zalogaja rekla sam mu dosta i nema vise neces ni jesti niti ces dojiti vise! on gleda zbunjen i ja onaj tanjir i bacim sve u smece, on pocne plakat ja ga spakujem napolje, jer to ga uvijek umiriuser posted image Za rucak ponovo pljune nakon drugog zalogaja ja opet tanjir i u smece, znam da je bio gladan, ali mu nisam dala vise i do vecere je gladovo, i nikad vise nije ispljuvo nista!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 501
16.12.2010 22:58:00   
Anoniman
kaktus...koliko je tvom sada

(odgovor članu kaktuscic)
  Neposredna veza do poruke: 502
16.12.2010 23:02:54   
kaktuscic
Za koji dan 18 mjeseci. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 503
16.12.2010 23:04:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaktuscic

jojjjjjjjj ovo pljuvanje hrane mi je najgore,vidim kod vas to proslo valjda ce i kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo to haman kod nas nije bila "faza" nego lopovluk! Jedan dan sam bila na granici... (imam ja tih dana vise, ali ovaj je bio posebanuser posted image ) i prvi put kad je pljuno nakon treceg zalogaja rekla sam mu dosta i nema vise neces ni jesti niti ces dojiti vise! on gleda zbunjen i ja onaj tanjir i bacim sve u smece, on pocne plakat ja ga spakujem napolje, jer to ga uvijek umiriuser posted image Za rucak ponovo pljune nakon drugog zalogaja ja opet tanjir i u smece, znam da je bio gladan, ali mu nisam dala vise i do vecere je gladovo, i nikad vise nije ispljuvo nista!

ja sam danas pocelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toliko me naljutila ma bilo mi je doslo da je uffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
od sutra rezim ko u logoru pa kom opanci kom obojciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 504
16.12.2010 23:07:19   
Anoniman

Za koji dan 18 mjeseci. 
oooo, ja mislila vi stariji...nista...moram i ja sakom od stol...ja sve kontam on jos mali za takvu vrstu odgoja...blecak...ne konta...jest al aha

Neposredna veza do poruke: 505
16.12.2010 23:08:28   
Niobe

od sutra rezim ko u logoru pa kom opanci kom obojciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suze me obliše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 506
16.12.2010 23:12:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe

suze me obliše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest mi usporedba bljak al valjda se nece pogresno shvatitiuser posted image a ako se shvati ja sam se spremna ispricati..
ocajna samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 507
16.12.2010 23:27:39   
kaktuscic
IZVORNA PORUKA: dadada

Za koji dan 18 mjeseci. 
oooo, ja mislila vi stariji...nista...moram i ja sakom od stol...ja sve kontam on jos mali za takvu vrstu odgoja...blecak...ne konta...jest al aha

Mi odavno koristimo tu vrstu odgojne metodeuser posted image I uspijeva u vecini situacija, npr.kad je tek prohodao htio je da ga nosamo kad smo napolju i ja ga 3 puta dnevno unesem u kucu i kazem da ga necu nosati, ako nece sam hodati idemo u kucu, i nikad vise ne trazi da ga ja nosam, jednom mi zena na cesti govori: vidi beba ti spava, kad ja pogleda on jadan stvarno zatvorio okice i hodauser posted image ali ne trazi da ga nosim, a mm kad god ga izvede dodje mrtav ko pas jer mu uvijek popusta i nosa gauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 508
22.12.2010 22:02:11   
anidla
noa, dadada, hajte vamo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 509
22.12.2010 22:05:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izbacila sam sve slatkise,dukatino itd al kad je veceras u merkatoru dohvatila smoki i mm joj ga otvorio,ona ko gladna godina trpa u usta meni suze na ociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gladna je 100%

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 510
22.12.2010 22:06:25   
anidla

IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izbacila sam sve slatkise,dukatino itd al kad je veceras u merkatoru dohvatila smoki i mm joj ga otvorio,ona ko gladna godina trpa u usta meni suze na ociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gladna je 100%

joj... Noe strajkaju user posted image

i meni je grozna situacija, sad bas kontam sta je jeo, ma nije nista user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 511
22.12.2010 22:11:10   
Anoniman
i Nikola u zadnje vrijeme izvodi,slomim se dok ga nahranim,pojede par kasikica al i to mi je dovoljno samo da znam da je nesto pojeo.. on je i zadnjih dana svako malo bolestan pa mislim da je nama to uzrok

Neposredna veza do poruke: 512
22.12.2010 22:11:19   
Anoniman
Noa je jutros popila 180 ml bebimila
dorucak-- par zalogaja kruha i kajmaka
caj s medom nekad oko podne
rucak--5 kasikica corbice
vecera--pola kese smokija i 180 ml bebimila
tugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 513
22.12.2010 22:21:03   
Anoniman
Andrej

jutros- zumanjce (bjelance je ostavio)...caj od sipka s kasikom meda
rucao je tek oko 4 -krompir (ja sam mu u 2 servirala blitvu i sniclu)
vecera...pola snite putera s dzemom od sljiva i mlijeko

izmedju je pojeo skoro pa kilu mandarina...haj da ne lazem...pola kile

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 514
22.12.2010 22:24:02   
maja78 RR
ja vise ne mogu ni da brinem
cak sam pokusala i sa izgladnjivanjem (uh mene) ali ono nece ok nece ma nikad da ogladni
ustvari ima rezim dva ne jede pa treci jede i sve tako i uporan je u tom svom rezimu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 515
22.12.2010 22:27:20   
anidla
Noa jutros pojeo u 6 flasicu 150 ml i do 13:00 sam mu napravila 4 razlicita dorucka. ma nece ni da promirisi user posted image

jeo je za rucak 10 malih kasikica domace pilece supice s mrkvicom i udrobila mu kruha...i jednu kinder cokoladicu...i za veceru slabo ad mlijeka, ma nistaaaa user posted image user posted image

po citav dan na poslu kontam sta i kako, boli me zeludac

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 516
22.12.2010 22:27:23   
Ben 10
Hajte vi ovamo kod mene ,sa Harunom bi i kamen projeli...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 517
22.12.2010 22:32:44   
teacher75
i lana zadnih dana slabije jede. prije je jela dorucak (pura, griz, ili droba na mlijeku ili jaje), pa 3-4 vocke, pa rucak- povrce i meso nekih 200-250ml, a sada pojede dorucak ko prije ali od voca hoce samo bananu, a rucak jedva pojede 200ml. moram je zaigravati i nekad joj dam iz dva putauser posted image al zato spuca komad pizze ko od sale. valjda probala ovu ukusniju hranu pa sad zeza sa povrcem...jos nema nijednog zuba, pa mozda hoce da izbiju zubi pa zato odbijauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.12.2010 22:33:17 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 518
22.12.2010 22:37:45   
anidla
i da, noa povrati svaki put jaje user posted image

boze, nisam znala da je ovo s hranom ovako tesko....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 519
23.12.2010 17:29:03   
škorpija
mi smo bili u fazi od jedno mejsec-dva da je ajdin skrooooz slabo jeo, ma ništa nije htio, naravno jeo je keks i kiflice, ali mu to nisam davala dok ne jede nešto zdravo, pa je vazda bio plač i dernjava, e onda smo jednom slučajno skontali da zna i da želi sam da jede. sad ga stavimo u stolici za hranjenj s nama ili gleda crtani, uvali mo kašiku u ruku, stavimo siperak i sam jede. čak i supu. naravno često hrane bude svugdje i ponekad ga moramo čitavog presvući, ali nije mi teško kad znam da dobro jede.

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 520
24.12.2010 0:02:53   
kaktuscic
Ovaj moj sad nece sam nikako, kad je htio sam nije znao kako treba donijeti kasiku do usta i sve je prosipao, dok kasika dodje do usta vec je prazna, i mene je to uzasno nerviralo i nisam mu dala da melja i bas sam se tu shebala, sad nece nikako sam. A mi jos uvijek idemo sa izgladnjivanjem  hodamo ko ludi, vodim ga skoro svaki dan u igraonice i bas kad se fino umori, a u igraonici mu mu sisa nije na pameti i cim udejmo u kucu ja za corbu i fino pojede, a ako smo u kuci cesto trazi da doji, ja ne smijem nista pojesti jer on odma trazi, i tako po malo svega i onda nece da jede ono sto treba, al sam ja na izmaku... Ne znam do kad cu ovako moci, umorna sam vise od razmisljanja i racunanja kad mu sta dati, da mi je jedan mjesec da jede sve sto mu se ponudi, vako ko ja

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 521
4.1.2011 9:27:51   
Majčica
IZVORNA PORUKA: dadada

E sad i mene interesuje sta cete vi iskusniji, pametniji i nacitaniji meni savjetovati
Ovakvo je stanje...dakle do skora Andrej mi je jeo sve...sve ono sto i mi jedemo...leso meso, ribu, blitvu, spinat...etc.

medjutim zadnjih par mjeseci ne jede nista sem pecenog krompira, jaja i panirane ribe (najgore moguce hrane)...i to sam za ribu skontala prije mozda 7 dana...jer je inace ni ne kupujem

U pocetku smo se svadjali...tj. ja bih ga stavila u hranilicu...on bi se derao...nekad bi popustio pa pojeo...ali najcesce bi ja popustila

pa sam onda odustala i stavila mu rucak da se sam moze posluziti kada zeli...dakle u dnevnoj na stolu...opet ono sto mi jedemo...medjutim, prosao bi citav dan da on ne okusi nista...a o nervozi njegovoj, histeriji jer je gladan.... a nece da jede ne moram vam ni pricati

sad smo u fazi da mu ja pravim ono sto znam da ce jesti...junk food...nazalost...i to pojede...sam

Napominjem da mu je 21 mjesec ...i jos da jede sve od voca...hvala dragom bogu

Ne znam vise sta da radim! Imam identican problem, samo s drugacijim menijem - mi jedemo jaja, rizu, snicle, dzigaricu i cevapeuser posted image i sve tako ukrug. Ima sigurno 2 mjeseca da mu kuci nije okusio nista osim nabrojanog. Najgore od svega mi je to sto toliko place kad je gladan i po kuci trazi da jede, zaviriva u lonce, serpe i nabraja jaja, snicle, gicu (dzigaricu), znaci nece da gladuje a ne zeli ono sto mu ponudim, vristi, baca, prosipa. Imam osjecaj da bi mi lakse bilo natjerati ga da jede da odbija bilo sta, pa bi mozda za 2-3 dana to izgladnjivanje upalilouser posted image . Ili mozda ne bi??? Kod tete koja ga cuva jede sve sto mu ponudi, bez pogovorauser posted image .

dadada, jeste li vi ista popravili po tom pitanju?

T. 2008.
H. 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 522
4.1.2011 10:08:54   
Anoniman
ma jok
jest da je jucer nakon pola sata plakanja i mog ignorisanja pojeo makarone s sirom...pa ne znam da li je to napredakuser posted image

a ti se ne brini ako ti teti sve jede...to znaci da ipak unese sve sto mu treba...tvoj jede meso...ovaj moj nece da ga primiriseuser posted image ...vegi...pravi

(odgovor članu Majčica)
  Neposredna veza do poruke: 523
4.1.2011 10:37:29   
Majčica
Naravno da je napredakuser posted image Meni bi bilo sta osim pobrojanog bilo napredak, pa kakav god. Sad je poceo i neku od ovih hrana da odbija, mozda mu je dosadilo.
Koliko li ce ova faza trajati? 
Samo, kako se postaviti? Da li ih pustiti da gladuju? Ja ga ne mogu slusati, jer on toliko place, od gladi valjda. Prosli vikend se zainatila bila i nisam mu dala, ali je toliko plakao da je MM ustao nakon nekih pola sata i dao mu krisku hljeba, on se obradovao kao da je najveca delicijauser posted image user posted image user posted image

T. 2008.
H. 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 524
4.1.2011 15:47:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Majčica

Naravno da je napredakuser posted image Meni bi bilo sta osim pobrojanog bilo napredak, pa kakav god. Sad je poceo i neku od ovih hrana da odbija, mozda mu je dosadilo.
Koliko li ce ova faza trajati? 
Samo, kako se postaviti? Da li ih pustiti da gladuju? Ja ga ne mogu slusati, jer on toliko place, od gladi valjda. Prosli vikend se zainatila bila i nisam mu dala, ali je toliko plakao da je MM ustao nakon nekih pola sata i dao mu krisku hljeba, on se obradovao kao da je najveca delicijauser posted image user posted image user posted image

e to bih i ja voljela znati...koliko ce trajati...ja sam surfala problem i na drugim jezicima...rekoh da nisu eng. i svabe nesto pametnijiuser posted image a tamo sam naisla na jos gora stanjauser posted image ...recimo, ima djece od 7 god. koja se iskljucivo hrane pomfritom i kobasicama na sta pedijatri kazu...ko vam je rekao da dijete mora jesti tecnu hranu...on dobija sve sto mu treba...bla, bla...iskreno se nadam da ce ova FAZA prestati...najgore mi je to, sto ja vidim na njemu da je on jesan...da bi sigurno papao sve i to uslast...ja kao mala isto nisam nista jela ali se to na meni i vidjelo...niti sam pokazivala interes prema hrani a uvijek sam imala manje kg nego sto bi trebala...tako da fakat nisam vise pametna...ako otkrijem nacin...jvim tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majčica)
  Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *