Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pitala, rekose da su culi da je to na mojmilu kod atomskog sklonista
pokusacu kod socijalnog radnika..
a ja sam ostvarila pravo na cetiri tj pet nadoknada, ciko u opstini je bio jako susretljiv i pomogao mi da to sve sredim 1. porodiljska nadoknada za nezaposlene 2. djeciji dodatak 3. jednokratna pomoc za opremu novorodjenceta 4. dodatak na ishranu dojilja 5. 200 KM poklon od opstine stari grad uz sve to je rekao da grad sarajevo daje jos neku novcanu pomoc, ne zna tacno koliko ni koliko dugo. iz opstine idu spiskovi tamo i oni onda novac salju postom
Da li je neka od porodilja morala na posao da donese "izvjestaj"/potvrdu od Kantona o primljenim naknadama? Meni sad rece kolegica iz racunovodstva da joj to moram cim prije donijeti...
Da li je neka od porodilja morala na posao da donese "izvjestaj"/potvrdu od Kantona o primljenim naknadama? Meni sad rece kolegica iz racunovodstva da joj to moram cim prije donijeti...
to podnosis zahtjev u opstini od koje si primala naknadu, bude za par dana gotovo, ne sjecam se vise koji sve papiri trebaju ali objasnice ti oni u opstini. vidis moram i ja to ponovo vaditi, to im treba za m4 obrazac
ja cula ovako, da dobijamo tu trinaestu naknadu od opstine i kao jos jednu od kantona??? jel to istina???? Hanady ti si strucnjak u ovome oglasi se ziva bila...vidi mene sto se informisem a do nedavno nisam znala ni sta je ta trinaesta naknada
ja cula ovako, da dobijamo tu trinaestu naknadu od opstine i kao jos jednu od kantona??? jel to istina???? Hanady ti si strucnjak u ovome oglasi se ziva bila...vidi mene sto se informisem a do nedavno nisam znala ni sta je ta trinaesta naknada
ko ti je to rekao, ja nesto cisto sumnjam, ja prosle godine dobila 13 i kapak?!
Ja sam u opstini Novo sarajevo, ovaj mjesec sam dobila poslednju 12 naknadu, je li ja sad treba da zovem nekog za tu 13. ili ne, ne konta prirodna plavusa najbolje ?!
mala cula i ja, od moje tete snaha (relacija ) rodila kad i ja dobile isti dan 13. tu i ona nekog zvala pa joj to rekli..sta pojma nemam..pa evo da vas priupitam znatel sta oko toga...sa vise inf javim se sutra.
jelena, ja sam zvala ali tada nisam bila na spisku, kaze meni ta gospodja da oni naknadno dostavljaju spisak i da je to individualno od popstine do opstine...mislim da ne moras zvati ali ako je ne dobijes za 3mj obavezno zovi. ja sam svoju 12tu dobila u januaru a 13 tu u februaru. opstina centar
ja sam isto u januaru dobila posljednju 12-tu i juce zvala svoju tetu u opstini n. grad ona kaze na spisku si za 13-tu za januar tako da se ja nadam da cu kao nina uskoro dobiti. a ja bih zvala da sam na tvom mjestu malo se napravis luda i pitas.(svoju opstinu zoves)
to podnosis zahtjev u opstini od koje si primala naknadu, bude za par dana gotovo, ne sjecam se vise koji sve papiri trebaju ali objasnice ti oni u opstini. vidis moram i ja to ponovo vaditi, to im treba za m4 obrazac
Ok hvala puno, juce mi rece zena to joj HITNO treba...pa kontam radim vec 3 mjeseca sto nije prije HITNO reagovala ..nidje veze... Otici cu ujutro do opstine da vidim sta treba.... Znas li otprilike koji papiri?
Zna li neko opstine Novo Sarajevo broj za te trinaeste, da se napravim i ja budala pa nazovem
jelena ja ti znam za n.grad, a zoves onu sluzbu koja ti je izdala rjesenje za kantonalnu naknadu, probaj preko centrale ako ne znas broj pa trazi sluzbenicu zaduzenu za porodiljske naknade.ne zove se tako ali da ne komplikujes znace oni
Odgovori meni, odgovori meni kako me nervira zenaaaaaa, opet zove kaze hitno hitno...trebala sam donijeti prvi radni dan ma hajde molim te, reaguje sad nakon 3mjeseca jer joj je 5do12
Ok hvala puno, juce mi rece zena to joj HITNO treba...pa kontam radim vec 3 mjeseca sto nije prije HITNO reagovala ..nidje veze... Otici cu ujutro do opstine da vidim sta treba.... Znas li otprilike koji papiri?
sad cu ti provjeriti, u novom gradu moze i telefonom nista ti ne treba, ja sada zvala i uradice mi zena sutra ce biti gotovo, pa mislim da je i kod tebe tako.ako si n.gard evo ti broj 033 291 169 almasa
od sada te zovem kona iz ng, hihihi. jesi zvala, a sto joj se toliko zuri jeli to rok za m4 pomjeren ili joj treba za dp obrazac?joj mene sto se gadjam izrazima!!!
od sada te zovem kona iz ng, hihihi. jesi zvala, a sto joj se toliko zuri jeli to rok za m4 pomjeren ili joj treba za dp obrazac?joj mene sto se gadjam izrazima!!!
Ja procitala onako brzinski - king kong (tj kong pa povezah sa king kong)
jeste, to je to, ali ne treba ti nikakva dok samo je nazovi i mozes vec sutra otici po to, da te kolegica ne pegla.a ne moras ti ni otici, moze neko drugi.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.