Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jes crnjak ovaj podatak: Najtiražnije dnevne novine „Dnevni Avaz“ u izdanju za 02.10.2009. godine, u tekstu pod nazivom „Koliko četiri gradske općine pomažu porodilje?“, izdvaja Općinu Stari Grad kao jedinu koja za svako rođeno dijete daruje roditelje sa 200 KM jednokratne pomoći.
Ove ostale opcine prave cicije pa ni za babine pihhhhhhhhhhhhh
Ako je na birou ima pravo na naknadu u iznosu od samo 120KM, znaci za 3mjeseca 360KM...to nam je drzava nazalost... A zaposlene porodilje po rjesenju imaju pravo na 360KM ali na ruke se uvijek dobije vise, cca 450KM, nekad vise nekad manje...
dobih i ja prvih 120 KM od postara :) djecijeg doplatka jos nema, onih 210 KM isto nema, samo je opstina stari grad bila brza i vec davno mi proslijedila 200 KM ............
zna li neko gdje se podize dodatak na isranu za majke dojilje?? u opstini mi rekose Mojmilo bb, ali nista vise ne znaju , a ni to nije sigurno jer je njima rekla neka dojilja!!!
imal kakve price o toj trinaestoj...ja je trebala dobiti ovaj mjesec ali nista ..da zovel ili da sacekam iduci mjesec
Nina nazovi opštinu kojoj pripadaš , službu za te poslove i ptaj jesu li poslali tvoje ime na spisku prema gradskoj upravi. ako kažu da si na posljednjem poslanom spisku, nazovi Gradsku upravi i proveri u kom mjesecu si na planu podjele.
Niina,ja sam juce isto zvala gradsku upravu 220 767 i pitala jesam li na spisku i za kada posto nisam na adresi pa da ne zovem postu bezveze svako malo.Kaze mi ova zena jesam na spisku i danas bi kao trebala primiti.Zvala postu kaze danas doslo samo za troje mene nema,kao navodno salju svaki dan po 3-4 imena za isplatu..sega al eto...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.