|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.2.2011 0:00:56   
vila.vilica
kakvi bademi user posted image
jedini put kad sam povratila u svojoj trudnoci bilo je od badema user posted image user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1976
22.2.2011 7:41:31   
mersiha 77
E drage moje htjela bih da vas sve lijepo pozdravim iz snjegom i ledom okovane svedske i da vas pitam kako ste vi nocas spavale?  user posted image

Ja sam cijelu noc obilazila wc a jutros prije 5 sati sam ustala gladna pa sam malo jela,pokusala sam malo da zaspim ali mi bebica nije dala tako vam sad evo opet jedem i pijem kafu. user posted image

Jeli se i vama ovo isto dogadja i kako vi stim izlazite na kraj?  user posted image

puuusssaaa za sve vassss user posted image   

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1977
22.2.2011 8:34:25   
belmica
user posted image user posted image user posted image  bas me obradova!!!
eto, sada se opusti i uzivaj !!!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1978
22.2.2011 8:51:03   
entinte
 Jutro drage moje user posted image ,

Evo gotova kafica za sve vas ranoranioce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za one koje jos spavaju ili se izležavaju napravit ćemo taze kad ustanu user posted image  
Želim vam ugodan dan user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 1979
22.2.2011 8:59:24   
vila.vilica
hvala entinte, ali ja bih prvo da prezalogajim šta pa ću na kafu user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1980
22.2.2011 9:05:47   
mersiha 77
cao drage moje user posted image

Izgleda da sam ja prva sve to obavila.user posted image

Pusa za sve vas i ugodan dan!user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1981
22.2.2011 9:11:58   
Medi_87
Jutro, ja opetuser posted image sinoc opet skocio pritisak ali od jutros me glava ubi nenormalno osjecam se ko s one reklame sto imaju veliku glavuuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1982
22.2.2011 9:12:11   
Anoniman
jutro i od nas user posted image , ja sam sinoc oko 23h legla i evo ustala prije pola sata i sva sam kao prebijena macka, uh. Nisam navikla da toliko spavam, jer Ana se budi par puta noci i dok svaki put ustanem pa dok nastavim spavati ne sastavim ni pet sati sna, a toliko sam sinoc bila komirana da je mm ustajao oko Anci, ja je nisam ni cula sto je bas zacudjujuce mi jer obicno je cujem i kad se okrene, a ne zaplace.
Joj taurus iz tvojih usta u Bozije usi sto kazu, da hoce tako i kod mene biti, mene samo panika fata da ne bude i ovo drugo nestasko kao pravo, rekla sam soba u Jagomiru mi onda sleduje user posted image

Neposredna veza do poruke: 1983
22.2.2011 9:16:04   
palachinken
Ne znam za vas, ali mene ovaj snijeg nikako nije obradovao. Taman sam odložila najteže zimske stvari, kad ono opet minus user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1984
22.2.2011 9:17:40   
gagach
Dobro jutro i od mene...vidim vrijedne ste jutros...jel danas ista bolje raspolozenje vlada?:)
pahulje n odustaju kako mogu primjetiti...al hajd bar se ne zadrzava...
Entite bas ti hvala na kafici...:) jutros si me pretekla:)
Ja sam se upravo okupala i bas mi je prijalo...da sam kako mogla jos 5 sati ostati pod tusem...ali se mali gospodin poceo buniti...diktator mali:)
Ah da i napravila sam si oooogrooomnu contru cokolina....njamiiii...
vilo sanjala sam da si se porodila...vidim da je bio samo san:)ebote pocela sam vas i sanjati:) kao mica slusa?
Mersiha vidim i redovno obilazis wc...ako mi je ista dosadilo to mi je dosadilo...isto zombi po kuci...taman legnem hajd ti marinko nazad...tacno mi dodje da se upiskim i da se pravim luda hahahha....
eh eto odoh susiti ovih 100 kila kose ...pa ako prezivim pisemo se poslije...

< Poruku je uredio gagach -- 22.2.2011 9:18:02 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 1985
22.2.2011 9:19:00   
gagach
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Jutro, ja opetuser posted image sinoc opet skocio pritisak ali od jutros me glava ubi nenormalno osjecam se ko s one reklame sto imaju veliku glavuuser posted image
koliki ti je pritisak?????????????

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1986
22.2.2011 9:27:34   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach

Dobro jutro i od mene...vidim vrijedne ste jutros...jel danas ista bolje raspolozenje vlada?:)
Ja sam se upravo okupala i bas mi je prijalo...da sam kako mogla jos 5 sati ostati pod tusem...ali se mali gospodin poceo buniti...diktator mali:)
vilo sanjala sam da si se porodila...vidim da je bio samo san:)ebote pocela sam vas i sanjati:) kao mica slusa?
Mersiha vidim i redovno obilazis wc...ako mi je ista dosadilo to mi je dosadilo...isto zombi po kuci...taman legnem hajd ti marinko nazad...tacno mi dodje da se upiskim i da se pravim luda hahahha....

ma joj gagac i ja sam ti gora od zombija,pa jos jedem u 5 sati ujutro user posted image

a i boli me desna dojka malo ali dovoljno da smeta.

a vas boli li vas ista?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1987
22.2.2011 9:31:42   
entinte
Drage moje opet ja, ovoga puta nista ne nosim za jesti ni piti hehehehehe
Nego da sa vama nesto podijelim da vidim sta vi mislite...
Vec 2-3 dana mi ljudi govore da mi se stomak spustio... user posted image  user posted image  user posted image  kad se uopće treba poceti spustati user posted image
32+4 sam a cekam doktora da mi javi termin za kontrolu trebam mu otici do vikenda user posted image  user posted image  user posted image  malo sam se oglusila na taj komentar dok ga jutros opet nisam cula...
Je li iko bio u slicnoj situaciju user posted image  

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1988
22.2.2011 9:31:56   
mersiha 77
znateli vi kako mogu citati novine na netu?

Imateli neki link ili preporuku da ubijam necim vrijeme poludicu vise jer zbog leda i snijega nemogu nikud maci?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1989
22.2.2011 9:32:07   
gagach
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ma joj gagac i ja sam ti gora od zombija,pa jos jedem u 5 sati ujutro user posted image

a i boli me desna dojka malo ali dovoljno da smeta.

a vas boli li vas ista?user posted image
trenutno ne boli nista ... sto je pravo cudo btwuser posted image samo sam troma i teska samoj sebi...stomak me ugusiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1990
22.2.2011 9:35:16   
gagach

Imateli neki link ili preporuku da ubijam necim vrijeme poludicu vise jer zbog leda i snijega nemogu nikud maci?user posted image

www.sarajevo-x.com
www.source.ba
eto malo se zabavi na naski:)

Neposredna veza do poruke: 1991
22.2.2011 9:37:07   
mersiha 77
ah gagac troma sam svaki dan i gusi me stomak!

ali neznam vise ni sta da radim,ni sta da jedem,ni sta da pijem!user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1992
22.2.2011 9:41:11   
naidica
pozdrav drage moje!!! evo dosla sam s pregleda!!! na uz je sve ok,,beba je masala ok ali je krupna!!! a na gin pregledu nisam se jos otvorila,od proslog pregleda,,i suzen mi je grlic!!! tako da mi je dr malo grublje pregledao ne bi li izazvao porod ne bi li se pocela otvarati,,,on u svakom slucaju bi zelio prirodnim putem,,medjutim posto je bebei masala krupna a ja uska,,reko mi je da bi se namucila al skroz prilikom prirodnog poroda,,tako da mi je preporucio carski,,pa kako ja odlucim!!! nije od onih dr koji uzima pare,,nego je sasvim super lik,,i bas je moj dr,,kod njeg idem odpocetka!!!! eto drage moje pa reko mi je da se javim posle podne da idem u bolnicu ako me do tad nista ne zaboli???? ja sad nesto razmisljam pa bolje mi je carski,,i ovako i onako me moraju sjeci,,,em ne daj boze da ne bude mogao izaci,,opet bi na kraju morala zavrsiti carskim!!!! sta cu,,,,nadam se da carski nije toliko los kao sto pricaju!!! ako ima neko carski neka mi malkice objasni!!!hvala vam svimaaaaa

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1993
22.2.2011 9:41:17   
mersiha 77

www.sarajevo-x.com
www.source.ba

hvala gagac,mnogo ti hvalauser posted image

a imasli neki link za trudnice?user posted image

ili bebe?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1994
22.2.2011 9:51:13   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: naidica

pozdrav drage moje!!! evo dosla sam s pregleda!!! na uz je sve ok,,beba je masala ok ali je krupna!!! a na gin pregledu nisam se jos otvorila,od proslog pregleda,,i suzen mi je grlic!!! tako da mi je dr malo grublje pregledao ne bi li izazvao porod ne bi li se pocela otvarati,,,on u svakom slucaju bi zelio prirodnim putem,,medjutim posto je bebei masala krupna a ja uska,,reko mi je da bi se namucila al skroz prilikom prirodnog poroda,,tako da mi je preporucio carski,,pa kako ja odlucim!!! nije od onih dr koji uzima pare,,nego je sasvim super lik,,i bas je moj dr,,kod njeg idem odpocetka!!!! eto drage moje pa reko mi je da se javim posle podne da idem u bolnicu ako me do tad nista ne zaboli???? ja sad nesto razmisljam pa bolje mi je carski,,i ovako i onako me moraju sjeci,,,em ne daj boze da ne bude mogao izaci,,opet bi na kraju morala zavrsiti carskim!!!! sta cu,,,,nadam se da carski nije toliko los kao sto pricaju!!! ako ima neko carski neka mi malkice objasni!!!hvala vam svimaaaaa

Mila moja mislim da je najbolje tako jer je takva situacija.

Ja ti neznam puno oko tog carskog reza,znam samo da je moja snaha rodila prvo tako a sad je u 27 nedelji i najvjerovatnije opet ce na carski.Ona kaze da je nije nista bolilo,samo poslje malo rana ali imaju tablete protiv bolova. nadam se da sam ti bar malo pomogla jer da je bolno sigurno nebi opet bila trudna user posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1995
22.2.2011 9:51:28   
palachinken

Imateli neki link ili preporuku da ubijam necim vrijeme poludicu vise jer zbog leda i snijega nemogu nikud maci?

http://igre.co.ba/
i nadji sebi stari dobri tetris :)
evo ti Azra:
http://rapidshare.com/files/449237128/Azra-16.02.2011.pdf
evo ti Gloria:
http://rapidshare.com/files/449237769/Gloria_10.02.2011.pdf
evo ti Avaz:
http://rapidshare.com/files/449237656/Dnevni_Avaz-21.02.2011.pdf

Eto dosta za danas

A trudnoća,
www.roda.hr
www.bebac.com
www.babygaga.com
www.babycenter.com

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1996
22.2.2011 9:51:34   
gagach

www.sarajevo-x.com
www.source.ba

hvala gagac,mnogo ti hvalauser posted image

a imasli neki link za trudnice?user posted image

ili bebe?user posted image

imas ppuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1997
22.2.2011 9:51:42   
m.i.n.a.
Jutric...
evo i mene na kafu,ustvari neko je spominjao dorucak,ja bih toga...ovo cokolino slabo djeluje ma ni da zavara stomak..a tako je ukusno..
Mersiha mene ziga rana,valjda je vuse ne pazim ko na pocetku pa joj krivo..mog Armana muci nosic,moju sveki prehlada,mm brine kad ce moci doci,moju mamu kako ce nam proci vakcina..helem,ima nas koje nesto muci..:))
Entite meni sveki od sedmog mjeseca govori da se stomak bio spustio i ja joj vjerovala jer kontam primjeti jer me nevidi cesto..medjutim,ili je ona pobrkala stagod ili to sto se spustio nije imalo nikakve veze,ja dva dana prenijela bila...
Gagach...jel ocisceno,spremno sve..mogu mislit kako uzivas u pripremama..ja nisam toliko spremala jer sam znala da cu se brzo pakovat al mogu mislit uzivancije..meni tokom marta sljeduje selidba u Ze a onda Evropo stizemo:))vec me muka hvata kad se sjertim sta sve treba,plus Armana sunetit..
Ja sam jos u pidjami,nisam sigurna jesam li se umila ali pocesljala znam da nisam..a vidite koliko je sati..samo da on ucvrstiu san pa cu se ja razletit..:)
Pusa..

Neposredna veza do poruke: 1998
22.2.2011 9:54:39   
gagach
IZVORNA PORUKA: naidica

mili moj...samo hrabro...ja bih bez razmisljanja otisla na carski da je takva situacija...vjeruj svom doktoru tako je najbolje...i meni su rekli da cu mozda na carski i uopste se ne brinem oko toga...bitno je da ne pati beba ...user posted image ljub

< Poruku je uredio gagach -- 22.2.2011 9:55:00 >

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1999
22.2.2011 9:57:27   
m.i.n.a.
Naidice..ako vjerujes svom doktoru onda znas da ti savjetuje nesto sto je dobro..nije ti rekao striktno da moras..i kao sto kazes ako je beba krupna svakako ce te sjeci a ovako je mozda lakse..sto se rane tice evo kod mene je 24.dan pa vjeruj da je itekkao osjetima konci su jos tu..sve sam sktivna sto se tice kretanja ali kad pogledam ranu bas mi se smraci..nit dirat nit ne dirat..vec sam i zarasla a nista ne poduzimam:))sto se tice carskog ne znam te posavjetovat,imas temu pa procitaj par iskustava ali nemoj previse se opterecivati time,pa ni ovo moje sa prirodnog nemoj uzet kao da mora tako biti...Sretno u svakom slucaju,sta god odlucis nek bude najbolje za vas..

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *