Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 19:07:33
Skvo RR
Mersiha...evo ti za tickere..KlIK Entinte...i meni je prosla trudnoca bio visi CRP..i neka mi se suha svezala i ponovim nalaz...drugi nalaz bio normalan. Navodno, greska.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 19:52:47
vila.vilica
dobrodosle nove buduce debelguze... ja sam danas doznala da sam na +15 kila i nadam se da necu vise ici u plus..ali se tjesim da je 3 od toga VODA koju nemilice pijem...joj kad bi moja Mica ovako halapljivo imala da pije mlijeko ko sto ja pijem vodu..mojoj sreci ne bi bilo kraja..
neko spomenu kolostrum...kod mene ni grudi nisu narasle ja mislim ni milimetra jednog u obimu...posto sam ja inace izuzetak u masi....a kojekakvih iscjedjevina posebno nema na mapi...tako da ako ikad ista budem uocila da curi bicu happy
Medi....mica jeste aktivna...ne kao prije...ali javlja se...malo "grublje"....danas mi lupka po sred stomaka...reko ne lupaj VEC IZLAZI VISE...valjda dijete zanima kakvo je vrijeme vani
< Poruku je uredio vila.vilica -- 21.2.2011 19:53:37 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 20:17:59
gagach
Dobra nooc Kako ste mi vi veceras? Jede li se sta interesantno kod vas...? ja sam non stop gladna ali vise nemam ideja sta da jedem:( Isla sam u tvornicu snova i ima slatkih stikera pravo...ja sam svom bebachu kupila i sva sam happy:) Animagical...ah ta probava ja sam sretna kada uspjem svaki treci-cetvrti dan otici na wc i tako mi je cijelu trudnocu ... doktorica me napada a ja nemam ideja vise...cak sam uzela nesto iz apoteke ali ni to nije imalo efekta...i da kivi se smije samo jedan dnevno...niposto vise.... Vilo danas sam popila 100 litara vode i ti si mi pala na pamet heheheh znaci kod tebe nema „zbivanja“ ... pa ti si super sa kilama tako da nemoj da kakas:) i vala super izgledas... Nellica bas me zanima smije li se dulcolax uzimati u trudnoci...kako i men to fino dooooslo:) Mersiha kolostrum kod nekoga curi ali ne mora...evo i ja sam osmi mjesec i nema kolostruma tako da ne brigaj...vecini zena se pojavi tek nakon poroda:) Entite nemoj brinuti zbog crp-a molim te...eno i lara je imala isao do 12 pa pao na deset...mozda ti ukljuce antibiotike...javi sta kaze dr...i nemoj se sikirati molim te... SkvoRR kako je mali graskic u tibi?:) jel slusa:) Vidim da ne slusa bas cim mucnine drmaju:) Neda30 nedoooooooooooooooooo pa ti si mene skroz zaboravila:) ja sama moram da guzeljam po ovim sedmicama...ja sam ko tuc...sta je ovo majko moja...lijepo me strah kako cu u devetom:) Medi cim je bubo tako nemiran jos mu se ne izlazi...pa vidi snijega vani...ni meni se ne bi izlazilo:) Bolova nema?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 20:21:49
m.i.n.a.
Vece drage... Animagical bravo za rezultate.. Sunce...ma kad zagusti ja bih i bosa a kamoli u opankama..mozes ih isarat malo pa mozda bude neki krik mode medju trudnicama..hehe..kako veceras duras,ima li otoka.. Vilice..Medi... ..veliko bravo za vas...sad ce to...ja sv ecekam i stalno mislim jestel i samo se mislim da vam sve prodje kako treba..moja rana je ok,jos ima konaca,ja se ne usudjujem to dirat,vise je i ne pazim ko na pocetku..hehe..sad samo tus i brzinski oblacenje..sad imam druge obaveze..:))Ja kako sam bila u problemima oko dojenja,hocel necel,na kraju nece,al neko mi rece,dal je patronaza ili sestra u ambulanti kao pa uvijek je bilo u narodu ko ima manje grudi vise ima mlijeka,vece grudi manje mlijeka..mislim to su narodne price i ne vjerujem u to jer imam slucajeva i ovakvih i onakvih u blizini al eto zacudio me taj komentar,doduse moja prijateljica je sitnija gradjom i sitnije grudi ima,uvijek je htjela vece a eno Bogami djevojcici vec osam mjeseci i idalje doji,super za nju...ovo ne znaci da s eja hvalim da sam obdarena..heheheheh.. Eto drage..ja svog Armana okupala,nahranila i uspavala pa mozda ce malo bolje spavat veceras..hehehe...a i ako ne bude onda cemo pricati nas dvoje ko veliki..:)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 20:26:11
sunce27
Ma noge su mi grozne a i ruke, citav dan sam lezala i odmarala ali ni to nije pomoglo, eh napokon cu sutra kod moga dr u Opcu bolnicu vratio se sa godisnjeg i sutra je dezurni, sutra cu sve znati sta je i kako je, ova dr me mazila i pazila ali samo kada je pritisak u pitanju i ctg, ostalo nista nije gledala pa je vrijeme za jednu generalku...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 20:56:00
entinte
Gagach ma ne sekiram se ja, super se osjecam i svakome bih pozelila ovakvu trudnocu... Od samog pocetka apsolutno nikakvih problema nisam imala hvala Bogu Molim dragog Boga da i do kraja ostane ovako... Samo mi je muka od silnih nalaza i hodanja nista vise vjerujem da ovo nije nista ozbiljno, trebala bih ove sedmice na kontrolu pa vam javim sve
Animagical cestitam i ja bas mi je drago, uzivaj
pusa za sve vas drage moje...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 21:24:32
animagical
hvala vam svima mm i ja se rasplakali od srece, bas mi je pao kamen sa srca... sad mogu konacno da se opustim i uzivam aa jest vama super, jos malo pa se porodile, cijelo ljeto cete setati s bebama sad ce bebe brzo, pa kad vam zagalame...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 21:33:30
tukica
eh divne torokuse, recite vi meni sto se meni tooooliko jede slatko????? uzasna sam, samo bih papala cokolade... ali u nenormalnim kolicinama... sta ako dobijem secer? da li bi se on pokazao u nalazima urina????
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 21:45:54
palachinken
IZVORNA PORUKA: gagach
joj bademi...rekkla sam kada se porodim da ne zelim vidjeti badem ni na slici
Ja sam prekrizila morske plodove. Zlo mi je bilo dva dana nakon rižota. Kod mene jedini plod mora na stolu od sad je so. Ili tele koje je upalo u more.