mersiha 77
|
IZVORNA PORUKA: naidica pozdrav drage moje!!! evo dosla sam s pregleda!!! na uz je sve ok,,beba je masala ok ali je krupna!!! a na gin pregledu nisam se jos otvorila,od proslog pregleda,,i suzen mi je grlic!!! tako da mi je dr malo grublje pregledao ne bi li izazvao porod ne bi li se pocela otvarati,,,on u svakom slucaju bi zelio prirodnim putem,,medjutim posto je bebei masala krupna a ja uska,,reko mi je da bi se namucila al skroz prilikom prirodnog poroda,,tako da mi je preporucio carski,,pa kako ja odlucim!!! nije od onih dr koji uzima pare,,nego je sasvim super lik,,i bas je moj dr,,kod njeg idem odpocetka!!!! eto drage moje pa reko mi je da se javim posle podne da idem u bolnicu ako me do tad nista ne zaboli???? ja sad nesto razmisljam pa bolje mi je carski,,i ovako i onako me moraju sjeci,,,em ne daj boze da ne bude mogao izaci,,opet bi na kraju morala zavrsiti carskim!!!! sta cu,,,,nadam se da carski nije toliko los kao sto pricaju!!! ako ima neko carski neka mi malkice objasni!!!hvala vam svimaaaaa Mila moja mislim da je najbolje tako jer je takva situacija. Ja ti neznam puno oko tog carskog reza,znam samo da je moja snaha rodila prvo tako a sad je u 27 nedelji i najvjerovatnije opet ce na carski.Ona kaze da je nije nista bolilo,samo poslje malo rana ali imaju tablete protiv bolova. nadam se da sam ti bar malo pomogla jer da je bolno sigurno nebi opet bila trudna
|