|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis)
20.2.2011 11:45:37   
Anoniman
ja se iskreno ne bih zurila s tom vakcinom...ok prije ljeta...tj velikih vrucina...i ako vec kasni...ali vjestice, slobodno je odvedi kasnije par mjeseci...ja sam A. vakcinisala u jesen to znaci da je vec imao 17 mj.-18 mj. niko, nista nije rekao

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 701
20.2.2011 11:48:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

ja se iskreno ne bih zurila s tom vakcinom...ok prije ljeta...tj velikih vrucina...i ako vec kasni...ali vjestice, slobodno je odvedi kasnije par mjeseci...ja sam A. vakcinisala u jesen to znaci da je vec imao 17 mj.-18 mj. niko, nista nije rekao

zna li neko kad se najkasnije moze primiti ova vakcina? lana jos nije primila a ja bih sacekala prvo da prohoda i da prodje ova sezona virusa, al ne znam do kad smijem jos cekatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 702
20.2.2011 11:49:04   
vjestica
naručena je 20.06, sa 11,5 mjeseci

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 703
20.2.2011 11:52:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

zna li neko kad se najkasnije moze primiti ova vakcina? lana jos nije primila a ja bih sacekala prvo da prohoda i da prodje ova sezona virusa, al ne znam do kad smijem jos cekatiuser posted image
evo sad sam pogledala...Andrej je primio  20.9 to znaci da je imao 18 mj....niko nista nije rekao...samo gledaj da je ne zahvati ljeto...tada se nepreporucuje

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 704
20.2.2011 11:53:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vjestica

naručena je 20.06, sa 11,5 mjeseci
to su je radi vrucina tako rano...ja bih je na jesen tek odvela

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 705
20.2.2011 12:07:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo sad sam pogledala...Andrej je primio  20.9 to znaci da je imao 18 mj....niko nista nije rekao...samo gledaj da je ne zahvati ljeto...tada se nepreporucuje

mislila sam nekad u aprilu, ona ce tada imati punih 18mj.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 706
20.2.2011 12:10:03   
Skvo RR
Nama je ta vakcina bila odgodjena sa pune dvije godine.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 707
20.2.2011 12:11:49   
Anoniman
u Hrvatskoj se mmr moze primiti do 14-te godineuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 708
20.2.2011 18:13:48   
anidla
mi sutra idemo user posted image

ovo mi je gore nego sunet user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 709
20.2.2011 20:01:21   
leona81
mi smo odlucili da sad zasad ne vodimo curicu na mmr

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 710
20.2.2011 20:11:45   
sporty mamaa
Ma nemate razloga toliko panicarit oko vakcine, nekome dode temp. i osip neko prode i bez reakcija kao kod svake druge vakcine. Mame smo pa nas je strah svega u vezi djeteta, ali nekad sto manje znas manje te glava boli.... Bar meni tako. Bit ce to sve ok, sretno bebama i da bude sa sto manje tureuser posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 711
20.2.2011 22:44:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ma nemate razloga toliko panicarit oko vakcine, nekome dode temp. i osip neko prode i bez reakcija kao kod svake druge vakcine. Mame smo pa nas je strah svega u vezi djeteta, ali nekad sto manje znas manje te glava boli.... Bar meni tako. Bit ce to sve ok, sretno bebama i da bude sa sto manje tureuser posted image user posted image

ma znam da je tako, sve do sada je primila na vrijeme ali me jednostavno sada strah jer je sezona virusa i gripa pa kontam da jos malo sacekamo kad vec moze

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 712
20.2.2011 22:52:01   
sporty mamaa
Pa ti sacekaj ako te strah, mi smo isto kasnili, primili je kad je imala godinu i pol. A ovo vrijeme je uzasno, i oni s najjacim imunitetom se razbole, cas jugo, cas bura, danas vani u majici, sutra u bundi...

Neposredna veza do poruke: 713
20.2.2011 22:53:34   
frenkoza
moj abdulah je 1.12. primio MMR... 3. je dobio temperaturu 38... odvela sam ga i rekli su mi da ima upalu grla... i dobio je antibiotike, ali cijeli mjesec smo se mucili sa temperaturom i tom upalom grla, pisala sam o toj drami na temi temperatura...

iskreno meni je to sve smrdilo na tu vakcinu... doktor je tvrdio da je prerano za reakciju.... medjutim ako reakcija ide za 7 dana, tad je moj bebi vec imao upalu grla... tako da se izgleda kod njega sve sastavilo, ali cijeli mjesec mi je bio bolestan... malo ozdravi pa onda opet turica i sve tako u krug... user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 714
20.2.2011 23:00:10   
Anoniman

nisam sad pravila statistiku al cini mi se da je puno vise dijece koja su primila vakcinu na vrijeme ili mjesec,dva poslije imalo reakcije moja cura je 13-esti dan dobila temperaturu al kod nje je bio trodnevni virus

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 715
20.2.2011 23:18:37   
Natty

IZVORNA PORUKA: frenkoza

moj abdulah je 1.12. primio MMR... 3. je dobio temperaturu 38... odvela sam ga i rekli su mi da ima upalu grla... i dobio je antibiotike, ali cijeli mjesec smo se mucili sa temperaturom i tom upalom grla, pisala sam o toj drami na temi temperatura...

iskreno meni je to sve smrdilo na tu vakcinu... doktor je tvrdio da je prerano za reakciju.... medjutim ako reakcija ide za 7 dana, tad je moj bebi vec imao upalu grla... tako da se izgleda kod njega sve sastavilo, ali cijeli mjesec mi je bio bolestan... malo ozdravi pa onda opet turica i sve tako u krug... user posted image

i moja se M razbolila par dana poslje te vakcine,totalno joj imunitet bio pao,iovako je bolezljiva ,a poslje vakcije je tek bila katastrofa,ali nije imala nikakvu reakciju na vakcinu osim tog pada imuniteta pa se navatale raznorazne upale ....

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 716
20.2.2011 23:19:28   
Natty

IZVORNA PORUKA: noa

mi smo iz hrv ,nama je dr rekla da se do 2 god moze primiti ta vakcina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 717
20.2.2011 23:20:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Natty

mi smo iz hrv ,nama je dr rekla da se do 2 god moze primiti ta vakcina user posted image

meni sinoc rece prijateljica iz Splita njoj rekla njena pedijatricauser posted image

(odgovor članu Natty)
  Neposredna veza do poruke: 718
20.2.2011 23:28:55   
lila25
evo nama je peti dan kako smo primili vakcinu hvala bogu do sada nema nikakvik reakcija,a do sad je na svaku imao malo temperature .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 719
20.2.2011 23:49:04   
Natty

meni sinoc rece prijateljica iz Splita njoj rekla njena pedijatricauser posted image

ne znam stvarno,eto vidis,dva pedijatra dve razlicita misljenja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 720
21.2.2011 14:15:29   
leona81

moze se primiti i kasnije...ne znam zasto je uopste daju tako rano? nego zar kod vas nije ukinuta ova vakcina?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 721
21.2.2011 17:40:07   
anidla
jutros smo primili vakcinu....

user posted image  

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 722
21.2.2011 17:45:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image  

i neeeeeeeema viteeee...do 4user posted image user posted image user posted image user posted image

samo disi...sve ce biti user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 723
21.2.2011 18:20:26   
anidla

user posted image  

i neeeeeeeema viteeee...do 4user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ne vitteee? kad je rekla da opet imamo neku od 17.05 da trebamo primiti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 724
21.2.2011 18:35:38   
Anoniman

user posted image  

kako ne vitteee? kad je rekla da opet imamo neku od 17.05 da trebamo primiti user posted image

a onda mora da ste preskocili neku

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *