Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja se iskreno ne bih zurila s tom vakcinom...ok prije ljeta...tj velikih vrucina...i ako vec kasni...ali vjestice, slobodno je odvedi kasnije par mjeseci...ja sam A. vakcinisala u jesen to znaci da je vec imao 17 mj.-18 mj. niko, nista nije rekao
ja se iskreno ne bih zurila s tom vakcinom...ok prije ljeta...tj velikih vrucina...i ako vec kasni...ali vjestice, slobodno je odvedi kasnije par mjeseci...ja sam A. vakcinisala u jesen to znaci da je vec imao 17 mj.-18 mj. niko, nista nije rekao
zna li neko kad se najkasnije moze primiti ova vakcina? lana jos nije primila a ja bih sacekala prvo da prohoda i da prodje ova sezona virusa, al ne znam do kad smijem jos cekati
zna li neko kad se najkasnije moze primiti ova vakcina? lana jos nije primila a ja bih sacekala prvo da prohoda i da prodje ova sezona virusa, al ne znam do kad smijem jos cekati
evo sad sam pogledala...Andrej je primio 20.9 to znaci da je imao 18 mj....niko nista nije rekao...samo gledaj da je ne zahvati ljeto...tada se nepreporucuje
evo sad sam pogledala...Andrej je primio 20.9 to znaci da je imao 18 mj....niko nista nije rekao...samo gledaj da je ne zahvati ljeto...tada se nepreporucuje
mislila sam nekad u aprilu, ona ce tada imati punih 18mj.
Ma nemate razloga toliko panicarit oko vakcine, nekome dode temp. i osip neko prode i bez reakcija kao kod svake druge vakcine. Mame smo pa nas je strah svega u vezi djeteta, ali nekad sto manje znas manje te glava boli.... Bar meni tako. Bit ce to sve ok, sretno bebama i da bude sa sto manje ture
Ma nemate razloga toliko panicarit oko vakcine, nekome dode temp. i osip neko prode i bez reakcija kao kod svake druge vakcine. Mame smo pa nas je strah svega u vezi djeteta, ali nekad sto manje znas manje te glava boli.... Bar meni tako. Bit ce to sve ok, sretno bebama i da bude sa sto manje ture
ma znam da je tako, sve do sada je primila na vrijeme ali me jednostavno sada strah jer je sezona virusa i gripa pa kontam da jos malo sacekamo kad vec moze
Pa ti sacekaj ako te strah, mi smo isto kasnili, primili je kad je imala godinu i pol. A ovo vrijeme je uzasno, i oni s najjacim imunitetom se razbole, cas jugo, cas bura, danas vani u majici, sutra u bundi...
moj abdulah je 1.12. primio MMR... 3. je dobio temperaturu 38... odvela sam ga i rekli su mi da ima upalu grla... i dobio je antibiotike, ali cijeli mjesec smo se mucili sa temperaturom i tom upalom grla, pisala sam o toj drami na temi temperatura...
iskreno meni je to sve smrdilo na tu vakcinu... doktor je tvrdio da je prerano za reakciju.... medjutim ako reakcija ide za 7 dana, tad je moj bebi vec imao upalu grla... tako da se izgleda kod njega sve sastavilo, ali cijeli mjesec mi je bio bolestan... malo ozdravi pa onda opet turica i sve tako u krug...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
nisam sad pravila statistiku al cini mi se da je puno vise dijece koja su primila vakcinu na vrijeme ili mjesec,dva poslije imalo reakcije moja cura je 13-esti dan dobila temperaturu al kod nje je bio trodnevni virus
moj abdulah je 1.12. primio MMR... 3. je dobio temperaturu 38... odvela sam ga i rekli su mi da ima upalu grla... i dobio je antibiotike, ali cijeli mjesec smo se mucili sa temperaturom i tom upalom grla, pisala sam o toj drami na temi temperatura...
iskreno meni je to sve smrdilo na tu vakcinu... doktor je tvrdio da je prerano za reakciju.... medjutim ako reakcija ide za 7 dana, tad je moj bebi vec imao upalu grla... tako da se izgleda kod njega sve sastavilo, ali cijeli mjesec mi je bio bolestan... malo ozdravi pa onda opet turica i sve tako u krug...
i moja se M razbolila par dana poslje te vakcine,totalno joj imunitet bio pao,iovako je bolezljiva ,a poslje vakcije je tek bila katastrofa,ali nije imala nikakvu reakciju na vakcinu osim tog pada imuniteta pa se navatale raznorazne upale ....
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.