|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
16.2.2011 19:59:24   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Jeste li stigle s vjezbiuser posted image user posted image user posted image
Hajmo prenesite sta ste naucile
Kaze onaj konobar-nikad ovoliko trudnica nisam vidio na jednom mjestu - osim u bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigle, stigle ma bilo divno bar meni, ima jedna sto me jako zabavlja gore hahaha. Cuj konobara, ma ovoliko sigurno nije ni vidio ni u bolnici...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1701
16.2.2011 22:24:25   
vila.vilica
minoooo hvala na pitanju...dobro sam...deveram sto bi reko KEMAL MALOVCIC user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas mi je dan bio bas ispunjen..bila sa ovim deMbelim zenama na kafi pa na vjezbama..zao mi sto nemamo grupnu sliku...a ko zna,...mozda ne bismo ni mogle stati u jednu sliku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

sunce..jel ti dosadno user posted image ja kontam da idem spavat da prekratim dosaduuser posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1702
16.2.2011 22:36:38   
animagical
IZVORNA PORUKA: bint

emeđutim ona je dobila neke kontrakcije,doktor joj je odmah napisao bolovanje...eh sad me zanima jel neka cula od vas za ovakvo nestooo i jel trudnoca bila uspijesna..ona jos kaze da joj pise 'abortus'na tom nalazu nekom mada njoj jos dr.ne insistira na tom...

reci joj da se smiri i da lezi i radi kako joj je dr rekao, bice to aBd ok, to za abortus Boze sacuvaj nece je sa zivim djetetom poslati na abortus tj kiretazu kako je ona shvatila, vec je to oznaka za prijeteci pobacaj tj kontrakcije, moja seka je cijelu trudnocu bila na bolovanju i naravno tako joj je isto pisalo,ona je uzimala apaurin i jos svasta nesto i bila relativno ok uz strogo mirovanje,  a mali sad eno prohodao...samo nek se opusti...

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 1703
16.2.2011 23:04:22   
sunce27

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

minoooo hvala na pitanju...dobro sam...deveram sto bi reko KEMAL MALOVCIC user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas mi je dan bio bas ispunjen..bila sa ovim deMbelim zenama na kafi pa na vjezbama..zao mi sto nemamo grupnu sliku...a ko zna,...mozda ne bismo ni mogle stati u jednu sliku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

sunce..jel ti dosadno user posted image ja kontam da idem spavat da prekratim dosaduuser posted image

Hahahaha pa vala si potpuno u pravu pa samo ja zauzmem pola fotke, zato je i bolje tako. Meni nije veceras dosadno samo trckaram na wc nikada vise nisam piskila u svome zivotu.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1704
16.2.2011 23:39:53   
Anoniman
Dali je normalno da se posle amnioskopije pojavi malo krvi? krv nije svjeza nego tamno smedzaste boje pomjesana sa bjelim izcjedkom kojeg inace imam par sedmica... user posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 1705
16.2.2011 23:55:10   
gagach
IZVORNA PORUKA: entinte

ej zena

Kako je lijepo citati ove dogovore za kafu... tako bih volila da vam se pridruzim i sve vas upoznam ali radim... user posted image  jedva cekam da uđem u 9. pa da furam na bolovanje... Zbog posla ne stizem ni na vježbe user posted image user posted image user posted image  pusa za sve vas user posted image   
sada ces ti u deveti pa cu te ja dovukljati sa sobom na vjezbice i kafeuser posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1706
16.2.2011 23:57:11   
ladyblue RR
Naravno da je moguće da se pojavi malo krvi jer se ošteti sluznica. Ne brini, sve je to ok.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1707
16.2.2011 23:57:48   
ElRa
user posted image

< Poruku je uredio ElRa -- 16.2.2011 23:58:15 >

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1708
17.2.2011 9:41:34   
djoisa
trudnice jeste li radile nalaze ovih dana,,jesu li nabavili reagnese za zeljezo?

(odgovor članu ElRa)
Neposredna veza do poruke: 1709
17.2.2011 10:07:05   
Medi_87
Jutrooo, ja danas malo odoh u skitnju da iskoristim člijepo vrijeme i malo se opustim,
Vilice ima zajednicka slika stavicu jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1710
17.2.2011 10:26:17   
entinte
IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: entinte

ej zena

Kako je lijepo citati ove dogovore za kafu... tako bih volila da vam se pridruzim i sve vas upoznam ali radim... user posted image  jedva cekam da uđem u 9. pa da furam na bolovanje... Zbog posla ne stizem ni na vježbe user posted image user posted image user posted image  pusa za sve vas user posted image   
sada ces ti u deveti pa cu te ja dovukljati sa sobom na vjezbice i kafeuser posted image user posted image user posted image

JEDVA CEKAM aaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image user posted image  yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1711
17.2.2011 10:30:09   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Jutrooo, ja danas malo odoh u skitnju da iskoristim člijepo vrijeme i malo se opustim,
Vilice ima zajednicka slika stavicu jeuser posted image user posted image user posted image

Mozes ti kada si lagana na nogama. Pa nije valjda da ima i takvih slika hahaha

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1712
17.2.2011 10:31:58   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image ima ima, ja sinoc u 8 zaspalauser posted image hvala mila na komplimentuuuuu

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1713
17.2.2011 10:32:10   
Cickolini
Da samo znate koliku sam vam poruku napisala s mobitela i to su mi oci ispale na touch u i greska na forumu haha Uglavnom mi smo dobro. Cekamo internet da nam uvedu u novom stanu. Za nepune tri sedmice dobili smo 800 grama i narasli 3 cm masala. Kaze doktor da je to zato sto doji pa dobro napreduje. Ja sam dobro pomalo umorna. ali nije lose snalazim se. Evo pobjegla sam iz sobe gdje beba spava ... imam osjecaj kad sam tu da nanjusi sisu i probudi se prije vremena haha Kako ste mi vi Sunce, gegach, taurus, medi? Vidim medi se bas priblizilo hehe Kako mi se rime, bin+ i mina snalaze. ja se nadam dobro. Ljubim vas

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1714
17.2.2011 10:44:23   
Medi_87
Cickolini pa gdje si ti, ljubim puno i tebe i bebaruuuu

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 1715
17.2.2011 10:45:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bint

ej zenice drageee....kako ste
eh ovakooo...danas me zove prijateljica koja je trudna,radila nuhalni nabor i sve je masallah s bebicom...međutim ona je dobila neke kontrakcije,doktor joj je odmah napisao bolovanje...eh sad me zanima jel neka cula od vas za ovakvo nestooo i jel trudnoca bila uspijesna..ona jos kaze da joj pise 'abortus'na tom nalazu nekom mada njoj jos dr.ne insistira na tom...paaa pls ako ko nesto zna o takvom necemu nek napiseeeeee...hvalaaaa

Bint tako je kod mene i sa prvom i sa drugom trudnocom, cijelu trudnocu kontrakcije, samo nek se drzi propisane terapije i nek miruje maximalno sto moze, izbjegava usisavanje, prostiranje vesa, tj protezanje, ananas, hurme i bice ok. Meni sinoc guzica zinula za ananasom, pojela par zalogaja i cijelu noc me stomak rasturao, tako sve ce to biti ok samo disciplinovana mora biti.

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 1716
17.2.2011 10:46:42   
m.i.n.a.
Jutro...
Samo da vam brzinski mahnem...
Medi ja sam znala da ti imas negdje slicice..hajd stavljaj cim se vratis iz skitnje..a da znas da sam ja dan poroda dooobro se setala i navece eto mog bebaca..:))
Cickolini...nek si nam se bas javila...snalazim se nekako..sad za sad mislim da je dobro i da sam ukapirala kad sta i dokle treba..muce nas grcici ali da se pohvalim sinoc smo fino spavali..da se ne urekne..:))
Masalah za tvoju bebicu..kako se ti osjecas...
Pozz svima...

Neposredna veza do poruke: 1717
17.2.2011 10:48:15   
Medi_87
Minouser posted image user posted image user posted image user posted image pus aza bebaca
Stavicu kad se vratimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1718
17.2.2011 10:58:35   
bint
priblizilo hehe Kako mi se rime, bin+ i mina snalaze. ja se nadam dobro. Ljubim vas
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Da samo znate koliku sam vam poruku napisala s mobitela i to su mi oci ispale na touch u i greska na forumu haha Uglavnom mi smo dobro. Cekamo internet da nam uvedu u novom stanu. Za nepune tri sedmice dobili smo 800 grama i narasli 3 cm masala. Kaze doktor da je to zato sto doji pa dobro napreduje. Ja sam dobro pomalo umorna. ali nije lose snalazim se. Evo pobjegla sam iz sobe gdje beba spava ... imam osjecaj kad sam tu da nanjusi sisu i probudi se prije vremena haha Kako ste mi vi Sunce, gegach, taurus, medi? Vidim medi se bas priblizilo hehe Kako mi se rime, bin+ i mina snalaze. ja se nadam dobro. Ljubim vas

cickolini ma hvala ti sto brines za nas...ma snasla sam se sto bi nas narod rekao 'ko velika'user posted image user posted image
imali smo 2 puta grceve,al uspjesno prevaziđeno i ne zelimo ih vise heheheheheuser posted image user posted image
bebica je na prvoj kontroli bila dobila 1,5 kg,2-3 sm porasla,dobili uputnicu za kukove...bocuuuu dobiouser posted image
miran je,place kad je gladan il kad hoce zapsati unervozi se sve ko ad mu je zao,kao propustice nesto hehehehuser posted image
al nocu je super,mi se s njim igramo do pola 12 i onda ga okupamo i dijete spava svu noc,doduse probudi se oko 3 i oko 5 tada ga samo stavim uz sebe i on dok doji zaspi a i aj s njim,tako da je sve za 5user posted image
muzu ujutro uvijek pita pa budil se to dijete hehehehuser posted image user posted image kao ne cuje ga,ma smao nek ej zdrav i dobar je...
kako ti duso draga,snasla si se'????kiss

Neposredna veza do poruke: 1719
17.2.2011 11:01:09   
bint
animagical i jelena hvala vam od srcaaaaa...javila sma joj,uh kaze olaksanje velikoooouser posted image user posted image smao ad sve bude ok...

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 1720
17.2.2011 12:27:07   
djoisa
sta je ovo niko ne vadi nalaze user posted image  

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 1721
17.2.2011 12:33:03   
Lara83
Sta radite drage trudnjace :)
Evo ja i danas skitala, pala sam s nogu...potrosila opet para i usput pokupila nalaze. Ovaj put sam ih radila na DIP-u jer reagenski nisu stiglu u vrazovu jos uvijek a meni je trebala KKS, ŠUK i CRP. Sve je ok, osim CRP-a koji je opet povisen 10,7 :( ufff...kaze mi dr gore ''ma sta se brines, to je nista, vecina trudnica CRP nikada ni ne uradi...''. vidjecemo sta kaze moj dr u ponedjeljak uffff..... Sto se posteljinica tice, isla sam maksuz u bagatelu medjutim sve su sarene-presarene. Samo sam nasla jednobojne carsafe sa gumom, koji su bas prakticni a i jeftini.
Usput da kazem da mi je jucer na kafici bilo super :) nikad vise trudnjaca na jednom mjestu :)

Nadam se da ste sve dobro...

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1722
17.2.2011 12:34:14   
Lara83
IZVORNA PORUKA: ĐoIsA

sta je ovo niko ne vadi nalaze user posted image  

ja sam jucer vadila nalaze ali na DIP-u, zamoli dr u svojoj ambulanti da ti da uputnicu za gore i sve mozes zavrsiti. trudnice imaju prednost ali ipak malo porani. ja sam za 5 min bila gotova...sretno!

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1723
17.2.2011 12:42:43   
gagach
zdravo trudnjaciceuser posted image

samo da mahnem i pozdravim....

Jucer mi je divno bilo na kafici sa guzlama debelimuser posted image a na vjezbicama sam se kocila od sege...mislim da me hisericni smjeh onaj opucao i za sve je kriva Lara user posted image user posted image user posted image mislim da ce nas na iducim vjezbama razdvojiti isto kao u skoliuser posted image

u 15:30 idem na 4d i povratiti cu koliko sam nesto nervozna....drzite figeee

ljub ljuuub

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1724
17.2.2011 12:51:15   
Lara83
IZVORNA PORUKA: gagach
Jucer mi je divno bilo na kafici sa guzlama debelimuser posted image a na vjezbicama sam se kocila od sege...mislim da me hisericni smjeh onaj opucao i za sve je kriva Lara user posted image user posted image user posted image mislim da ce nas na iducim vjezbama razdvojiti isto kao u skoliuser posted image

u 15:30 idem na 4d i povratiti cu koliko sam nesto nervozna....drzite figeee

hahahhaha  ja sam morala mm ispricati, reko ''imam problem'' hhahahah...jao, jaaaooo...ako sutra bude ta ''strasna sestrica'' ne vjerujem da cemo se bas smijati
sretno danas, i nemoj da budes nervozna vec veseeellaaaaa gledaces svoju srecicu! uzivaj i nadam se da ce ga uspjeti uslikati user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *