|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
10.2.2011 14:54:54   
emma.L
Mene zanima jedna stvar, i nema smijanja user posted image . Imate li osjećaj da vam se tijelo promijenilo poslije poroda i da sada nekako bolje nosite te kg viška?
Recimo, ja sam u najdebljoj fazi života imala oko 63 kg. Neku večer gledamo te slike i MM kaže "jebote, vidi ti ruke user posted image user posted image " misleći na moje ogromne viseće mlohave mišice. To je zaista bilo strašno. Sada opet imam blizu 63kg (koje mi smetaju u smislu da mi se teško sagnuti, požuriti uz stepenice i sl. i koje osjetim na garderobi i grudnjacima user posted image ), ali ni blizu debelo ne izgledam.
Ovo me malo zbunjuje, kao i kad kažu da se stopalo vrati poslije poroda na prijašnju veličinu, ali imam osjećaj da ili se moje nije vratilo ili svi odjednom proizvode manje cipele user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu principessa)
Neposredna veza do poruke: 1426
10.2.2011 15:13:49   
Anoniman
Ovo me malo zbunjuje, kao i kad kažu da se stopalo vrati poslije poroda na prijašnju veličinu, ali imam osjećaj da ili se moje nije vratilo ili svi odjednom proizvode manje cipele user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam u user posted image nosila br 38 . sad sam se vratila u stare br. 37.i ajd suti da nema manji br. tj. da neproizvode sta bi ja nosilauser posted image

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 1427
10.2.2011 15:15:00   
emma.L
E ja sam se u trudnoći povećala na 38 i nikad se nisam vratila na 37. Još dvoje djece i muževe ću nosati user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1428
10.2.2011 15:21:54   
Dida79
Previse
Kao djevojka nosila konfekcijski 38 (67 kg)
Poslije prvog poroda kad sam stala na vagu umalo u nesvjest nisam pala 94 kg...hajde sve se stesalo sad sam rodila i drugo djete i sad imam 80 kg...i to mi je bas previse volila bi makar na 75 kg sletiti

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1429
11.2.2011 8:49:41   
Lara83
ja sam vec na plus 15 kg user posted image
vise sam otecena i nekako napuhana nego sto bi se reklo da sam se udebljala....
ali ne brinem se, izgubit cemo mi sve to kad nasi bebachi ako Bog da dodju user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1430
11.2.2011 9:07:33   
ziki
Ni meni se nisu vratila stopala u normalu, mislim jesu se smanjila al nosila 37 38 ako su uži modeli, u trudnoći se popela na 39, posle godinu dana vratilo se na 38, al 37 ni privirit. Kolika će mi tek stopala bit posle druge trudnoće?hm A sad o debljanu, ovaj sam se mjesec baš bila opustila pošto sam predhodni malo smršala i dodala4 kg, znači 21 sedmica 4,5 kg+. (idem na dijetu, nema više slatkog)

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1431
11.2.2011 9:21:10   
palachinken
IZVORNA PORUKA: emma.L

E ja sam se u trudnoći povećala na 38 i nikad se nisam vratila na 37. Još dvoje djece i muževe ću nosati user posted image .

Uh, ja inače nosim 40. Jadna mi majka ako pređem na broj veće! Ustvari, kad skontam, i nije to loše, jer kad god vidim neke cipele ili čizme snižene 70%, ostali su brojevi 36 i 41 user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1432
12.2.2011 11:06:29   
nina25
IZVORNA PORUKA: ziki

Ni meni se nisu vratila stopala u normalu, mislim jesu se smanjila al nosila 37 38 ako su uži modeli, u trudnoći se popela na 39, posle godinu dana vratilo se na 38, al 37 ni privirit. Kolika će mi tek stopala bit posle druge trudnoće?hm A sad o debljanu, ovaj sam se mjesec baš bila opustila pošto sam predhodni malo smršala i dodala4 kg, znači 21 sedmica 4,5 kg+. (idem na dijetu, nema više slatkog)

Pa zki nije to puno, to je jos u normalnim granicama. ja sam 22 sedmica i dobila sam do sada 5kg. Da hoce vako ostati, svki mjesec po 1- 1,5 kg ja bi bila presretna. sa prvim djetetom je na pocetku bilo tako, a od 8. mjseca samo pocela nadolaziti ko krofna, na kraju sam imala 21kg vise (fuuuuuuuj sam bila) ali je vecina bila voda, jer sam strasno oticala. 2 dana Poslije poroda stala na vagu i 13 kg manje, a 12 dana poslije, za moj rodjendan obukla svoje farmerke.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1433
12.2.2011 11:32:17   
branka12
ooo al mene ove trudnicke teme isprepadase user posted image

curice de mi kazite jel normalno da ja za 3 i po mjeseca dobijem skoro 6 kg preciznije 5.5kg?
ako ovako nastavim za 6 mjeseci cu se kotrljati user posted image user posted image

"Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide"

moja sreca je stigla 21.07.2011 00:10h :)))

(odgovor članu nina25)
Neposredna veza do poruke: 1434
12.2.2011 14:38:05   
š t a
evo mene opet, utrudnoći dobila 17 kg,
u bolnicu ušla sa 84kg,
poslije poroda tj. iz bolnice izašla sa 74kg
sad imam (poslije 7 mjeseci)70kg
od danas sam na kupus dijeti javljam vam za 7 dana rezultate

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 1435
12.2.2011 14:38:36   
animagical
uuu sad me prepadate....ja ni grama:( e idem sad da jedem iz inata!

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 1436
12.2.2011 14:42:31   
palachinken
animagica, koja si sedmica?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1437
12.2.2011 14:49:16   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Lara83

ali ne brinem se, izgubit cemo mi sve to kad nasi bebachi ako Bog da dodju user posted image

Laro ti si super, ne zali se , super izgledas. Ja sam vec na +25 kg a 36 sedmica.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1438
12.2.2011 14:50:38   
Simran
IZVORNA PORUKA: palachinken

animagica, koja si sedmica?

I mene zanima ja sam četvrti mjesec tj 15 sedmica,a jučer se vagala nisam ništa dobila jer sam se vagala sa  9 sedmica bilo 60.5 kg sa 10+4 sedmica 60 kg i jučer 14+5 60.5 kg tako da sam vratila samo svoji 500 grama kojih sam izgubila na početku.
Doktorica me pitala da li imam mučnine,povraćam li ja sam rekla da ne ništa od toga,beba hvala Bogu lijepo napreduje i sve ok samo se ja ne debljam,a iskreno imam apetit mašala user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1439
12.2.2011 14:55:06   
palachinken
Hej, ja sam 17+1 a jos se vrtim na istoj kilazi, 300 grama gore dole. Vagam se redovno, jednom sedmicno, ujutru i bez odjece na svojoj digitalki  da mogu pratiti prirast. A da živim na travi i salati i ne baš. Jedem kad sam gladna i jedem "normalnu" hranu. Ja se ne brinem, tek sad, od 4. mjeseca pocinje period intenzivinijeg debljanja.

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 1440
12.2.2011 15:12:12   
neda 30
evo i mene, 32 sedmica, +9 kguser posted image user posted image user posted image !
Jedem kad sam gladna, i slatko čak i više nego prije user posted image , naveče znam  za čad slistiti pola plazma keksa sa mlijekom bez problema...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1441
12.2.2011 15:47:04   
nina25
Nedo pa ti si super, kod tebe jos malo pa gotovo a samo 9kg. Ti to bas po skloski. Da je i meni tako. a ja se samo bojim oticanja ponovo. za sad jos neoticem, ali sam i sa prvim tek krajem 7.  pocetkom 8. mjeseca pocela katastofalno oticati i dobijati na kilazi. to mi je bilo najgore. 

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1442
12.2.2011 17:52:33   
Lara83
IZVORNA PORUKA: sunce27

IZVORNA PORUKA: Lara83

Laro ti si super, ne zali se , super izgledas. Ja sam vec na +25 kg a 36 sedmica.

cekaj dok me vidis, lice mi je izobliceno user posted image
ali u svemu ovome kile su najmanji problem user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1443
12.2.2011 18:07:30   
taurus
ja danas probala obući svoje hlaće i nisam moglauser posted image user posted image user posted image user posted image
a znam da sam poslije prošlog porda 15. dan mogla obući sve svoje
baš samuser posted image user posted image user posted image user posted image
napravila sam limun i celeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1444
12.2.2011 18:08:28   
ivanasa
nisam user posted image al eto da napisem i ja..zatrudnila sa 57 kg (moja idealna kilaza,sve na mjestu fino utegnutouser posted image ) otisla se poroditi sa 75 (mali tenkic), izasla iz bolnice sa 64..a sada..trinaest mjeseci poslije...tuuuuzneee 52 kg...grozna sam sama sebi kost do kosti...neko bi ubio za ovu kilazu a ja pljosnata sa obje strane..a mlatim sve pred sobomuser posted image dzaba,dijete preaktivnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1445
12.2.2011 19:38:32   
Lulu_08
Uh tako postavljeno situacija je ovakakva:

Ostala trudna sa 64kg, moja normalna kilaza (imam izrazenije misice jer sam se prije puno bavila sportom).

Otisla na porod sa 80kg (znaci + 16kg).

Nakon 9 dana izasla iz bolnice sa 70kg, manje od mjesec dana kasnije vagala 65kg (znaci + 1kg).

Nakon 4/5 mjeseci za vrijeme dojenja se udebljala oko 8kg i dosla na 73/74kg.

Sada 2,5 godine kasnije jos uvjek 70kg.

Definitivno vrijeme za promjene :(

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 1446
13.2.2011 0:41:27   
animagical
ej zenice ja sam 10+3 pa imam ticker, smrc niko ga ne gleda... ma rano je meni jos za te kile,nego one inace na mene bas i nece,pa izgleda ni sad. vidim branka 15 sedmica i polako krenula, pa hocu i ja.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1447
13.2.2011 9:14:50   
palachinken
U moju odbranu, tvoj ticker mi se malo duže učitava, pa sam na pravu mislila da ga nemaš :)
Danas je dan vaganja, odoh!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1448
13.2.2011 10:42:13   
sweet insanity
Ja sam postala trudna sa 58 kila, sada imam 65, a trudna sam  5 mjeseci i 8 dana, mozda sam malo pretjerala, ili nisam ?!:D Dr.mi nista ne govori za kilazu. Pozdrav svima!

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1449
13.2.2011 10:45:06   
Dzenana_G
Ja sam na porod potisla sa +30 kg, na porodu otislo 7 kg. Do danas, 9 mjeseci nakon poroda, skinula sam 8 kg i to jedva zbog dojenja. I dalje na +15 kg dokle li, kako li user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *