Rimljankaa
|
Samo da vas pozdravim trudnjace moje... Nemam vas vremena citati,a i preumorna sam.. Moja mica debelguzica,mamino sunce ima grcice,pa smo bas na patnji.. Uh,kako mi smao bolno jeca,a poguzija voli da jede... Sad malo zaspala,pa ja uletih na net.... A malorpije mi se fino ispiski u ruku..Ja je skinula d aje presvucem,pa joj tepam,mazim je po guzi..kad nesto vruce...hahahaha... Uh,kako je ov lijepo... Blago se vama pa hodate...Ja sma preksinoc s muzem bila u BBI,kupovali nesto..ali sve brzina,da se bebica kuci ne probudi,pa gladna..a pokretna mljekara,tj. ja nisma tu... Mi cemo jos malo sacekati,pa vala jedva cekam da idemo skupa u setnju... A bojim je se vjerujte mi... Gagac,sto se tice spavacice,gore je vruce pa mozes komotno i u kratkim rukavima..Ma draga bice ti svejedno vjeruj mi... Sve sto ti bude smetalo-mozes poderati,kao ja npr. Hahahah. Meni kao smetala oko vrata..ja sam to razderala u sekundi... I nemojte se bojati poroda... Moj stvarno nije bio lagan,ali ga se vise i nesjecam. Ja sma imala lagane bolove do sale,e onda kad smo dobili infuzijicu bilo je malo teze,ali sve se izdrzi... A naljeposi prizor na svjetu je,pogled prema svom medjunoziju,a izlazi naljepsa glavica na svjetu..:Cujes najdivniji plac i u to trenutku svaka bol prestane..A ono malo skvrceno na tvojim rudima..ja sam je ljubila i plakala... Uh,kad se sjetim te srece..ma opet bi se pordila,hahaha... Hrabro drage moje... Jedva cekam da se porodite...
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|