naidica
|
pozdravcic drage moje!!! kako ste mi??? ja sam onako,,,mislim sve je ok,,bebi se javlja,,bas me kao grebe samo hehehe!!! valjda jadnik nema puno prostora pa kad se pomakne,,uh bas zaboli!!! alči neka ga!!! nego,,stomacic me nesto kao boli,,ne mogu vam objasniti,,kao da trebam dobiti,,ali skroz malkice,,,pa mirujem kao sto mi je dr rekao,,kazem damije docekati samo pon jer tad moj dr radi,,,pa abd samo da bude sve ok!!! mama_abd sretno!!! i vidim blizu smo s terminima moj je 26.02 pa vidjecemo,,,sigurno ga necu docekati!!! jesil isla ti na gin pregled jel znas jesi li otvorena ili??? sretno u svakom slucaju!!! vilo sretno i tebi danas,,i nadam se da ces imati taj pregled da znamo na cemu si cuvaj se!!! medii procitah da si ti zatvorena,,,dobro je,,ma samo nek je sve ok,,pa god oni budu htjeli izaci!!!cuvaj se draga!! laro dobro nam dosla opet i bas si nam falilaaaa!!! gagach cetitam na ulazak u 8 mjesec, ,sad ce i kod tebe abd jos malooo,,bas se sjecam nasih pocetakaa pozdrav za ostale i cuvajte se!!!
< Poruku je uredio naidica -- 12.2.2011 12:24:16 >
|