|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
7.2.2011 12:52:25   
palachinken
IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: stefania

eh, da, drage ,moje, slomi me ovaj moj pas, valjda sto sam stalno u kuci s njom, ljdi to samo cvili i nesto trazi od mene, ja samo tamo-vamo, kontam sta hoce, nudim hranu, igracke, cak i izlazak u dvoriste (dalje ne smijem hodati) ali nista ne pomaze. bulji u mene i cvili...aaaaaaaa, ne kontam sta je sad ovo jel me provalila da sam trudna...ko ce ga znat...
tako i moj...mislim da im je samo dosadno sa nama:)))))user posted image user posted image user posted image

A duše drage, to i oni s vama hude user posted image
Iako i ja mislim da je to zato što ne dobijaju više pažnju kao prije. Kad sam ja konstantno spavala, tamo nekad do 12 sedmice, moj mačak je samo belajisao, razbijao vaze, grebao kauče, sve što zna da ne smije, jer je privlačio pažnju. Zna da ću ja onda dreknut pa ga zaganjat a onda on bježi i sakriva se, konta da se igramo. jadničak :)

Belmice, kad vidim kroz šta su žene prolazile, ova moja glavuša ispade zlatna!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1276
7.2.2011 13:09:20   
stefania

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: gagach

IZVORNA PORUKA: stefania

eh, da, drage ,moje, slomi me ovaj moj pas, valjda sto sam stalno u kuci s njom, ljdi to samo cvili i nesto trazi od mene, ja samo tamo-vamo, kontam sta hoce, nudim hranu, igracke, cak i izlazak u dvoriste (dalje ne smijem hodati) ali nista ne pomaze. bulji u mene i cvili...aaaaaaaa, ne kontam sta je sad ovo jel me provalila da sam trudna...ko ce ga znat...
tako i moj...mislim da im je samo dosadno sa nama:)))))user posted image user posted image user posted image

A duše drage, to i oni s vama hude user posted image
Iako i ja mislim da je to zato što ne dobijaju više pažnju kao prije. Kad sam ja konstantno spavala, tamo nekad do 12 sedmice, moj mačak je samo belajisao, razbijao vaze, grebao kauče, sve što zna da ne smije, jer je privlačio pažnju. Zna da ću ja onda dreknut pa ga zaganjat a onda on bježi i sakriva se, konta da se igramo. jadničak :)

Belmice, kad vidim kroz šta su žene prolazile, ova moja glavuša ispade zlatna!

aha, vjerovatno je to, mada se ja trudim da budem ekstra zabavna iz ove svoje lezalacke poze user posted image sta cu zao mi je, mazimo se ko fol, ali ona hoce valjda da ja skacem po plafonu i trcim...i bas to sto kazes palachinken, konta jadna da se igramo kad je naruzim, od histerije je pojela naslon za ruke na fotelji, to jest dizajnirala ga je po svom, a to inace ne radi, barem nije do sad...ne znam, naruzim je pa mi bude zao ondauser posted image osjecam se ko hitler...ali da vidite srece kad se muz vrati s posla, majke mi ko da je ovdje bas zlostvavljam tako je sretna kad on dodje..onda ode i maltretira njega :)) inace evo je sad spava a ja se sunjam po kuci i ne daj boze da se usudim otvoriti frizider :))

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1277
7.2.2011 13:22:12   
elmicha
Sunce CESTITAM na ulasku u 9 mjesec...eto i mene jos malo..user posted image user posted image user posted image
ja sve mislim imamo mi jos...kad procita ti usla u 9....ccc..jos malkice...
neka HB...samo da bude hairli...

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1278
7.2.2011 13:52:27   
Rimljankaa

žene, kako deverate s glavoboljama u ovom pod navodnike blaženom stanju? mene već drugi dan toliko glava boli da mi se povraća, a ne smijem nista piti. Prije se to analginom sjeklo u korijenu, sad već ludim, nervozna, grizem, ujedam :) Ima li kakav narodni lijek?

Draga ja sma imala glavobolje u pocetku trudnoce...Inace prije bi ih uvijek imala kad trebam dobiti. Ja sma sebi kupila tigrovu mast u apoteci i mazala sljepocnice. Pomagalo je! Koliko toliko ublazavalo bi mi bol,i ja bi svako malo mazala se...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 1279
7.2.2011 14:10:25   
animagical
imam ja dobar fazon:) kupis kod matije mast za glavobolju i sinuse. zove se caluna, oko 10 km , divna je. namazes i po vratu i po celu i kuda hoces. kao tigrova, samo kao jacauser posted image   da va ispricam usput nesto smijesno, mm i ja jos nista nismo govorili ovako dalje, samo roditeljima, kad neko vece imali goste i njegova rodica sjedi kraj mene i fino me otjera da zapali i jos me pomilki po stomakuuser posted image bilo mi pravo simpa,jos nista nije komentarisala,samo onako kao usput pomilki me. jel moguce da se vec vidiuser posted image ja sam jedno tanko stvorenje...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1280
7.2.2011 14:19:26   
Medi_87
POzzzzz drage moje, Nejra ima li novosti, drzimo fige da sve prodje u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image
Sunce cestitam mila ulazak u 9 mjesec, jos malo pocelo je odbrojavanjeuser posted image user posted image user posted image
ja cu sutra aBd malo s muzicem prije ispita u kupovinu da vidimo sta za Bubana da uzmemo jos, opet su me poceli grcevi fatati, na dan milion puta u wc idem, uh jos malo treba izdrzati, u cetvrtak aBd ginekološkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1281
7.2.2011 14:43:49   
NejraS
hej cure moje drage, isla na ctg i ona teta sa ctg-a me odmah gore poslala na prijem, i ova sestra mi gore opet uradila ctg i htjela da me ostavi pravo u bolnici, ali dosao moj doktor pregledao me i rekao da dodjem opet sutra na ctg, da odmaram kuci pa da ce me u srijedu najvjerovatnije i ostaviti u bolnici...kad mi je rekla ona teta da idem na prijem bila sam se malo prepala ali strah je brzo prosao :) tako moje bembele, samo se nadam da se ostati ovako lijepo vrijeme jer me drzi pravo lijepo raspolozenje :) i kad sam izasla iz bolnice, sjela sam ispred i pocela plakati, sve mi je ovo nekako brzo proslo i ne mogu da vjerujem da cu uskoro vidjeti oke svog malog djecacica.... dosla sam kuci i evo lezim hocu da odmorim pa da jos mrvicu kucu raspremim veceras da sve bude spremno...hvala Vam svima na podrsci :)))))))))user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1282
7.2.2011 14:48:01   
naidica
pozdravcic drage moje!!!
kako ste mi???
hvala vam na cestitkama za rodjendan,,,divne ste!!!
evo ja da se konacno javim,,bila sam u subotu na gin.pregledu,,,i rekao mi je da mi je grlic vec omeksan i spreman,,tako da mi je rekao da malo vise mirujem,,jer bi bolje bilo da je bebi jos koji dan u menii,,kaze kad bio makar do 15 uh kaze bices kao na konju!!! user posted image user posted image i eto prepao me je odmah,,aj rekoh pa vidim ja kolko on mene gurka hoce sto prije napolje!!!ali bila sam i na uz,,rekao mi je da je bebi zrela da je sve ok,,mada bolje bi mu bilo jos koji dan unutra!!!malac moj je tezak oko 3.200,,masallah!!! i dao mi je bensedine da pijem jedan na dan!!! i eto user posted image user posted image user posted image znaci jos malo abd!!!
sunce cestitam za 9 mjesec,,masala sad je mnogo lakse!!!user posted image
nejra sretno i abd sve  u najboljem redu da prodje!!!
medi nemoj da brines nista gin.pregled nije,,bar ja nisam osjetila,,taman se popela na onu stolicu kaze gotovo,,uh reko super!!! mada i zavisi sve od ginekologa!!!user posted image
ljubim vas sve i cuvajte seee

< Poruku je uredio naidica -- 7.2.2011 14:52:51 >

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1283
7.2.2011 14:55:28   
vila.vilica
uh medi i naidice vi cete imati taj ginekoloski prije mene...
hej ba meni zakazan tek 18.2., a 12.2. kao UZ a mooozda bude i ginekoloski ako on procijeni da treba....pa kul hahahauser posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1284
7.2.2011 15:12:16   
Emica_sa
Pozdrav za sve trudnice,ja sam danas bila kod Nikulina i kad je cuo da sam prvi porod imala jako tezak i da je beba imala asfiksiju,odmah je predlozio carski rez,rekao je da ce me u cetvrtak pregledati,a kao da bi u pon na komisiju,pa sam sada sva izgubljena,kako to ide,kakva je procedura??

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1285
7.2.2011 15:38:51   
gagach
evo me vratila se sa pregleda...
otkucaji danas dooobri:) mis moj slusao maminkuuser posted image
moj pritisak 115/60/100 cak mi se i puls smanjio hahhahauser posted image
helem imam blagu anemiju dajte prijedloge sta da ubacim u prehranu da to rijesimo? bas nisam pametna...a ja kontala da se zdravo hranim...user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1286
7.2.2011 15:39:00   
Simran
Joj Emice -sa ne znam koji si mjesec trudnoće ali  mene isto ovo zanima što se tiče komisije za CR kako ide,koja je procedura i gdje se uopšte radi nekako mi riječ komisija zvuči pomalo "strašno"user posted image .Postavila sam ovo pitanje i na temu CR ali su mi nekako šturo odgovorili ili su samo preskočili moj post user posted image  pa se nadam da će tebi neko odgovoriti a ja ću se "prišljepati" uz tebe user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1287
7.2.2011 15:40:57   
gagach

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pozdrav za sve trudnice,ja sam danas bila kod Nikulina i kad je cuo da sam prvi porod imala jako tezak i da je beba imala asfiksiju,odmah je predlozio carski rez,rekao je da ce me u cetvrtak pregledati,a kao da bi u pon na komisiju,pa sam sada sva izgubljena,kako to ide,kakva je procedura??

ja stvarno nemam pojma...ima negdje tema carski rez mozda ce ti tamo znati neko odgovoriti...user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1288
7.2.2011 15:43:40   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

imam ja dobar fazon:) kupis kod matije mast za glavobolju i sinuse. zove se caluna, oko 10 km , divna je. namazes i po vratu i po celu i kuda hoces. kao tigrova, samo kao jacauser posted image   da va ispricam usput nesto smijesno, mm i ja jos nista nismo govorili ovako dalje, samo roditeljima, kad neko vece imali goste i njegova rodica sjedi kraj mene i fino me otjera da zapali i jos me pomilki po stomakuuser posted image bilo mi pravo simpa,jos nista nije komentarisala,samo onako kao usput pomilki me. jel moguce da se vec vidiuser posted image ja sam jedno tanko stvorenje...

Ha, možda imaš onaj trudnički sjajuser posted image (ko Phoebe u onoj epizodi Prijatelja, kad joj kažu da sjaji, a ona: probaj ti povraćat svako jutro, pa ćeš i ti sijat)
Meni, vidis, niko, a ni ja sama, da primjeti taj trudnjački sjaj user posted image Jedino mi je svekrva rekla da mi je glava narasla i usta otekla. Živa bila, ne komplimentiraj me više :)

gagach vidjela sam u dm-u šumeće tablete, željezo+vitamin C, ona njihova robna marka. Ako već misliš da ti samo prehrana nije dovoljna.

< Poruku je uredio palachinken -- 7.2.2011 15:47:38 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1289
7.2.2011 15:46:23   
gagach

IZVORNA PORUKA: animagical

Ha, možda imaš onaj trudnički sjajuser posted image (ko Phoebe u onoj epizodi Prijatelja, kad joj kažu da sjaji, a ona: probaj ti povraćat svako jutro, pa ćeš i ti sijat)
Meni, vidis, niko, a ni ja sama, da primjeti taj trudnjački sjaj user posted image Jedino mi je svekrva rekla da mi je glava narasla i usta otekla. Živa bila, ne komplimentiraj me više :)

hahahahaahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj sveki user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1290
7.2.2011 16:08:09   
animagical
ovo za naraslu glavu hahahahahuser posted image user posted image meni je moja sveki neki dan ovako zapocela: vidis tebi je uzak struk ti ces popucati... ja onouser posted image kontam zeno luda, da ga samo rodim a nek pucam kuda hoces...svastauser posted image muz mi kaze da se sjajim i da drukcije mirisimuser posted image a ja vidim da imam napuhani stomak od lose probaveuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1291
7.2.2011 16:22:06   
sanela.asja
ma svekrve su haos..
nejra sretno jos jednom..
cure otvorila sam temu #neugodna situacija#pa procitajte i recite sta biste vi sad na mom mjestu ja se jos uvjek tresemi placem...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 1292
7.2.2011 16:23:21   
marcy
cao svima. . .zelela bih da vam postavim par pitanja user posted image ...trebalasam dobiti 31.01.2010 ali jos nista :) ...obicno mi kasni max 2 do 3 dana. nemam nikakve simptome osim vrlo malih vrtoglavica, i bol u grudima koji inace imam pre menstr. uradila sam jedan test bio je negativan. . .

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1293
7.2.2011 16:26:37   
gagach

IZVORNA PORUKA: marcy

cao svima. . .zelela bih da vam postavim par pitanja user posted image ...trebalasam dobiti 31.01.2010 ali jos nista :) ...obicno mi kasni max 2 do 3 dana. nemam nikakve simptome osim vrlo malih vrtoglavica, i bol u grudima koji inace imam pre menstr. uradila sam jedan test bio je negativan. . .

kada si uradila test?user posted image
ponovi test opet i ako bude negativan pravac ginekologu jer je mozda doso do nekog poremecaja hormona....
sreeetno

(odgovor članu marcy)
Neposredna veza do poruke: 1294
7.2.2011 16:30:49   
marcy
radila sam ga pre 4 dana. obicno mi nikad ne kasni, tako da mi je malo cudno. ja i decko pokusavamo vec nekih 4 meseca da imamo bebu, ali nesto slabo, i bas sam zabrinuta user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1295
7.2.2011 16:35:30   
gagach

radila sam ga pre 4 dana. obicno mi nikad ne kasni, tako da mi je malo cudno. ja i decko pokusavamo vec nekih 4 meseca da imamo bebu, ali nesto slabo, i bas sam zabrinuta user posted image

hajd ti sad fino trkni do apoteke i kupi testic i uradi ponovo. ako si trudna pokazat ce ti pozitivno nema sta... menstruacija moze kasniti iz hiljadu razloga.....
meni je test pokazao pozitivno nakon dana kasnjenja tako da....
sretno

(odgovor članu marcy)
Neposredna veza do poruke: 1296
7.2.2011 16:36:31   
marcy
oki, hvala puno user posted image .javicu kako sam prosla

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1297
7.2.2011 16:39:06   
gagach

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

ma svekrve su haos..
nejra sretno jos jednom..
cure otvorila sam temu #neugodna situacija#pa procitajte i recite sta biste vi sad na mom mjestu ja se jos uvjek tresemi placem...

sanela.asja procitala sam tvoju temu i iskreno mislim da tako nesto nisi trebala ni postaviti kao temu jer razlicitih misljenja ima i razlicitih zena koje vole po forumima praviti frku i pametovati. samo ce te nasikirati jos vise i uvuci ces se u razglabanja koja nemaju kraja...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1298
7.2.2011 16:40:21   
gagach

oki, hvala puno user posted image .javicu kako sam prosla

obaveznouser posted image zelim ti da ugledas plusicuser posted image

(odgovor članu marcy)
Neposredna veza do poruke: 1299
7.2.2011 17:03:39   
vila.vilica
jel ima ijedna od vas ovdje da pije 3-4 litra vode na dan?
bez obzira jel gladna sita, jela slano slatko...samo voda i voda...i uz to piskenje oko 20x dnevnouser posted image user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *