naidica
|
pozdravcic moje trudnjace!!! kako ste mi??? vidim bas ste aktivne!!! neka,,tako i treba!!! uglavnom kolko sam procitala sve ste onako ok,,osim tih "trudnickih" bolova!!! to je izgleda normala jer i kod mene je isto!!! sad procitah da kod gagach i vilice smeta desno rebro pa i kod mene je isto!!! non stop mi se tu zavuce,,,pa mi se bas mice posebno tu,,iskreno neki pokret ponekad i zaboli,,,ja kazem kao da me strugne nekad ali to je sve bas lijepo,,dzaba sto zaboli neka njega neka me struze i jos bole me ledja skroz dole do guze pogotovo kada sjedim!!!ali valjda tako treba,,pripremamo se jos malo ... sunce kako je prosao ctg??? i mene jos uvijek ziga dole,,bilo je malo ko prestalo,,ali je sinoc zato sve nadoknadjeno,,,a mali se mrdao kao nikad,,a ono ziga li ziga!!!al sta da se radi neka,,samo nek bude sve ok!!! medi,,,kako si nam ti???veliki laro samo ti polako nemoj da se umoris!!! drago mi je sto si ok!!!hvala sto pitas za mene !!! ljubim te vilola cestitam i sve najbolje od ostale trudnice cuvajte se i mazite svoje pupe!!!veliki pozzz za sve!!!
< Poruku je uredio naidica -- 2.2.2011 13:34:43 >
|