stefania
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: gagach IZVORNA PORUKA: stefania eh, da, drage ,moje, slomi me ovaj moj pas, valjda sto sam stalno u kuci s njom, ljdi to samo cvili i nesto trazi od mene, ja samo tamo-vamo, kontam sta hoce, nudim hranu, igracke, cak i izlazak u dvoriste (dalje ne smijem hodati) ali nista ne pomaze. bulji u mene i cvili...aaaaaaaa, ne kontam sta je sad ovo jel me provalila da sam trudna...ko ce ga znat... tako i moj...mislim da im je samo dosadno sa nama:))))) A duše drage, to i oni s vama hude Iako i ja mislim da je to zato što ne dobijaju više pažnju kao prije. Kad sam ja konstantno spavala, tamo nekad do 12 sedmice, moj mačak je samo belajisao, razbijao vaze, grebao kauče, sve što zna da ne smije, jer je privlačio pažnju. Zna da ću ja onda dreknut pa ga zaganjat a onda on bježi i sakriva se, konta da se igramo. jadničak :) Belmice, kad vidim kroz šta su žene prolazile, ova moja glavuša ispade zlatna! aha, vjerovatno je to, mada se ja trudim da budem ekstra zabavna iz ove svoje lezalacke poze sta cu zao mi je, mazimo se ko fol, ali ona hoce valjda da ja skacem po plafonu i trcim...i bas to sto kazes palachinken, konta jadna da se igramo kad je naruzim, od histerije je pojela naslon za ruke na fotelji, to jest dizajnirala ga je po svom, a to inace ne radi, barem nije do sad...ne znam, naruzim je pa mi bude zao onda osjecam se ko hitler...ali da vidite srece kad se muz vrati s posla, majke mi ko da je ovdje bas zlostvavljam tako je sretna kad on dodje..onda ode i maltretira njega :)) inace evo je sad spava a ja se sunjam po kuci i ne daj boze da se usudim otvoriti frizider :))