|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sportske aktivnosti za žene!
20.1.2011 10:30:08   
Dida79

IZVORNA PORUKA: breskvicaa

Morat cemo malo fudbala iduci put radi Mame1 i Vesele user posted image

Moze ja cu biti golmanuser posted image user posted image
Nema sanse da i jedna lopta pored mene udje u goluser posted image

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 276
20.1.2011 10:30:32   
emi7908
Jao što se ismija user posted image user posted image  Sreća pa mi nema nikog u kancelariji..... Dida luda si skroz, samo se ti rugaj meni, a kad se sjetim ona tvoja dva udarca što si servirala sama sebi u lice hoću da padnem sa stolice... Nadam se da ti nije i koje oko sa masnicomuser posted image user posted image user posted image  Kraljica si serviranja  hahahaaa!

Neposredna veza do poruke: 277
20.1.2011 10:31:22   
puma
zene moje drage,
ja moram da vam se ZAHVALIM jer nisam se ismijala ovako ne pamtim... ali u pozitivnom smislu, nemojte me pogresno shvatiti... ali ovi vasi komentari spojeni sa slikama... ja kao da sam bila s vama... ma najbolje ste majke mi...

a ti vesela, pa imas i ovu drugaricu rukometasicu, odnosno djui-djicu odbojkasicu... sa malom dozom karatea.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 278
20.1.2011 10:32:05   
Dida79

IZVORNA PORUKA: emi7908

Jao što se ismija user posted image user posted image  Sreća pa mi nema nikog u kancelariji..... Dida luda si skroz, samo se ti rugaj meni, a kad se sjetim ona tvoja dva udarca što si servirala sama sebi u lice hoću da padnem sa stolice... Nadam se da ti nije i koje oko sa masnicomuser posted image user posted image user posted image  Kraljica si serviranja  hahahaaa!

Ma nije ono bilo serviranje ono je bilo pokusaj dizanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 279
20.1.2011 10:32:12   
Lady26

Ledy26 jesi ti zaboravila duksericu sinoc na treningu, neko je zaboravio nikako da nađem cija je user posted image

Ti pukla skroz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ja ti je donijela...znas da sam se ja mrznula u majici kratkih rukava, kamo srece da sam imala dux...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 280
20.1.2011 10:32:42   
puma

najtuznije je sto me kolegica blijedo gleda i nista joj nije jasno, a ja suze brisem... user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 281
20.1.2011 10:32:44   
koka i po
vidi ovih rukometasica sto su se razmahale user posted image ....
mrak ste zenice...
joj didili kud bas ti pa u glavu user posted image ...
ih...da vam uletim...spotrske discipline nisu mi strane..
ja sam najbolja stativa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 282
20.1.2011 10:33:29   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Dida79

Ma nije ono bilo serviranje ono je bilo pokusaj dizanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahahaha, ne dizi vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam te tako zamisljala, legenda si user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 283
20.1.2011 10:34:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: puma

zene moje drage,
ja moram da vam se ZAHVALIM jer nisam se ismijala ovako ne pamtim... ali u pozitivnom smislu, nemojte me pogresno shvatiti... ali ovi vasi komentari spojeni sa slikama... ja kao da sam bila s vama... ma najbolje ste majke mi...

a ti vesela, pa imas i ovu drugaricu rukometasicu, odnosno djui-djicu odbojkasicu... sa malom dozom karatea.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaci ni s tobom nema sale...kud to ne spomenu ranije....prije godinu...da te ne zezam user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 284
20.1.2011 10:38:50   
emi7908

IZVORNA PORUKA: Lady26

zene moje drage,

Znaci ni s tobom nema sale...kud to ne spomenu ranije....prije godinu...da te ne zezam user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh sad ću ti doprtiti kran da ti on podiže lopte nemoj ti više molim te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ej nesmijem više ovo čitati cjepam se, sve ste mi user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 285
20.1.2011 10:40:25   
emi7908
Vidi šta ja uradi htjela sam Didi odgovriti ali skkontala je... Idem dosta je user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 286
20.1.2011 10:45:26   
Lady26
U redu je, razumijemo...umorna si user posted image
A ja citam i vidim ne kontam, hajd rekoh do mene je....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 287
20.1.2011 10:45:33   
Dida79

IZVORNA PORUKA: koka i po

vidi ovih rukometasica sto su se razmahale user posted image ....
mrak ste zenice...
joj didili kud bas ti pa u glavu user posted image ...
ih...da vam uletim...spotrske discipline nisu mi strane..
ja sam najbolja stativa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E moja Koko fasovah ja user posted image user posted image
Ali neka ne zalim ovo je bilo samo zagrijavanje,sljedeci termin su gotoveuser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 288
20.1.2011 10:48:13   
breskvicaa

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ledy26 jesi ti zaboravila duksericu sinoc na treningu, neko je zaboravio nikako da nađem cija je user posted image

Ti pukla skroz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ja ti je donijela...znas da sam se ja mrznula u majici kratkih rukava, kamo srece da sam imala dux...

Vidi se da sam umorna user posted image user posted image user posted image user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 289
20.1.2011 10:49:37   
breskvicaa

zene moje drage,

Trebala si biti tamo tek bi te onda stomak zaboli od smijeha user posted image
Sve i nekako ali meni je ilo najsmijesnije kad je vesela pala kad smo igrali između dvije vatre da si vidjela tih scena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 290
20.1.2011 11:34:21   
megi
joooj sto mi je zao sto nisam bila al me ovaj bronhitis safatao samo tako, odoh danas popodne do dr. skripim ko velika

super vam je bilo, veselo, ma jedva cekam sljedecu srijedu

lady nadam se da ce ponuda za prevoz vaziti i naredne sedmiceuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 291
20.1.2011 11:50:04   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi
lady nadam se da ce ponuda za prevoz vaziti i naredne sedmiceuser posted image

Hm...I'll think about it user posted image user posted image user posted image ....
Nadam se da ces ozdraviti i pridruziti nam se, bilo je super user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 292
20.1.2011 13:29:20   
Niobe

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Niobe znači otrnula si? user posted image  baš mi je drago što te vidjeh sinoć

i meni je drago pravo user posted image
otrnula, jakako user posted image

s jednih vjezbi na druge user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 293
20.1.2011 13:58:36   
breskvicaa
Niobe kako noga znam da te sinoc grc uhvati jeli bolje user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 294
20.1.2011 14:17:08   
Niobe
je, super..nakon tusiranja i masaze ko nova user posted image

Hvala na brizi ;)

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Neposredna veza do poruke: 295
20.1.2011 15:17:14   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Niobe

je, super..nakon tusiranja i masaze ko nova user posted image

Hvala na brizi ;)

ovo ide na temu sexualnost user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 296
20.1.2011 15:19:38   
muaaa
Kako bilo da bilo,umorne ili ne vi ste zena zmajevi,super ste,user posted image ko curiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 297
25.1.2011 9:17:54   
veeseelaa
idemol sutra?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 298
25.1.2011 9:19:57   
Dida79
Cuj idemoli user posted image user posted image
Naravski...ja sam malo ugruhana od klizanja pa se nadam da cete imati milosti prema meniuser posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 299
25.1.2011 9:23:25   
veeseelaa
ne smije niko moju Didi da dira

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *