Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 9:29:22
Cickolini
Juuutro trudnjace evo i ja odmah na RR da vidim je li mala princeza obradovala svoju mamicu ... :) Ja sam ubjedjena da je ona u bolnici i da ako nije jos, da ce to sve aBd proci super. Cim se ona nama ne javlja mora da je pocelo hehe
Rime navijamo za tebe i tvoju bebicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 10:10:41
Cickolini
Juuuuutrooo Medi, ja sam se bas fino spavala .... nadam se i ti. Mene nista ni da zbolucka hehe Ceka i cekam i cekam .... Tjesim se da cu i ja odmah poslije Rime :) Sve sam probala, ali nista da pokrene ovu moju ljenivicu da izadje napolje. Danas cu jos pokusati sa cucnjevima hehe
Jucer sam uzela kolica ... prekrasna su. Danas cu slikati sobicu i kolica pa cu staviti na RR. Kako su ostale trudnjace, da ne pitam pojedinacno????????
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:14:10
Anoniman
sunce hvala na obavjesti MASALLAH JEST MI DRAGO cestitam mila nadam se da se nisi puno napatila Eto dodje u Narucje tebi tvoje cedo ...... Najljepsa vjest od jutros Ako se cujes s njom pozdravi je puno od Felix
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:18:33
sunce27
IZVORNA PORUKA: felix
sunce hvala na obavjesti MASALLAH JEST MI DRAGO cestitam mila nadam se da se nisi puno napatila Eto dodje u Narucje tebi tvoje cedo ...... Najljepsa vjest od jutros Ako se cujes s njom pozdravi je puno od Felix
Javila mi se prije nekih 20 minuta, kaze nije lahko ali vrijedi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:19:46
neda 30
Čestitam Rimeeeeee!!
Sunce hvala za vijesti, ti ugrabi muštuluk !!! Pravi kompromis, kako neko reče u nedjelju i prirodno! Još jednom iskrene čestitke a bebici želim dug i sreetan život !!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:20:30
Anoniman
sunce, ajd nije nista lako al da vrijedi posle da vrijedi bitno da se rijesila sad neka kuka koliko oce ima svoje pored sebe i odma je lakse ,da je neznam koliko bol poslije. Cickolino sad si ti na redu .......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:22:07
m.i.n.a.
Jutric... Rimljankoooo...cestitam....bas mi je drago da je sve ispalo dobro..javi nam se cim mognes sa svim detaljima,zeljno iscekujemo..:) Sunce mila pa ti nama u zadnje vrijeme samo lijepe vijesti siris..ako Bog da pa da uskoro i od tebe cujemo...evo ja se javljam da prosirim kad bude vrijeme..veliki pozz za tebe... Cickolini...sta velis ti na ovo..sta je sa Taurus..sad cemo mi...:)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:25:13
sunce27
IZVORNA PORUKA: felix
sunce, ajd nije nista lako al da vrijedi posle da vrijedi bitno da se rijesila sad neka kuka koliko oce ima svoje pored sebe i odma je lakse ,da je neznam koliko bol poslije. Cickolino sad si ti na redu .......
Vjerujem da nije, ali nisam jos prosla kroz to, moje tek slijedi, Cickolini i m.i.n.a. su nam sljedece tu je negdje i taurus.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:26:30
naidica
rimljanko cestitam,,i sve najbolje od tebi i bebici!!! e bas si me obradovala dobro na jutru!!! idemooo, ,krenulo je abd da sve prodjemo dobro i da bude kako treba!!!neka se malo i napatimo ali samo neka bude sve ok!!! ljubim vas sve punoooooooooooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 23.1.2011 11:26:32
sunce27
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
Jutric... Rimljankoooo...cestitam....bas mi je drago da je sve ispalo dobro..javi nam se cim mognes sa svim detaljima,zeljno iscekujemo..:) Sunce mila pa ti nama u zadnje vrijeme samo lijepe vijesti siris..ako Bog da pa da uskoro i od tebe cujemo...evo ja se javljam da prosirim kad bude vrijeme..veliki pozz za tebe... Cickolini...sta velis ti na ovo..sta je sa Taurus..sad cemo mi...:)
Sada evo gledam postala sam glavna mahalusa na RR