Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 11:44:24
Lara83
uletila sam da vidim ima li sta novo i koliko vidim da ce biti i to vrlo brzo Rimljanka jos samo malo izdrzi i drzat ce svoju princezu u rukama. puno srece ti zelim i da sve hairli prodje ako Bog da!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 11:52:00
Rimljankaa
Hanady hvala ti! Bas sam zbunjena. I meni je bezveze da idem,dok nepocnu jaki bolovi. Pokusala sma da mjerim,ali vidim nemasmisla.Stalno drugacije. Cim pocnu jaki bolovi u bolnicu odoh. Sad se super osjecam. Rijetko dodje bol,kratka je i nije jaka.
Nadam se i ja da bi trebalo do veceras. Iscjetka stalno ima. Doduse jako malo. Je li to opasno????
I beba je javlja,ne tako cesto,i ne udara jako,ali se javi. A cula sam da se umiri skroz pred porod??????
Naidice,Laro hvala vam! Ako Bog da da bude samo hairli... :)
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 12:21:46
Cickolini
Rime sad jos muza safataj i jedan keks i eto bebe do 17h hahhahaha Moram malo da te zezam i nasmijem haha Bit ce to draga sve uredu. Tako pocinje. I ja sam doktorici rekla da ponekad osjecam pomalo kao bol u stomaku i u krstima, kaze ona ma i porod ce brzo onda. Kod tebe je to vec ozbljnije znaci aBd danas made in Jezero haha Drzim ti fige hehe Ja cekam na tebe da se porodis pa cu onda ja ... dogovorile smo se nema preko reda haha I da znas kad zaboli ima da svi hukcemo (disemo) za tebe hehe da ti bude lakse
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 12:34:50
megi
Rimljanka jos malo i eto bebice kao sto ti je hanady rekla sacekaj da se bolovi pojacaju i pravac bolnica ja nemam neki pametan savjet jer je meni pukao vodenjak pa sam ja isla brzo u bolnicu doduse brzo sam se i otvarala
sretno draga
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 12:45:11
Rimljankaa
Jos sam home.. Doruckovala! Isto stanje! Bole krsta i stomak povremeno.
Valjda ce do veceras krenuti.. Valjd aje to od Boga,vjerujte da me nije strah,samo ako Bog da da prodje kako treba...
Cickolini,prati me,hehehe... :)))
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 13:51:40
dzeni_nl
Rimljanka sretno i da sve prodje kako treba i u najboljem redu. Ja nisam imala lagane bolove. meni su odmah krenuli jaci i na svakih 10 min. Meni kad su bolovi dolazili ja nisam mogla ni sjedit ni lezat, vec samo da hodam i tako bi mi bilo lakse. A cula sam da hodanje pomaze otvaranju. I u bolnici nisam mogla da lezim vec sam samo stelala gore dole i stavrno sam se brzo otvarala, tako da ako ti nije tesko i ako mozes podnjet onda sto vise setaj po stanu i u bolnicu kad stignes. Sretno i nadamo se sretnim vjestima.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 14:07:40
mamin cvjetić
Ooooo rime draga mašala došao vakat da nas i ti obraduješ jednom bebicom.Sretno draga i dao bog da prođeš kao i ja malo bolilo brzo izletilo i evo ga u maminom naručju sretno još jednom i brzo nam se javi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 14:26:07
Anoniman
Rimljanka srecnoooo . Nista ne brini brzo ce to, ali moj ti je savjet da ne ides dok te bas ne zaboli. Sto se tice mrdanja bebe, moja je na porodjajnom stolu kolo igrala, kad se u roku od pet minuta tri puta zamotala u pupcanu vrpcu, tako da i to da se beba umiri je individualno . Zelim ti lijep i brz porod, i dobru smjenu na Kosevu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 15:25:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa
Drage moje izgleda da je krenulo!
Oko 4h me probudio bol,i osjetim mokra dole. Odem u wc,kad sluzavi iscjedak s krvlju,bas puno ga je bilo. Mislila sam da mi je vodenjak puko,operem se,presvucem i nema vise nista da curi.
Evo me budna,bole me pomalo krsta i stomak,ali mala bol skroz i kratko traje. Ne mogu nikako da izmjerim razmake tacno.
I stalno mi se piski,valjda od nervoze...
Mislim da netrebam jos u bolnicu zuriti....
Ako je ovo pravo pozelite mi srecu...adam se da nisu laznjaci.
Ako Bog da da prodje sve hairli i u najboljem redu....
ovako je kod mene bilo samo ja sam imala jace i ucestale bolove i kad ti bolovi dodju tad se pojavi dole svaki puta jaci iscjedak s krvlju... Krenulo masalah da se rijesis sa hairom. Nadam se da nisu laznjaci a cisto sumnjam i ja sam pi pi svake sek.bila na solji neznam kako sam stigla do Ze mogla sam se upiskiti koji je dole pritisak bio Samo disi,i prodisaji bol kad naidje ako je jaka znas to sigurno i nemoj ici dok bas skroz ne vidis da su ucestali bolovi. Sretno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 17:51:02
Rimljankaa
Ja sam vam jos kuci.. bolovi kao da su malo jaci ali sasvim izdrzljivi. Jos mi se ne ide...
Malo sam spavala pa me bol probudi...pa opet zaspim...
Sluz jos izlazi....
Hvala vam svima.... Samo se nadam da nisu laznjaci i da ne potraje nekoliko dana...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 17:54:05
m.i.n.a.
Rimljanko...samo da virnem sta ima..:)izgleda da cete ti,tvoja beba i tvoj doktor naci kompromis..nedjelja po doktoru,prirodno po vasem:))jos malkiceee...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 19:32:42
ripi
molim vas jako jako za pomoc s obzirom da imate iskustva i trudnice ste.radila sam 3 testa oba ali druga crta slabije vidljiva u sva 3,zadnji raden jucer.jucer sam i betu radila,nalaz sljedeci
(S) beta HCG 14.3 H IU-L <5 Pretraga: Rezultat jedinica Ref.intervalzadnja menstruacija 13.12.2010 da li sam trudna dali je nalaz u redu,ne mogu iscekati ponedjeljak za odnijeti nalaz doktoru a ne razumim se u betu.unaprije puno puno hvala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 19:47:45
tukica
IZVORNA PORUKA: ripi
molim vas jako jako za pomoc s obzirom da imate iskustva i trudnice ste.radila sam 3 testa oba ali druga crta slabije vidljiva u sva 3,zadnji raden jucer.jucer sam i betu radila,nalaz sljedeci
(S) beta HCG 14.3 H IU-L <5 Pretraga: Rezultat jedinica Ref.intervalzadnja menstruacija 13.12.2010 da li sam trudna dali je nalaz u redu,ne mogu iscekati ponedjeljak za odnijeti nalaz doktoru a ne razumim se u betu.unaprije puno puno hvala
ej draga rado bih ti pomogla, ali moje otkrivanje trudnoce se svelo na test i odlazak kod doktroa, tako da nemam pojma sta bi ti te oznake mogle znaciti, sorry. ali po tome da si na svakom testu imala dvije linije, ja bih rekla da jesi... good luck
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 20:18:39
m.i.n.a.
Ripi..nadam se da se neces naljutiti na mene jer sam ovo pitanje postavila na jednu drugu temu gdje sam znala da cu dobiti odgovor siguran....jer ja stvarno nisam ti znala reci a vidim da si u velikoj i vaznoj nedoumici,ne bih mogla ni ja cekati...uglavnom beta pokazuje da je to trudnoca..a i test ja mislim bez obzira na to sto je jedna svjetlija..svakako se nadam da ces cuti jos odgovora a u ponedjeljak pouzdano..u svakom slucaju javi nam se..sad me bas zanima..:)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 22.1.2011 21:54:59
Hanady RR
i ja sve kontam da se ona sada porađa...pa ja sve šaljem poztivne vibre i jedva čekam da neka otvori temu rimljanksa rodila princezu
eto da znaš rimljanko mislimo na tebe i ''porađamo'' se sa tobom