|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
24.1.2011 8:48:23   
belmica
Rimljanka user posted image čestitam od srca!!
dada 83, čestitam od srca!!! Uzivajte u svojim suncima malenim!!!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 676
24.1.2011 9:37:15   
Medi_87
Jutro, jeste se napajkile, Dado cestitke od srca user posted image user posted image user posted image
Eh drag emoje da vas obradujem jos jednom novosti, nasa draga Cickolini se porodila user posted image user posted image morala je hitni carski jer se beba ukaklila, ali sve je proslo ok, uzela je epiduralnu pa je bila svjesna..Imate pozdrave od nje i poljubceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 677
24.1.2011 9:46:41   
ladyblue RR
Čestitam od srca! Drago mi je da je sve proško ok.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 678
24.1.2011 9:47:55   
Anoniman
Dada83 sve najljepse tebi i tvome malenom princu user posted image

Cickolino cestitke od srca, ma ti si hrabra zena, rijetko koja bi pristala na carski uz epiduralnu. Svaka cast, sve najljepse tebi i bebici user posted image

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 679
24.1.2011 10:00:12   
neda 30
Cickolini se porodila user posted image user posted image morala je hitni carski jer se beba ukaklila, ali sve je proslo ok, uzela je epiduralnu pa je bila svjesna..Imate pozdrave od nje i poljubceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Cickolini, hrabra ženauser posted image , bebici želim dug i sretan život!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 680
24.1.2011 10:04:24   
neda 30
IZVORNA PORUKA: gagach

Evo i mene sa problemima...malo da vam pokvarim raspolozenje ovde:)
U petak sam bila na kontroli i na bebinim otkucajima je primjecena tahikardija i pretpostavlja se da je uzrok moj puls koji je jako visok zadnjih dana....bila sam na ekg-u i sve je ok osim tog pulsa...dobila sam terapiju apaurinima i ako ga ne spustimo kao ukljucit ce mi betablokatore sto se meni ne pije a ni moja dr se ne slaze bas sa tim...
Danas idem na CTG i nesto me pravo strah...nista nisam spavala sinoc...:( dosadili mi belaji vise....
Kako ide to sa CTG-om? Koliko traje?
Ljubim vas sveeeeeeeeeeeeee!
Dado cestitam od srca na bebici!

Gagach draga jesi li ti to otišla na pregled zbog onih neobičnih pokreta bebe ili.... koliki ti je bio puls zadnjih dana?
Uhhh baš me nasikira...
Nedaj se mila, biće to sve ok!!

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 681
24.1.2011 10:44:52   
Devilish
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa
Sarah ma jedem hurme...Boga mi nema to neke fajde,dok samo nekrene...

Hurme, hurme...evo citam vase postove, i kupim informacije, i stalno se spominju ove hurme, pa nek mi neko objasni za sta sluze, majkumu? user posted image user posted image
Ja sam ovdje ko kloc, pojma o zivotu nemam...user posted image

< Poruku je uredio Devilish -- 24.1.2011 10:48:28 >

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 682
24.1.2011 11:04:32   
Devilish
Auuu..tek dodjoh do zadnjih stranica...i tek vidim koliko vas se isporadjalo.. user posted image
Ma samo kad val krene... ma kakav val - Cunami!! user posted image
CESTITAM od srca!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Devilish)
Neposredna veza do poruke: 683
24.1.2011 11:11:28   
vila.vilica
gagach....cuvaj se....ctg sam prvi put obavila u petak...ma nista posebno, legis na sto 10 minuta da otkuca i to je to...gdje radis...?
ja se upravo spremam da idem u skerlicevu na UZ..mozda se sretnemo user posted image pusaa

cicokolini..cestitamuser posted image e cuj ti bebane odmah poletila da se pokaki koja li je zloca...user posted image

(odgovor članu Devilish)
Neposredna veza do poruke: 684
24.1.2011 11:26:08   
neda 30
Vilo kako si ti danas? Je li spala temperatura? 

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 685
24.1.2011 11:31:13   
lejla80
Aaaaa...pa šta je ovo drage moje ...svaki dan nova vijestuser posted image user posted image user posted image ...e pa čestitam novim mamicama..Dada83 i Cickolini sve najbolje želim vama i vašim bebicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 686
24.1.2011 11:45:50   
Latinka
Čestitam svim novim mamama od srca user posted image user posted image user posted image
Gagach, sretno

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 687
24.1.2011 11:47:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dada83 sve najljepse tebi i tvome malenom princu user posted image

Cickolino cestitke od srca, ma ti si hrabra zena, rijetko koja bi pristala na carski uz epiduralnu. Svaka cast, sve najljepse tebi i bebici user posted image

potpisujem sve najbolje i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 688
24.1.2011 11:50:39   
gagach
cickoliniiiiiiiiiii cestitam...ti nas bas iznenadiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 689
24.1.2011 11:55:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: neda 30

IZVORNA PORUKA: gagach

Evo i mene sa problemima...malo da vam pokvarim raspolozenje ovde:)
U petak sam bila na kontroli i na bebinim otkucajima je primjecena tahikardija i pretpostavlja se da je uzrok moj puls koji je jako visok zadnjih dana....bila sam na ekg-u i sve je ok osim tog pulsa...dobila sam terapiju apaurinima i ako ga ne spustimo kao ukljucit ce mi betablokatore sto se meni ne pije a ni moja dr se ne slaze bas sa tim...
Danas idem na CTG i nesto me pravo strah...nista nisam spavala sinoc...:( dosadili mi belaji vise....
Kako ide to sa CTG-om? Koliko traje?
Ljubim vas sveeeeeeeeeeeeee!
Dado cestitam od srca na bebici!

Gagach draga jesi li ti to otišla na pregled zbog onih neobičnih pokreta bebe ili.... koliki ti je bio puls zadnjih dana?
Uhhh baš me nasikira...
Nedaj se mila, biće to sve ok!!

gegach...
najprije trebaš biti savršeno smirena i bez sikiranja...
evo recimo brine te ctg koji je jedan običan pregled koji kratko traje....
tačnije legneš na stol podigneš majicu i stave ti onaj krug kao kod setoskopa kada se preslučavaju pluća...taj krug bude na pupi na onome mjestu gdje bebi kuca srce...i apart snimi otkucaje bebinog srca da se vidi kako se bebica osjeća...
doktor očota nalaz i to je to...

nemoj se brinuti...ali molim te malko budi manje sikirljiva i ne brini toliko...svaka daljnja briga tvome puslu pomoći neće i to znaš...
apaurini bi trebali pomoći...samo se malo pusti i sretno...javi nam se nakon CTG-a da ti kažem ja sam jedva čekala 9 mjesec da stalno visim na ctg-u i slučam kako srce moga pileta lupka lijepo i raste u meniuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 690
24.1.2011 12:46:13   
Medi_87
Gagach mila nemoj da se brines, vidis da to utic e i na bebaru, smo opusteno, ctg nije nista strasno nema zasto da se bojis, samo se opusti, Sretno danasuser posted image user posted image
Vilo je li te popustilo imalouser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 691
   [Obrisana poruka]
24.1.2011 12:57:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 692
24.1.2011 13:44:26   
sunce27

IZVORNA PORUKA: dada83

cao drage moje trudnice, samo da vam javim da sam se porodila u petak u 17.30 h  i da svima vama pozelim porod kakav sam ja imala, a to cu vam ispricati drugom prilikom, eto rime i tebe sam preduhitrila za dva dana ...:)))))) pusaa za sve vas od mene i mog sincica...

Iskrene cestitke od user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 693
24.1.2011 13:47:16   
sunce27
Wow svaki dan neka lijepa vijest. Sta nam ovo danas nema m.i.n.e. da se i ona nije otisla poroditi?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 694
24.1.2011 15:13:49   
m.i.n.a.
Evo i nas...
Sunce draga,nisam se porodila ali kad sam vidjela sve ove vijesti,voljela bih i da jesam..:))kad je bal nek je maskenbal..:))
Dada i Cickolini...cestitam i sve najljepse zelim vama i bebicama..Cickolini ostavi ti mene lijepo,nadam se d aste dobro i ti i bebica..
Vilo kako si ti,citala sam za temmperaturu ali sve sto bih ti znala reci vec si sama probala..zelim ti brz oporavak..:))cuvajte se
Gagach...ctg sam po sebi nije nista posebno,mislim postupak..legnes fino na sto i drzis jedan aparatic i uzivas..:))pored uz najljepsi pregled:))znam da nije lahko ali opusti se pa ce nalazi biti jos bolji..voljela bih da nemas briga,vidjeces da ce sve biti dobro,javi nam se obavezno da cujemo rezultate i utiske..:))
Ja sam jutros bila na uz i ctg,sve u redu..kontrola opet u srijedu na termin..sve sam sigurnija da cu i ja docekat 10.mjesec al me ne brine to,nek bude samo dobro..evo pratila sam Rimljanku koliko se isekirala i opet sve prodje dobro..nadam se da ce i kod mene tako..:))
Veliki pozz svima...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 695
24.1.2011 15:31:48   
naidica
cickolini i dada user posted image user posted image user posted image cestitam i sve najbolje vama i vasim bebicama!!!
gagach nadam se da je sve ok,,,nemoj draga da puno brines,,tako sam se i ja jednom zabrinula kod mene su bili otkucaji manji nego sto bi trebali,,,ali nisata to nije sve zavisi u kakvom si ti stanju.nadam se da je danas sve bilo ok.javi nam!!!
vilice cestitam na ulasku u 9user posted image user posted image masala,,,jos malooo...
medi,,sunce,,mina,,lara i ostale veliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 696
24.1.2011 15:33:05   
Anoniman
.evo pratila sam Rimljanku koliko se isekirala i opet sve prodje dobro..nadam se da ce i kod mene tako..:))
Veliki pozz svima...

ma jasta nego da ce biti nego dobro nebrini mozda nam i ti rodis abd do srijede vidi tko,bi rekao da ce rime roditi bas u nedelju kad joj bio zakazan ctg i pregleduser posted image
U svakom slucaju sretno,dogurala si HB do kraja bez neki,muka proce i porod dobro .
user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 697
24.1.2011 15:52:23   
Anoniman
Posto sam ja imala rizicnu trudnocu svi dr su molili Boga da docekam deveti, i kad sam usla u deveti govorili su mi svaki dan ces, ja svaki dan ocekivala, strepila, sve se nadala, svaki drugi dan prala kosu, to svaki dan sredjivala po kuci da sve bude cakum pakum jer sve sam kontala sad ce mene zaboliti i prvi dan kad sam cijeli dan bila zaokupljena nekim dr stvarima, kad uopste nisam razmsljala hoce li ostati sve sredjeno, hoce li mi kosa biti cista, jesam li sve spakovala, taj cijeli dan sa kafe na kafu, iz prodavnice u prodavnicu jer sam i ja bila ubjedjena da cu doci i do desetog mjeseca, znaci prvi dan kad nisam razmisljala da cu bas taj dan dobiti bolove ja dobila boloveuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 698
24.1.2011 17:11:57   
vila.vilica
Ćao ženice,
ja sam se danas pravo navozala po ambulantama!
Najprije jutros radila nalaz urina...koliko sad vidim nije fin kao svaki dosadasnji,...ima nekih nepozeljnih dzidza koje cu istraziti poslije.
Onda odem na UZ... da vidimo kako se mala namjestila...kaze doktorica sve je ok, posteljica bas fina, a mala gospodjica se ugojila..pa sam rekla da cu je morati malo na dijetu...guzla jedna jos samo treba da mi zapne pri izlasku heheh, procjena je da je teska od 2700 do 3050..a ja jos i posljednjih dana jedva da jedemuser posted image

Onda odem ganjati bolovanje ove sedmice...jao problema...posto sam na granici sa onih zakonskih 28 dana prije termina kad mogu otvoriti porodiljski..pa dr. opce prakse kaze kako on nije nadlezan za moje bolovanje vec ginekolog a ovaj veli obratno..i ja se tako navozah tamo vamo...
Helem dobih bolovanje za ovu hefte, a sljedecu ako mognem ikako cu raditi i onda uzimam godisnji pa porodiljski...sve se zakomplikovalo zbog ove gripe.

Temperaturu danas nisam imala...ali kako ide noc sve postaje onako tegobnije pa cu provjeriti...kasalj je nepobjediv jos uvijek user posted image user posted image user posted image
Utjesila me doktorica kad je rekla da beba se to fino amortizuje..pa se nadam da je takouser posted image

Naidice...hvala ti sto si uocila da sam presla u deveti, ni sama nisam provjerila prije user posted image user posted image

pusa zenice moje drage..idem da pijem mlijeko i bronhi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 699
24.1.2011 17:53:04   
vila.vilica
E evo pitanje vezano za nalaz urina..osim sto ko ketona imam pozitivno +++, a treba neg. i sto imam nesto proteina...zanima me jel neko imao leukocite 5-6????

Ja mislim da mi je do sad uvijek bilo puno manja, i svaki put bi me ginekolog pitala jesam li bila prehladjena kad sam radila nalaz, a nisam nikad bilauser posted image

Kul...nadam se da necu morati raditi urinokulturu...

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *