|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
19.1.2011 22:09:13   
Rimljankaa
Jelena, doktor Nikulin me gledao. I predhodnih puta me gledao nije bilo krvi.. Bio je malo grublji,valjda ne bi li sta izazvao. I na rukavici sma vidjela krv.

Jucer sam imala na gacicama smao malo sluzavog iscjetka,rastezljivog,ali bijele boje.. Jutro isto tako kad sma ustala,isti taj iscjedak. Da napomenem d aje i keksa bilo sinoc...

I danas nakon pregleda,bilo je krvi,i evo jos nije stalo... Nije cista krv,nego sluzava..Ali toga ima vrlo malo...

Vilo,meni nije svaki put..Samo danas. A danas mi je treci ginekoloski pregled,i isto nije boljelo...

I da,kako vam rekoh,dva prsta sam otvorena...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 401
19.1.2011 22:26:26   
Anoniman
Rimljanka pitam koji dr posto ih ima par koji namjerno ginekoloskim izazivaju porod. Dr Nikulin je druga prica, a to ti je od pregleda nije sluzni cep dok je bilo na rukavici, to moguce da je malo rukom prosirivao grlic ne bi li se brze pocela otvarati. Srećno draga u svakom slucaju i ne brini, brzo ce to, bitno je da se polako otvaras, da je krenulouser posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 402
19.1.2011 22:31:02   
taurus
rimljanka sve što opisuješ je kod mene juče bilo
povlačilo se cijelo dan i jutros malo
večeras nema ništa, ali me i dalje bole krsta
mislim da je sve od pregleda

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 403
19.1.2011 22:32:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus

ti jos tu...pa doooooookleeeeuser posted image user posted image ...sala mala...vako su meni zivce vadiliuser posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 404
19.1.2011 22:35:09   
taurus
IZVORNA PORUKA: dadada

ti jos tu...pa doooooookleeeeuser posted image user posted image ...sala mala...vako su meni zivce vadiliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nigdje ja ne idem lijepo sam vam rekla
samo me vi stalno tjerate u bolnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 405
19.1.2011 22:40:23   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nigdje ja ne idem lijepo sam vam rekla
samo me vi stalno tjerate u bolnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora je pristojna djevojcica...
ceka da mama napise rad...

Dadada, ko je nama kriv sto smo bile i u "desetom" mjesecu trudnoceuser posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 406
19.1.2011 22:44:39   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image ja mislim da je ova moja user posted image rekorder sa imenima

koliko je samo prijedloga u igriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 407
19.1.2011 22:52:51   
R&T@
Djeca se radjaju s imenom...
Samo sto je meni trebalo 7 dana da otkrijem s kojim se moja Riana rodila
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 408
19.1.2011 22:55:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Nora je pristojna djevojcica...
ceka da mama napise rad...

Dadada, ko je nama kriv sto smo bile i u "desetom" mjesecu trudnoceuser posted image user posted image user posted image  
ali bukvalnouser posted image user posted image user posted image ...ja ba prenjela 13 dana...ako sam uopste prenjela...voda bila bistra ko suza

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 409
19.1.2011 23:37:00   
idacha
samo da vas sve pozdraviiiiiimo puuuuno...
vidim, primaklo se pravo pojedinima, pa vam svima od sveg scra zelimo svu srecu i sto lakse porode... usudjujem se reci da vam zelim porod kao sto je bo moj sa Imijem, jer cete biti rahat, aBd...

Rimljanko, mene porodili sa 2 prsta otvorenom.. doduse, uz pomoc gela i indukcije, ali se sve desilo taaaako brzo, da nisam vjerovala... sretno, mila...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 410
20.1.2011 7:56:08   
Medi_87
Jutro, Rime kako si danas
Hajd mi recite kad ste prvi put otisle na jezero sta ste nosile sa sobom, je li uputnicu samo za uzv ili i za ctg da ja danas ne klepim dzaba boricu se za svoju uputnicuuser posted image user posted image user posted image A kad dodjem nekad kuci stavicu vam sliku kreveticauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 411
20.1.2011 8:03:53   
Emica_sa
Nista draga,treba ti samo uputnica ona mala i knjizica i kad dodes gore onoj sestri na prijemu reci da si dosla na ctg iili ultrazvuk,ako bude nesto pametovala kao sto znaju,pravi se ludauser posted image Sretno

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 412
20.1.2011 8:19:51   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image oki doki javim jesam li bila luda ili sam se samo svađalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 413
20.1.2011 9:01:31   
sunce27
Jutro, jutro drage moje bembele, sto ste jutros vrijedne. Medi, sretno i da uspijes danas, svadjaj se ako treba i svakako nam postavi krevetic da vidimo i javi kako si prosla. Rime, javi nam se da znamo sta je sa tobom? Ja sam evo jutros isla da vadim nalaze ali sam neke srece, kod nas u ambulanti ne rade zeljezo, rekose mi jos da u citavom Sarajevu u DZ se ne moze uraditi zeljezo, razlog ne znam. Sutra cu ici na kontrolu u Opcu bolnicu pa cu da pitam moga dokotra da li se kod njih moze uradi taj nalaz.

< Poruku je uredio sunce27 -- 20.1.2011 9:02:47 >

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 414
20.1.2011 9:13:15   
gagach
Jutro jutrooo

Uh bas ste se ispisale jucer...kako me vratise na posao ne znam gdje udaram...user posted image sa svih strana stislo...valjda da me dobro iskoriste dok im opet ne pobjegnem...user posted image
Mogu vam reci da mi nije ni malo lako sjediti...i da ne znam kako bih izdrzala...

Danas mm nosi nalaze na komisiju da mi produze bolovanje a one glupace su prosli put trazile da se kao pojavim da vide jesam li stvarno trudna aaaaaaaaaa user posted image user posted image a na nalazu jos pise strogo mirovanje...kako su komplikovani i teski to je poezija...pa ako ponovo budu sr... morat cu se pojaviti gore da im pokazem stomak...user posted image

Rime joj krenulo krenulo....rekla sam ti da ce to da bude na kraju onako kao ti zelis:)
Ismijala sam ti se za keks haahahhaa jadni mali istraumirani muzevi:) Mi smo zene show!user posted image
Jedva cekam da nam javis da je sve gotovo i da je na svijet dosla jedna mrvica...ljenguza mala:)

Mino moja sto te nasikirase bez veze...Pa sta je ovo jel bas svaku trudnjacu neko mora iznervirati i rasplakati pred sami kraj?!? Joooj...Ma ko ih sisa znas i sama kakvi su gadovi kod nas ...:( Ne treba ih za ozbiljno uzimati...Nadam se da je prenocilo i da si sada bolje...cmok cmok

Vilo sinoc si mi pala na pamet...ne nije me glava bolila...hahhaa user posted image nego me bebach toliko mlatio da sam sve jaukala i o nda se umirio i ja sam se sve sunjala po kuci da ga ne probudim hahahaha...znam da si ti imala ovih prenosa:) Majke mi osjecaj je kao da me grebe iznutra...hahhaauser posted image

Devilish pa neka te sa nama...ja stalno govorim kako nam nema novih trudnjaca nikako...rekoh sve ce se ove debele poroditi prije mene i ja ostadoh sama na temi:)
Za gacice samo mogu reci hahahahahaahahhaauser posted image bas sam ti se ismijala na detaljnom opisu

Stefania eeee moja ti kad bi iskopala negdje moje postove kad mi je dr ukinula dabroston koja je to trauma za mene bila...nekako sam sa njim osjecala sigurnost...al eto i to prodje i brzo se zaboraviuser posted image

Sunasce kako si mi tiii??? Jel jos boli kad se bebi mrducka?user posted image

Opet sam referat napisala...ispricavam se hahaha
Pusa puuuusa

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 415
20.1.2011 9:30:04   
sunce27
Sto ti se ismijah za ovo referat user posted image user posted image user posted image Super sam, vadila nalaze jutros pa sam ustala ranije, ali sada cu ja opet u krevet, bebica se vrti i valjda njeni nezgodni pokreti me tako bole i dovode do ludila, jos je osjecam tako nisko i sve mislim da ce svakoga trena vani, ali neka je bar jos 20-ak dana i onda moze slobodno.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 416
20.1.2011 9:42:12   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: sunce27

Sto ti se ismijah za ovo referat user posted image user posted image user posted image Super sam, vadila nalaze jutros pa sam ustala ranije, ali sada cu ja opet u krevet, bebica se vrti i valjda njeni nezgodni pokreti me tako bole i dovode do ludila, jos je osjecam tako nisko i sve mislim da ce svakoga trena vani, ali neka je bar jos 20-ak dana i onda moze slobodno.

I ja sam vadila nalaze,i saznala sam da ne rade nikome zeljezo,samo na klinickom centru bas hitnim slucajevima,a trudnice ne spadaju tu..Tako da od zeljeza nista,naravno moze privatno uvijekuser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 417
20.1.2011 9:48:22   
Rimljankaa
Jutro trudnjace...

Mi se jutros uspavale... Samo da vam javim da sma i dalje 2u1...

Joj ko zna kad cu se poroditi... Nece,pa nece... A samo zovu i pitaju, grrrrrrrrrrr....

Jutros iscjetka nema  user posted image   A ja se bas ponadala da je sluzni cep,a ono jeste sipak...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 418
20.1.2011 9:50:34   
sunce27
Hey probaj onu alternativu danas, mozda upali user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 419
20.1.2011 9:50:46   
Hanady RR
Ma polako rimljanka sad će beba....
ne sikiraj seuser posted image

biće to za dan-dva.....najdalje

user posted image user posted image

ono juče je moguće od pregleda bilo malo krvi...
al opet krsta su te bolila...može biti da te zaboli danas i brzinski da s ekotarišeš inšalllah...sretno mila.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 420
20.1.2011 9:53:42   
Rimljankaa
Hanady nisu me krsta boljela.. Pomjesala si..Taurus su boljela..Kod mene je smao iscjedak bio,kog nema jutros...
Jedino da nije sve ispalo?!

Sunasce...izgleda da je to zadnja opcija,hahahahahaha

Ja sam najbogat

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 421
20.1.2011 9:55:14   
mamin cvjetić
Jutro drage moje bebele ja samo malo da svratim kod vas na kaficuuser posted image user posted image da nemislite da sam vas zaboravila evo i moj Eldin vas pozdravlja na svoj osobit način.
za mamice koje sitno broje sretno i da prođete kao i ja super a za ostale uživajte i mazite se što više
ljubi sve i šaljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 422
20.1.2011 9:57:00   
Anoniman
Ja sam prosle sedmice vadila nalaze i dr u ambulanti mi dala uputnicu za ambulanti i za dip kao pola ovdje, pola gore da izvadim, i ja je samo zamolila mogu li sve gore da me dva puta ne bodu, jer je misaona imenica meni potrefiti venu i ona mi dala. Izvadila na dip-u sve, od krvne slike, ast, alt, fe, crp, rubeole, markera...

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 423
20.1.2011 9:58:26   
sunce27
Veliki poljubac za tebe, Eminu a posebno Eldina user posted image user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 424
20.1.2011 10:03:24   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam prosle sedmice vadila nalaze i dr u ambulanti mi dala uputnicu za ambulanti i za dip kao pola ovdje, pola gore da izvadim, i ja je samo zamolila mogu li sve gore da me dva puta ne bodu, jer je misaona imenica meni potrefiti venu i ona mi dala. Izvadila na dip-u sve, od krvne slike, ast, alt, fe, crp, rubeole, markera...

E svasta to pvi put cujem da daju uputnice za nalaze za dip jer to nebi uopce smijeli,ja mislim kad bi ja to rekla nekoj dr da mi da uputnicu,samo bi me blijedo pogledala i rekla ne moze,ali u ovoj drzavi nema pravila nego kako ti se potrefiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *