stefania
|
drage moje dobru vecer zelim :) vidim jos smo na cekanju s rimljankom i cickolini ali ide ide , Gagach, sunce i sve ostale hvala na ohrabrenju za pokrete bebacha, mislim da je i gemelli sad malo lakse, ja znam da meni jeste. sad se furam da se nesto kao osjeti, a i eto ko osjetim nesto sto bih u nedotatku kreativnosti mogla jedino opisati kao "prdez u stomaku" da mi oprostite...uglavnom doktor me maloprije narucio za utorak i skinuo me s dabrostona, to jest da zavrsim ovu kutiju i dovidjenja. hmmm, malo mi frka sto mi ode dabroston, al procitah negdje da se vise debljas kad pijes hormone, pa onda eto mozda mi je to neka pozitivna strana iskljucivanja dabrostona, svakako sam vec stukla 6 kila , haj sta ces.. Mina, draga moja, izvini ali ja sam se tako ismijala tvojim postovima, mislim ne tvojoj muci nego nacinu opisivanja :)...potpuno te razumijem, znam na sta mislis s nasim doktorima, ponekad jos regularno treba da mu se izvinis jer si se uopste usudila doci a kamoli zatrudniti. Ipak, potrudi se da se ne nerviras. evo i kad procitas par stranica ovih postova, vidjeces da svako malo neki doktor kaze ili uradi neku notornu glupost nekoj od nas, a ponekad i nesto gore..jbg, tako ti je to..npr, poznajem djevojku kojoj je doktor rekao da "picka joj materina" kad se usudila zatrudniti a ima dijagnozu hronicne bolesti i pod terapijom je (?!), a ja da nisam bila s njom na tom pregledu ne bih vjerovala da nisam cula svojim usima da mu je to izaslo iz usta. eto, ko ona takva usudila se njemu doci da je on vodi i poradja..naravno, s bebom i njom je sve u redu i sve je super ispalo s njenom trudnocom, ona sad ima super sina..nego polako, sabur, ovo je tvoja trudnoca, tvoj zivot i tvoje dijete :)..doktori su tu samo da to sto lakse prodje.. devlish, jelena ne brinite niste jedine u drugom tromjesecju, ima nas jos u svim fazama i sedmicama, bas kul ehe eto, hajte