|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sta koristite kao zastitu ??
16.1.2011 23:11:33   
N_N
Da da nastavak user posted image user posted image
Ma ja sam se mjesecima prije potajno nadala user posted image  mada mm nije bio za user posted image
Pilule sigurno neće ići jer imam povišene trigliceride i holesterol a i pušim user posted image  Biće spirala garant.
Gracanka, u pravu si sigurno, kad je suđeno, tako je.... user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 526
16.1.2011 23:14:15   
dinaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ali garantujem ti da sa ovom vrstom kontraceprije ja nemam problema godinamauser posted image a ni on.user posted image

Potpisujem,deset godina se cuvamo ovom vrstom kontracepcijeuser posted image imamo dvoje djece oboje planiranouser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 527
16.1.2011 23:22:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Ma ja sam se mjesecima prije potajno nadala user posted image  mada mm nije bio za user posted image
Pilule sigurno neće ići jer imam povišene trigliceride i holesterol a i pušim user posted image  Biće spirala garant.
samo da znas da ovo isto nije 100% sigurno,kod mene rodica nosila ju 3.god garancija joj 5.god.
I ona opet preko nje zatrudnilauser posted image user posted image user posted image kako ni ona nema pojma niti je znala dok nije otisla ginicu na pregled,kasnila joj menga ni sumnjala nije na trudnocu mislila poremetili se hormoniuser posted image
Zena pala u nesvjet kad joj saopstio da je trudna ZIVA istinauser posted image user posted image ....
Kod nas je prirodna Kontracepcija MM.nevjeruje nicemu nego samom sebi.
I bome je uspjesna prije braka smo se tako cuvali skoro 4god i plus udaala se isto tako jedno 3mjes.
Posle odlucili na bebi,nije se cuvaouser posted image jer smo htejli i ja odmauser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 528
16.1.2011 23:26:39   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: N_N

samo da znas da ovo isto nije 100% sigurno,kod mene rodica nosila ju 3.god garancija joj 5.god.
I ona opet preko nje zatrudnilauser posted image user posted image user posted image kako ni ona nema pojma niti je znala dok nije otisla ginicu na pregled,kasnila joj menga ni sumnjala nije na trudnocu mislila poremetili se hormoniuser posted image
Zena pala u nesvjet kad joj saopstio da je trudna ZIVA istinauser posted image user posted image ....
Kod nas je prirodna Kontracepcija MM.nevjeruje nicemu nego samom sebi.
I bome je uspjesna prije braka smo se tako cuvali skoro 4god i plus udaala se isto tako jedno 3mjes.
Posle odlucili na bebi,nije se cuvaouser posted image jer smo htejli i ja odmauser posted image

felix...
zavisi koja je spirala i koliko je ista godila i bila pogodna organizmu...
ako govorimo o mirena spirali...ja imam podatak da menzesa sa njom nema uopćeuser posted image
tako da ...ne znam šta je kasnilo tvojoj rodici....

u svakom slučaju niti jedna kontrecepcija 100% sigurna nije...nikada to nije niko ni rekao ali da smanjuje presiju i opušta određene parove to je istina i ne treba prezati od iste ako se osjeti da nepostojanje iste ugrožava bračni život dvoje ljubavnika.
mislim da je gračnka lijepo rekla...
ako je sudbina desit će se pa čak i s akontracepcijom...mada zaista situacije da se zatrudni sa istom su male male totalnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 529
16.1.2011 23:30:23   
muaaa
izlizala se spirala od upotrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 530
16.1.2011 23:31:20   
bebbe RR
Dobar ti je podatak, Hanady, fakat nema menge:) Odnosno, ima u tragovima, ali to se ne možže nazvati menstruacijom:) Znam iz ličnog iskustva. A, što se tiče mirene, i ja sam čula jednu provalu - curi je ispala, da nije ni osjetila i prvi je mjesec ostala trudna. I, kako nije bilo mece, nije je  ni očekivala... Žena skontala da je trudna kada je osjetila pokrete u stomaku...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Neposredna veza do poruke: 531
16.1.2011 23:33:11   
Visnja RR
N_N dokor ce ti dati najbokjisavjet i koju spiralu... Mirenu ili običnu svejedno je... ako tjelo prihvati bices mirna 5 g..

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 532
16.1.2011 23:33:36   
new mama
IZVORNA PORUKA: dinaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ali garantujem ti da sa ovom vrstom kontraceprije ja nemam problema godinamauser posted image a ni on.user posted image

Potpisujem,deset godina se cuvamo ovom vrstom kontracepcijeuser posted image imamo dvoje djece oboje planiranouser posted image

user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 533
16.1.2011 23:37:59   
Apotekarka
Eh ovako sad sam ozbiljna
Sto se tice kontracepcije mislim da kontracepciju moraju imati samo oni koji ne misle glavom,svaki muz koji normalno razmislja nece svrsiti u zenu ako ona to ne zeli,ja nikako da shvatim ona j pojam OTELO SE mi smo 3 god u braku 3 se zabavljali cjelo vrijeme nismo imali nikakvu kontacepciju osim muza sto veli jedna forumasica...
S kondomom mislim da e bih mogl ni pod razno guma u meni fuj
Kontracepcijske pilule su ljudi hormoni i zasto da ih trosim ionako me uvijek nesto bolucka jos da se tim brinem
spirala ma bjezi u sebe to ugradjivati
Ne znam ja mislim da je sve do muskaraca kakav je mi uzivamo u sexu ali se cuvamo sami bez ikakvih kointacepcija...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 534
16.1.2011 23:39:20   
Anoniman
Ja sam baš ovdje na forumu čitala o mireni,ima tema,mirena skraćuje menstruaciju za dan-dva,dok ona obična produžuje,a opet je to sve individualno.

Neposredna veza do poruke: 535
16.1.2011 23:39:48   
veeseelaa
ja i dalje koristim  prekinuti snošaj
ne kontam muškarce koji se ne mogu kontrolirati pa uprskaju gdje ne treba, mene bi takav muškarac strašno razočarao user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.1.2011 23:42:55 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 536
16.1.2011 23:43:14   
Visnja RR
prekinuti snosaj je OK kod parova koji imaju jedno djete a zele drugo ..paze se dok ne dođe vrijeme za drugo...a ako se zalomi nije frka ...rodice ga malo prije..al kod parova koji ne zele imati vise djece taj princi je malo neodgovoran...
naravno da pravi muskarac zna da se kontrolisa ali su prelijepi trenutci u kojima nema kontrole... ne bih to uskratila ni sebi ni njemu...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 537
16.1.2011 23:44:12   
Hanady RR
da se razumijemo ja nisma portivna kontracepciji koje su drugi partneri izabrali.

hemiska ili hormonska ili neka drugačija od ''moje'' to je slobodna volja partenara koji o tome odlučuju...uvijek dajem za pravo ženi da napravi izbor i ona najbolje zna.

Kakve je njen ljubavnik žena to zna i nema potrebe da je neko ubjeđuje da je drugačiji ili da drugačiji treba biti.

Takav je kakav je a i sama partnerica možda želi kontracepciju drugoga vida iako nikada nije ni pokušala sa prekinutim snošajem...ona tako odlučila...njen izbor.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 538
16.1.2011 23:45:50   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Gracanka

Ja sam baš ovdje na forumu čitala o mireni,ima tema,mirena skraćuje menstruaciju za dan-dva,dok ona obična produžuje,a opet je to sve individualno.

Nije individualno. Mirena luči hormone koji eliminišu menstruaciju. Ona se pojavljuje jedva u tragovima, a ponekad ni to. Dakle, ne skraćuje je za dan dva, već menstruacija, nakon što se mirena i tijelo prilagode jedno drugom, što traje nekih pola godine najviše, gotovo nestane.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 539
16.1.2011 23:46:35   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

prekinuti snosaj je OK kod parova koji imaju jedno djete a zele drugo ..paze se dok ne dođe vrijeme za drugo...a ako se zalomi nije frka ...rodice ga malo prije..al kod parova koji ne zele imati vise djece taj princi je malo neodgovoran...
naravno da pravi muskarac zna da se kontrolisa ali su prelijepi trenutci u kojima nema kontrole... ne bih to uskratila ni sebi ni njemu...

Potpis...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 540
16.1.2011 23:46:45   
Apotekarka
Ma ne znam mislim da nikad necu biti za neku drugu kontracepciju sem prekinutog snosaja,vjerujem u svog mm i mislim da se njemu ne moze desiti da se omakne taj je tip a brate uzivamo u sexu
Nego zene dobro je dok se kupuje i pilule i spirale i kondomi kad dođe vrijeme viagre onda kukuleleuser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 541
16.1.2011 23:47:45   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Nego zene dobro je dok se kupuje i pilule i spirale i kondomi kad dođe vrijeme viagre onda kukuleleuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 542
16.1.2011 23:50:52   
veeseelaa

potpisujem a što se kontrole tiče.... meni i nije neki gušt da mm ejakulira u mene
više volim malo drugačije user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 543
16.1.2011 23:51:20   
Hanady RR

ovo je potpuno individualno i zaista zavisi od ljubavnika.
mi ništa jedno drugom ne uskarćujemo niti ćemo...

to što ti nazivaš kontrolom
ja recimo mogu ovako prafarazirati a da dođemo na isto

mogu reći da ti u malom prostoru ne možeš vrištati pa moraš imati 150 m2 stan da ne bi porbudila dijete...jer ja imama toliki stan pa mogu da vrištim koliko mi volja a da ih ne probudim.
Ti što ja vrištim a ti ne... ne znači da je moj sexalni život bolji od tvoga.user posted image

Izbor kontracepcije je prilagođen partnerima...moj izbor meni omogućava potpuni mir prije, u toku i nakon odnosa i zadovoljstvo što je bit svega, zar ne?

ništa se ne uskraćuje, ama baš ništa...ako imaš pouzdanog partnera kome vjeruješ....

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 544
16.1.2011 23:52:58   
Apotekarka
Meni u tim trenutcima
kao sto jedna pjesma kaze
DOĐE MI DA VRISNEM AL IZDAJE ME GLASuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 545
16.1.2011 23:53:12   
idacha
prije Imrana, mm i ja se cuvali po principu prekinuti snosaj, skoro 3 godine.. kada smo se odlucili za bebu, prekinuli prekidati i Bogami tek poslije nekoliko mjeseci zacnemo Imrana..
Poslije poroda, ja ubijedjena kako je ustaljeni princip savrsen i potpuno siguran, odlucim da ostanemo na prekinutom snosaju-... Moj Imi je imao 6 mjeseci kada sam saznala da sam trudna..
Puf, ko iz vedra neba.. kako, kada?!?!?!?!?!...nemoguce.. i mm i ja ko dvije budale sjele, kontamo nije moguce, cuvali se stalno...
Vjerujte da se desilo ni sama ne znam kako i kada...
Uvijek, ali uvijek sam ja licno, svojim ocima, vidjela da mm nije ''fulao'', na kraju krajeva, nije od tog posla da mi ''smuti'', nije lud....
znalo se desiti da se volimo po 2 puta, ali izmedju toga uvijek je slijedilo tusiranje, tako da mi jedino preostaje da vjerujem kako se ovaj mali tvrdoglavac zavukao u neki kanalic i ceko svoju stanicu do nasuser posted image

aBd, cim se porodim, odoh ugradjivati spiralu, jer definitivno prekinuti snosaj nije pouzdan... ma, ni najmanje...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 546
16.1.2011 23:53:41   
veeseelaa
super tema.... user posted image   mislim ide u odličnom pravcu user posted image lako ćemo za kontracepciju user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.1.2011 23:54:13 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 547
16.1.2011 23:55:00   
dinaa
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Meni u tim trenutcima
kao sto jedna pjesma kaze
DOĐE MI DA VRISNEM AL IZDAJE ME GLASuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 548
16.1.2011 23:55:50   
muaaa
Prekinuti snosaj i mi koristimo i to je ok,gumice ne volim spiralu iz zdravatvenih razloga kao i tablete nemogu koristiti.Ali ovaj metod zastite nije nimalo siguran i pitanje je dana kada cu ostati trudna jer ja sam toliko plodna da mogu roditi tim igraca a ovo su rijeci mog ginekologa.Ja imam dvoje vec malo vece djece i nismam imala namjeru vise radjati.E sad neznam sta da radim svaki mjesec strahujem hocu li dobiti ili ne,nezgodno je pravo.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 549
16.1.2011 23:56:23   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: idacha

prije Imrana, mm i ja se cuvali po principu prekinuti snosaj, skoro 3 godine.. kada smo se odlucili za bebu, prekinuli prekidati i Bogami tek poslije nekoliko mjeseci zacnemo Imrana..
Poslije poroda, ja ubijedjena kako je ustaljeni princip savrsen i potpuno siguran, odlucim da ostanemo na prekinutom snosaju-... Moj Imi je imao 6 mjeseci kada sam saznala da sam trudna..
Puf, ko iz vedra neba.. kako, kada?!?!?!?!?!...nemoguce.. i mm i ja ko dvije budale sjele, kontamo nije moguce, cuvali se stalno...
Vjerujte da se desilo ni sama ne znam kako i kada...
Uvijek, ali uvijek sam ja licno, svojim ocima, vidjela da mm nije ''fulao'', na kraju krajeva, nije od tog posla da mi ''smuti'', nije lud....
znalo se desiti da se volimo po 2 puta, ali izmedju toga uvijek je slijedilo tusiranje, tako da mi jedino preostaje da vjerujem kako se ovaj mali tvrdoglavac zavukao u neki kanalic i ceko svoju stanicu do nasuser posted image

aBd, cim se porodim, odoh ugradjivati spiralu, jer definitivno prekinuti snosaj nije pouzdan... ma, ni najmanje...

Naravno da nije. Postoji nešto što se zove PRECUM. To je mala količina spermatozoidaa koja se može izlučivati tokom odnosa, i prije orgazma. Ponekad je ta količina zanemariva, a ponekad dovoljna da se začne bebica...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *