|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sta koristite kao zastitu ??
6.12.2010 15:46:41   
š t a
Felix ja imam Meybe beby mini mikroskop i jako sam zadovoljna rezultatom uvjek jasno pokaže plodne dane, a meni su plodni odmah prvi poslije menge tako da mogu sačekati da prođu a i ne moramo to čuveno iskakanje je dobro za prvi put al...............
brena je brena, aluser posted image dvaput je dvaput

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 501
6.12.2010 15:53:53   
veeseelaa
Iskakanje user posted image  uvijek znam kad će i izmaknem se a i on je toliko odgovoran da i sam vodi računa o tome

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 502
6.12.2010 15:55:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Iskakanje user posted image  uvijek znam kad će i izmaknem se a i on je toliko odgovoran da i sam vodi računa o tome
potpuno ovakav je moj muz.......odgovoran jakoooooo.
Ja bi veselaaa malo da uzivam bez toga kako???????user posted image user posted image a da neostanem trudna!! heheh

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 503
6.12.2010 16:07:14   
amela2208
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image felix draga ja da sam na tvom mjestu ne bih vjerovala plodnım ı ne plodnım danimauser posted image user posted image user posted image vidis kako je to ziki fino izracunala i ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image
nego nesto si mi sumnjıva u zadnje vrıjeme puno sı na ovım temama zastıta-trudnoca....

Sara&Mohammad

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 504
6.12.2010 17:32:13   
ena23
IZVORNA PORUKA: ziki

ismijah se ja na tvoje probleme. Samo primjer iz prakse ja sam u septembru sračunala plodne dane i opustila se ko sigurna, sad sam u 12 sedmici trudnoće pa ti vidi

i ja i ja. samo kod mene ovo u oktobru...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 505
6.12.2010 17:36:38   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: ena23

ismijah se ja na tvoje probleme. Samo primjer iz prakse ja sam u septembru sračunala plodne dane i opustila se ko sigurna, sad sam u 12 sedmici trudnoće pa ti vidi

hehehe jel to znaci da si ti bila na druzenju trudna?

ja ne znam jeli ti rekoh da si mi bas slatkica

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 506
6.12.2010 17:54:59   
leona81
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

prekinuti snošaj ja koristim, kad smo željeli tad sam ostala trudna
Nisam u grču, maximalno sam opuštena jer kod nas to fercera godinama, tako da se ne zamaram a i da ostanem trudna opet ok
Bolne mjesečnice sam imala i ja prije poroda, do duše nisam padala u nesvijest ali definitivno taj dan nisam mogla raditi, morala sam preležati, znala sam povraćati, noga bi mi utrnula ....
ako ti tablete pomažu u tome onda ok, mislila sam da trpiš bol u glavi samo zbog zaštite pa mi ne bi jasno
Sa takvom glavoboljom se ovjek i ne moe sexati user posted image user posted image user posted image

i kod nas je ovako;)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 507
6.12.2010 18:53:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amela2208

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image felix draga ja da sam na tvom mjestu ne bih vjerovala plodnım ı ne plodnım danimauser posted image user posted image user posted image vidis kako je to ziki fino izracunala i ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image
nego nesto si mi sumnjıva u zadnje vrıjeme puno sı na ovım temama zastıta-trudnoca....
jedino da sam trudna sa mengomuser posted image user posted image jer mi je trenutno 2.dan curka tako da nemoguce to,ovaj  mjesecuser posted image i nepricaj nebuloze ajd sutii tamouser posted image .....

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 508
7.12.2010 8:28:53   
ena23
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: ena23

hehehe jel to znaci da si ti bila na druzenju trudna?

ja ne znam jeli ti rekoh da si mi bas slatkica

ma nesto kontam dugo sam sjedila pored taurus, da mi nije od nje preslo? user posted image jer po mom racunanju nemoguce da sam trudna user posted image znaci ili je do taurus ili moje matematike... hm hm... user posted image
inace, hvala na komplimentu, jako mi puno znaci u ovim burnim danima user posted image user posted image user posted image
a i ti si meni premedena, uopste ne kakvom sam te zamisljala ali ipak preslatka

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 509
7.12.2010 14:18:33   
Apotekarka
I kod mene kontracepcija ista ko i kod veseleuser posted image de nam ena reci je li i tvoja takva bilauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 510
7.12.2010 15:10:47   
Anoniman
stauser posted image user posted image user posted image user posted image kontracepcija,da da jeste i danas dan je takvauser posted image ako na to mislis

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 511
15.1.2011 14:01:09   
bojana86
Drage forumasice,
Ja imam djecaka 15mjeseci,i mm i ja se cuvamo malo prirodno,al nekada i sa gumicom-sto je sigurno sigurno je...... ipak mi jos prerano za drugu user posted image ......
Prvi put sam ostala trudna cim smo krenuli u pohod na malog user posted image , a vjerovatno bi to i sada bilo tako samo da ne pazim.
pozdrav za sve vas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 512
15.1.2011 14:14:35   
Hannica
Srecu.user posted image Biti ili ne biti.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bojana86)
Neposredna veza do poruke: 513
15.1.2011 21:37:10   
balasgirl
Condom. 

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 514
15.1.2011 21:45:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Srecu.user posted image Biti ili ne biti.

user posted image   user posted image    baš tako

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 515
16.1.2011 13:56:04   
Hanady RR
postoje različiti nazivi za nazivanje imenom različitih kontrecepcija...ono što ja zovem prekinutim snošajem moja kolegica iz sresnje škole na kafi nedavno naziva ovako ''...ja za kontracepciju koristim muža'''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 516
16.1.2011 14:06:05   
škorpija
već sma jedno pisala na ovpj temi, al hajde bogati opet neka mi neko objasni kako uživate u sex-u sa prekinutim snošajemuser posted image user posted image user posted image , to nikako da skontam, na šta to liči user posted image ,

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 517
16.1.2011 22:17:43   
Anoniman
Eh,jedino da te pozovem u gosteuser posted image pa se uvjeravaj user posted image

Fakat,ne znam šta se tu ima objašnjavati,svi smo različiti i ono što je nekom užitak,drugom je bezveze,i obratno,pa tako i ovo,neko može,neko ne...mislim uživati user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 518
16.1.2011 22:24:53   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

već sma jedno pisala na ovpj temi, al hajde bogati opet neka mi neko objasni kako uživate u sex-u sa prekinutim snošajemuser posted image user posted image user posted image , to nikako da skontam, na šta to liči user posted image ,

ne možeš znati ako nisi probala...

sa normalnim muškarecm koji vodi računa o tvojim potrebama koliko i svojim to izgleda savršeno...
on ne žuri da obavi posao nego čeka tebe....i trudi se oko tebe....
imaš u njega povjerenje, planirate porodicu i maksimalno si opuštena...

ja se ne bojim trudnoće...ne bojim se ni trećeg ni četvrtog djeteta i mogu da budem spontana i opuštena ali moj muškarac nikada ne griješiuser posted image

ono što je zajedničko mom muškarcu i meni je...da sa gumom nećemo jer meni se gadi, da tablete nedamo u moj organizam jer štete zdravlju, da spiralu neću jer ne vjerujem kako bi je podnio moj organizam ovakvi hormoni kakve sada imama savršeni su za sve igre u društvu moga muškarca...

nadam se malo sma ti pojasnila...sve i da nisi shvatila nema veze ti očito ne radiš ovako.

Ali garantujem ti da sa ovom vrstom kontraceprije ja nemam problema godinamauser posted image a ni on.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 519
16.1.2011 22:29:07   
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ali garantujem ti da sa ovom vrstom kontraceprije ja nemam problema godinamauser posted image a ni on.user posted image

Mada je i ovo naša metoda i godinama je uspješna više joj ne vjerujem user posted image  mada je i dalje koristimo user posted image  Ja još uvijek, nakon 19 mj. ne znam koju kontracepciju da izaberem - pilule ili spiralu. Ni jedna ni druga mi se ne sviđa......

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 520
16.1.2011 22:33:06   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: N_N

Mada je i ovo naša metoda i godinama je uspješna više joj ne vjerujem user posted image  mada je i dalje koristimo user posted image  Ja još uvijek, nakon 19 mj. ne znam koju kontracepciju da izaberem - pilule ili spiralu. Ni jedna ni druga mi se ne sviđa......

pa vidi nešto...
sa ove tačke gledišta da imama strah sada u trenutku za slučajno da mi se desi treća beba...što upotpunosti razumijem određene parove...ja bih birala mirena spiralu.
ona je hormonska i nije štetan koliko tablete jesu uvijek i biće....

o svemu sam se super raspitalauser posted image user posted image user posted image user posted image
al ne za sebe već moja zaova bira najbolje rješenje za sebe jer ona je oba puta slučajno zatrudnila...da nebi bilo više desilo se ona se odlučila...mirena je njen 1 izbor.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 521
16.1.2011 22:37:47   
N_N
Mi smo 6 godina koristili prekinuti snošaj, i još uvijek ga praktikujemo. Nije da nismo planirali još jednu user posted image  ali, recimo, B se desio taj mjesec kad nismo planirali user posted image  tako da više nisam 100% sigurna u tu "metodu" user posted image  Sad za sad ne planiramo još jednu user posted image  tako da......
Ma ja sam inače lijena što se odlazaka ginekolozima tiče, nekad bi samu sebe nalupala, al definitivno se i ovo mora u naredna 2,3 mj. okončati.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 522
16.1.2011 22:56:50   
Anoniman
A ja opet vjerujem kad je nekom suđeno da se rodi i postoji na ovom svijetu,onda će se i roditi,bez obzira na koji način se štitili...a to taman dođe onaj 1% (ili više,ne znam) za koji se ne garantuje da je siguran,a opet naravno to ne znači da se ne trebamo nikako štititi,jer i čovjek u nekim procentima kroji svoju sudbinu.

Moja mlađa se desila,ali nisam niti planiram mijenjati kontracepciju  user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 523
16.1.2011 23:01:31   
Hanady RR
ja sam obe planiralauser posted image

prvu sam zanijela 17.septembra 2005.godine. rođena 25.06.2006.godine

drugu sam zanijela 17.maja 2008. godineuser posted image , rođena 12.02.2009.godine CR bila bi ona još koji dan unztra al CR ide prijeuser posted image

N-N...otiđi...nemoj sebi stavrati presiju...lako je i brzo. i ja glasam za mirenu a ne tablete...iz milion razloga kao prijatelj sugerišem...a opet sa ginekologom znat ćeš najbolje o svemu odlučiti...ali zapamti i onome giniću kojem ideš na ovu vrstu dogovora moraš 100% vjeravati kao svome doktoruuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 524
16.1.2011 23:06:53   
Lady26

sa normalnim muskarecm koji vodi racuna o tvojim potrebama koliko i svojim to izgleda savrseno...
on ne zuri da obavi posao nego ceka tebe....i trudi se oko tebe....
imas u njega povjerenje, planirate porodicu i maksimalno si opustena...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Slazem se 100%, kod nas "pali" vec skoro 10 godina...a bebu smo planirali i uspjeli tek 4ti mjesec, sto ne znaci da drugi put nece iz prve user posted image user posted image , ali to ce malo sacekati nadam se...
A ovdje bih dodala ili obavi (ne moze cekati user posted image ) a onda slijedi nastavak user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *