|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sta koristite kao zastitu ??
30.9.2010 10:24:17   
veeseelaa
prekinuti snošaj ja koristim, kad smo željeli tad sam ostala trudna
Nisam u grču, maximalno sam opuštena jer kod nas to fercera godinama, tako da se ne zamaram a i da ostanem trudna opet ok
Bolne mjesečnice sam imala i ja prije poroda, do duše nisam padala u nesvijest ali definitivno taj dan nisam mogla raditi, morala sam preležati, znala sam povraćati, noga bi mi utrnula ....
ako ti tablete pomažu u tome onda ok, mislila sam da trpiš bol u glavi samo zbog zaštite pa mi ne bi jasno
Sa takvom glavoboljom se ovjek i ne moe sexati user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.9.2010 10:25:17 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 476
30.9.2010 10:25:56   
Dinkica
Smeđa sukrvica prvih mjesec dana je noramalna, tako je meni doktorica rekla, da samo nastavim piti. Pila sam yasmin nekih kutiju i po, trebala popiti i tu drugu do kraja da zaokruzim taj neki ciklus ali ja jedno veče zaboravila i tako nemamjerno prekinem user posted image . Pila sam ih samo da odgopdim menstruaciju tokom mora i u tu svhu ih svakom preporučujem ako vas vještica treba potrefiti, samo ja sam to ranije najavila ginekologu, počela ranije piti da bi to postigla. Cilj ostvaren, yasmin goodbyeuser posted image .

Nekad ranije, jedan vikend sam se bakčala sa tamponima i nikad više, nije da je neugodno nego strah da ne procuri ili ne dao Bog da pokupim kakvu bakteriju, tako da za potrebe odgađanja menstruacije meni se kontracepcija pokazala sasvim OK.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 477
30.9.2010 10:32:14   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

prekinuti snošaj ja koristim, kad smo željeli tad sam ostala trudna
Nisam u grču, maximalno sam opuštena jer kod nas to fercera godinama, tako da se ne zamaram a i da ostanem trudna opet ok
Bolne mjesečnice sam imala i ja prije poroda, do duše nisam padala u nesvijest ali definitivno taj dan nisam mogla raditi, morala sam preležati, znala sam povraćati, noga bi mi utrnula ....
ako ti tablete pomažu u tome onda ok, mislila sam da trpiš bol u glavi samo zbog zaštite pa mi ne bi jasno
Sa takvom glavoboljom se ovjek i ne moe sexati user posted image user posted image user posted image

ma ne:)))  napisah negdje gore da nisam tablete pocela piti samo radi kontracepcije nego i ostalog. a bol u glavi i kad je bil anjjaca nije bila stalno par dana u mjesecu pa se moglo:)))
napisah na nekoj drugoj temi ili na ovoj na stranicam aprije zasto ne volim tu metodu
"prekindanja" bar u periodu kad definitvno nisam bila spremna za bebu. Sad je vec malo druga prica:)

a kad smo kod tableta moram naglasiti da  mogu djelovati na smanjenje zelje za keksanjem. I to znam masu slucajeva kod kojih je tako bilo. Zato muzevi ne vole tablete :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 478
30.9.2010 10:35:26   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ma ne:)))  napisah negdje gore da nisam tablete pocela piti samo radi kontracepcije nego i ostalog. a bol u glavi i kad je bil anjjaca nije bila stalno par dana u mjesecu pa se moglo:)))
napisah na nekoj drugoj temi ili na ovoj na stranicam aprije zasto ne volim tu metodu
"prekindanja" bar u periodu kad definitvno nisam bila spremna za bebu. Sad je vec malo druga prica:)

a kad smo kod tableta moram naglasiti da  mogu djelovati na smanjenje zelje za keksanjem. I to znam masu slucajeva kod kojih je tako bilo. Zato muzevi ne vole tablete :)

u tom slučaju ni ja ne volim tablete, ma ja ih mrzim ustvari user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 479
30.9.2010 10:44:09   
vjestica

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

u tom slučaju ni ja ne volim tablete, ma ja ih mrzim ustvari user posted image user posted image user posted image

ni ja user posted image
dpduše meni ni ne trebaju, ja ne mogu prirodno zatrudniti user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 480
30.9.2010 11:11:47   
Lejla Ka
Ja sam pila Yasmin godinu dana nakon (prvog) poroda carskim, i thanx but no thanx. Libido mi je rapidno padao, a poslije godinu dana sam bila, da ne kažem, frigidna. Ne da nisam imala želju, ja nisam znala šta je to i čemu. Nama gumenjače freceraju sasvim zadovoljavajuće. 

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 481
30.9.2010 11:14:07   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja sam pila Yasmin godinu dana nakon (prvog) poroda carskim, i thanx but no thanx. Libido mi je rapidno padao, a poslije godinu dana sam bila, da ne kažem, frigidna. Ne da nisam imala želju, ja nisam znala šta je to i čemu. Nama gumenjače freceraju sasvim zadovoljavajuće. 

user posted image user posted image user posted image user posted image  nisam stvarno znala za ovo, ma ne bi ih sad nema šanse, da od ovako vatrene postanem ne zainteresirana pa to bi me dokusurilo user posted image user posted image user posted image  stvarno bi me ubilo u pojam, ne hvala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 482
30.9.2010 11:16:46   
vjestica
samo bi mi to falilo
ionako imam problem da vratim libido nakon poroda user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 483
30.9.2010 11:18:44   
veeseelaa
stvarno vještice? a zašto? možda strah od druge trudnoće ili...?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 484
30.9.2010 11:25:15   
vjestica
strah od druge trudnoće nije jer kao što rekoh ne mogu zatrudniti prirodno
vratila sam svoju kilažu, pa nije razlog ni nezadovoljstvo zbog kila kao kod nekih
ali imala sam jako težak porod i dug oporavak i sad povremeneo osjetim ranu i mislim da je to najveći problem
pokušali ali boli i onda mi to nije užitak

Neposredna veza do poruke: 485
30.9.2010 11:27:52   
veeseelaa
imaš jednu bebicu a sad želiš drugu? jesam li dobro skontala?
a jesil išla dr? šta kaže? jel sve ok?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 486
30.9.2010 11:33:14   
zvecka
Ja ih pocela piti jer dvoje djece i rano mi da odma i trece radim,,,a zena bi da osjeca ka radi belaja i eto tako nemoze i jare i pare,,,user posted image al u svakom slucaju ako bude glavobolja nakon mjesec dana stajem,,user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

Neposredna veza do poruke: 487
30.9.2010 11:37:28   
vjestica
imam malu bebicu i još sam svježa od poroda
ne razmišljam još o drugoj
odoh OT, ovo je za druge teme - seks poslije poroda

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 488
1.10.2010 23:58:36   
SailorMoon
Ja sam pila yasmin i nisu mi nikako odgovarale. Moja sestra pije Aida-pilule i super su. Ja samop neznam sta cu posle poroda kad budem dojila. Nevoliko kondome a prirodno cuvanje neide- bar kod nas.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 489
2.10.2010 2:31:17   
sara.at
Sad samo gumiceuser posted image mada ih nevolim Al nema keksa bez balona
Moj mm nezna iskakati prije stanice on ide odmah na direktnuuser posted image a tabletice nebih pila dok dojim Pa Cu vidjeti Sa dokom za hormonalnu spiralu

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 490
2.10.2010 8:53:09   
veeseelaa
a kako to nezna iskakati user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 491
2.10.2010 8:56:15   
w.pooh
Zna samo uskakati user posted image user posted image

I kod nas dobro poznata i uvježbana metoda zvana rikverc user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Neposredna veza do poruke: 492
2.10.2010 8:58:20   
veeseelaa
meni to nije jasno, jest da se u sexu treba opustiti i prepustiti u cjelosti al opet na taj dio se pazi i iskače se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 493
3.10.2010 12:40:15   
mimh
nekad sa gumom, a nekad bez...nek dragi pazi, još se nije zeznouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 494
3.10.2010 14:02:35   
sporty mamaa

a kako to nezna iskakati user posted image

Ako ne zna nek se nauci user posted image

Neposredna veza do poruke: 495
13.10.2010 15:34:24   
vila_7
hahahah zene al se ja ismija uskakanju i iskakanju - uljepsale ste mi dan! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 496
13.10.2010 15:37:22   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  ne kontam one koji neznaju iskakati, takav bi samnom mogao biti samo jednom, ne volim ljude koji se ne znaju kontrolirati user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 497
6.12.2010 15:31:55   
Anoniman
Da vas ,nesto pitam.Ovako ja nebi zeljela da mi se desi nezeljena trudnoca niti zeljena.Neki dan pricam onak sa mm.reko bas cemo se mi cuvati dok neostarimouser posted image Neces vise u mene nikad svrsituser posted image (da prostite neznam kako da se izrazim).Kaze sto,pa eto reko nako pitam.Kaze pa jesi luda nezelim brige ni razmiljanje dal cesuser posted image ili neces.
Kondome nevolim,user posted image kontacepciju isto nikad probala nit bi,spirali nevjerujem ,plodnim danima hmm.neznam koliko su puzdani,pa vas pitam dal su vas kad plodni neplodni dani iznevjerili?
Dala sam mm.soluciju da sracunam plodne/neplodne dane pa da se tad malo opustimo sumnjicavo mi nevjeruje u to,kaze ma pusti bolan to tko,to izmisliuser posted image user posted image nema toga cim,udje sperma gotova si ti jok ba reko mislis.
Mozda bi ga mogla,premuntat s tim  danima sta vi mislite pa nije valjda da sam uzivala samo dok sam bebu pravilauser posted image user posted image .!!!

(odgovor članu kana)
  Neposredna veza do poruke: 498
6.12.2010 15:39:18   
ziki
ismijah se ja na tvoje probleme. Samo primjer iz prakse ja sam u septembru sračunala plodne dane i opustila se ko sigurna, sad sam u 12 sedmici trudnoće pa ti vidi

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 499
6.12.2010 15:45:52   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image ipak je mm .upravu nazalostuser posted image user posted image user posted image
Znaci nista i od plodni/neplodni dana pihhh bas,sam se ponadalauser posted image
Nema veze mozda se nekad,u daljoj buducnosti odlucim za kontacepciju kakvu mada naiskrenije i toga me strah tj.nus pojavauser posted image sto uzrokuju ,kontam kako ce to moj organizam podnijeti.
Cula sam da te pilule kontacepsijke neidu do 30god.kao stetno user posted image piti prije.hmm.
Nezna covjek sta bi.....
Mada kazem da mm.nicemu nevjeruje sem vadi prije vremena user posted image !!!!!Meni to dosadilo,i ako tako vjecno misli trajat presusit cuuser posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *