Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Molim vas za savjete za privatnog ginekologa za određivanje kontracepcije... koje ste nalaze radile, i koja je cijena?
UZ,papa test i UZ dojki....ja sam to radila prije nekih 13 god ako se nije šta mjenjalo....u to vrijeme sam se privatno obratila Sabini Čengić mada ih sad ima sijaset privatnika,da biraš.. a svaki će ti preporučiti ono što smatra da je najbolje.... ja sam promijenila 3 vrste,6 godina sam ih koristila.....nikad ti ne bih savjetovala da to radiš...imam po dojkama sada ciste i fibroadenome kao posljedicu hormonalne terapije.....tako da....kako hoćeš....
Neky meni je dr pored ovoga sto je beba napisala trazila i nalaz uormona. Ja na kraju nisam uzela pilule, sreca jer sam i ovako dobila trombozu, a pilule i onako remete zgrusnjavanje krvi. Elem kad odes kod dr reci ce ti sve sta treba.
Mi za sada kondome stalno, a najcesce uz niih i kontracepcijske vaginalete. Nikad dosta zastite i opet kad mi kasni hocu iz koze da iskocim
RE: sta koristite kao zastitu ?? 10.8.2014 22:23:23
bebaa
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1
Neky meni je dr pored ovoga sto je beba napisala trazila i nalaz uormona. Ja na kraju nisam uzela pilule, sreca jer sam i ovako dobila trombozu, a pilule i onako remete zgrusnjavanje krvi. Elem kad odes kod dr reci ce ti sve sta treba.
Mi za sada kondome stalno, a najcesce uz niih i kontracepcijske vaginalete. Nikad dosta zastite i opet kad mi kasni hocu iz koze da iskocim
meni se sve ovaj andol vrti kao ideja....ali me počesto glava zaboli pa ni njega nemam baš...može li apaurin ikako....
RE: sta koristite kao zastitu ?? 6.10.2014 19:10:20
Almasa_T
Najbolji odgovor ubjedljivo! I sama sam takva!
IZVORNA PORUKA: Amrino
Ja ne koristim nista- kao ni prije trdnoce. Ustvari, metoda kontracepcije je ona klasicna- vadi ga! Valjda se nece nista desiti a i ako desi...tako je valjda sudjeno Voljela bih troje djece a ni sama ne znam kad cu to sve stici- pa bi mozda i bilo bolje da sve prepustimo slucaju...jer covjek sto vise konta i planira- sve se teze odluci za te stvari.