|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Djeca u homoseksulnim brakovma
31.12.2010 15:42:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ok, postoji homoseksualizam, to je nasa realnost.
Da je normalno, nije normalno, ali mi se trudimo da svima damo njihova prava, i da ih postujemo kao COVJEKA!
Medjutim, svijet se bolesno izvrce...To je cinjenica.
Mnoge stvari se sad rade "od obijesti". Mnogi zele biti drugaciji, jer je sad to cool...
Znam xy cura koje su bile bi zato sto su tako bile "face" u gradu. Da li cemo civilizaciju odvesti u propast "dozvoljavajuci" takvim slucajevima da se tretiraju kao "normalni" ili je normalno imati stege i okove na svemu sto je drugo i drugacije?!
I jos nesto...
Homica i lezbica je uvijek bilo...ali ne u ovom broju i ne ovako javno...

Homoseksualnost postoji odkako i sam covjek , a ko smo to mi da nekome da mo njihova prava, ???Svijet  koliko je normalan bio u tolikoj mjeri je bio i nenormalan, danas je razlika sto su nam informacije blizu uha ....
Nekad su crne smatrali nenormalnim ili nizom klasom samo zato sto nisu bijeli tj bijelci su kontali da su oni ti koji mogu sebi dati za pravo da odrede ko je ko ....Da pojedinci povedu racuna o svojoj brizi a ne o tudjoj svijet ne bio bio sto jeste danas....

Da, homoseksualnost postoji kroz historiju, ali nije "normalna".
I sam Sigmund Freud, otac psihoanalize, je gledao na homoseksualnost kao na odstupanje od normalnog stanja.

Frojd jest otac psihoanalize i s njim je krenuo razvoj savremene psihijatrije, ali se od njegovog doba  psihijatrija razvila i dožla do novih spoznaja, pa tako savremena psihijatrija ne smatra seksualnu orjentaciju poremećajem

Klinicki psiholog ce ti reci da legitimna savremena psihijatrija, neuropsihijatrija svrstavaju hemoseksualizme i dr neprirodne stvari u Poremecaje seksualnoh nagona.
Nemoj siriti dezinformacije.

onda sam ja tu dezinformaciju dobila na predavanju iz psihijatrije user posted image
gdje piše da seksualnu orjentaciju  (homo, hetero,bi) ne treba smatrati poremećajem

Predi na psihopatologiju i provjeri malo bolje. Zoologija (sklonost ka odnosu sa zivotinjama), gerontofilija ( sklonost ka starcima), pedofilija (sklonost sa djeci)..Svrstava se u Poremecaje seksualnog nagona.
Ne znam iz kojih knjiga si studirala ali ne bi bilo lose malo pogledati u MKB 10 klasifikaciju poremecaja.
a ja ne mogu da se nacudim kako neko ko je psihijatar dr. moze toliko iskljuciv biti...a tu sam iskljucivost primijetila i u drugim postovima...zar vama nije sve "normalno" i "za ljude"user posted image

ja se ne bih voljala kod tebe lijecitiuser posted image user posted image

...opet se vracamo na staro
Koga oni ugrozavaju? da li siluju svog partnera? da li bi se ovolika polemika vodila da je rijec bila o gosp.hefneru i njegovoj "zeni" koja je mladja 40 god....vjerovatno ne bi

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 251
31.12.2010 15:53:52   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: snijeg

Šta ako čovječanstvo u cijelosti postane homoseksualno?
Dajte mi argumenat kakav model/uzor dijete dobiva u ovakvim brakovima?

Čovječanstvo je u svojim začecima, negdje oko starih Grka jedino i prihvatalo homoseksualan odnos kao normalan. Onaj heteroseksualni je koristio samo i isključivo produženju vrste.
Ovo mao ih historije.
A pitanje ŠBBKBB - je uvijek pitanje bez odgovora.
Naročito što se nadam da za mog vakta neće doći do kraja čovječanstva, mada smo na dobrom putu, ali ne zbog pedera - ovi su zadnji na toj listi razloga.

Što se tiče modela, bitno je da dijete odraste u obitelji gdje su supružnici vole, poštuju i uvažavaju, pri tome je manje bitno da li jedno ili oba roditelja nose pantalone.

Dakle odakle sigurnost i mišljenje da ako je čovjek homoseksualac da će biti bolji roditelj od nekog ko to nijeuser posted image ?

Ja to nikada nisam tvrdila. Čak šta više, odakle sigurnost i mišljenje da će dijete koje odrasta u heteroseksualnim obiteljima biti bolje odgojeno, sretnije, pametnije od onog koji ne odrasta u takvoj obitelji?!

IZVORNA PORUKA: snijegMorate priznati da to dijete može biti jednako maltretirano od strane roditelja ma kakvo njihovo opredjeljenje bilo...nažalost!?

S ovim se apsolutno slažem.

IZVORNA PORUKA: martajay

i sta je sa onim bracnim parovima koji ne zele imati djece?

Treba ih izvesti na neki javni trg i zapaliti!

Valjda, nemam pojma.

IZVORNA PORUKA: acudesa

Čuj ne zanima me, dok mene ne dira-sve su to tudji problemi.user posted image
ZANIMA ME i smeta mi, treba li moje dijete ili tvoje dijete da odrasta u drustvu koje to smatra za cool i super.

Moja djeca će MORATI da nauče da poštuju tuđe izbore.
One te izbore mogu smatrati lošim, pogubnim, pogrešnim - ali će morati prihvatiti i poštovati tuđi izbor dokle god taj izbor ne ugrožava njih same i njihove izbore.
One će MORATI ponašati tako.
Isto kao što će biti naučene da od od svakoga imaju pravo da zahtjevaju da poštuju njih kao osobe i njihove izbore.
Ali i da nauče živjeti sa svojim izborima.

IZVORNA PORUKA: acudesa

a znate li koliko uticaj drustvo ima na dijete-nezamisliv, samim tim, ako kreirate drustvo tako da je homoseksualizam normalna stvar, nadam se da ste sutra spremne umjesto snahu u kucu primiti "snahca" ili umjesto zeta "zetušu".

Nekada davno sam rekla a sada ću se samo citirati.
Ne bih bila presretna da mi sutra dodje i kaže da ima djevojku, ali je sasvim sigurno da im ledja neću okrenuti.
U ovoj zemlji će već biti dovoljno onih koji takve pribijaju na stub srama a ja neću biti jedna od njih.

Kako sam ja imala pravo na izbor da odlučim da se udam za njihova oca i da ih rodim, i one imaju pravo na svoje izbore.
Moje je da ih naučim da nauče i živjeti sa svojim izborima i onim što ti izbori nose.

Ja svakako neću reći da je homoseksualna veza normalna veza, ali neću reći niti da je nenormalna. Reći ću im da one nemaju pravo da sude tko koga voli, ljubi ili mrzi iza svojih zatvorenih vrata.

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 252
31.12.2010 15:59:45   
mamica
mjeseceva pratiljo ko se odao? ne kontam? tek citam ovu temu i usput
Sto se mene licno tice moram da kazem da sam protiv homoseksualnih brakova jer mi je to totalno neprirodno, meni licno gnusno,isto  je i sto se djece tice, nisam za to, i cudno mi je to kako su stvari okrenule naglavacke, ako kazes da ne podrzavas homoseksualce odmah si i zaostao i slijep i totalno out, a ako razmislis malo bolje sta bi bilo da smo svi na kugli zemaljskoj gayevi i lezbijke ? sta bi onda bilo????

Sve sto je na zemlji prolazno je...
Ostaje samo Gospodar tvoj velicanstveni, plemeniti!

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 253
31.12.2010 16:01:12   
Anoniman
Mjeseceva pratilja ja znam  da zoologija znaci proucavanje zivotinja a zoolofilija je nesto sasvim drugo na sta si ti ciljala....al eto neki kazu da je nekrologija znak da je ljubav vjecna

Neposredna veza do poruke: 254
31.12.2010 16:01:37   
snijeg
Dadada moj zadnji post nije bio s namjerom da osuđujem tebe kao pripadnika neke religije, bio je potvrda mog predzadnjeg posta gdje sam zamolila forumašice da ne diskutujemo o ovom pitanju kroz prizmu Islama. Dakle, u zadnjih par mjeseci je bilo teških diskusija po pitanju religije, da izbjegnemo navedeno željela sam zamoliti da nam to ne bude osnova dijaloga na ovoj temi. Ti imaš pravo da misliš bilo šta, da napišeš šta želiš, misliš, osjećaš...svaka od nas ima jednako pravo i ja to nastojim poštovati (ponesu me nekad emocije, pa preletim) ako sam te uvrijedila izvini nisam imala zlu namjeru.

LP, mislim da će biti posljednji na ovom forumu, neka vam Nova godina donese sva dobra ovog svijeta. Ostanite mi zdrave, vesele i dobre user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 255
31.12.2010 16:05:32   
vjestica
Mjesečeva pratilja zanemari gerontofilijr, pedofiliju i sl, znam da spadaju u poremećaje sex nagona, ali za homoseksualnost nisam pronašla nigdje, pa ni u mkb 10
literature iz psihijatrije sad nemam kod sebe , osim tih predavanja, kopiranih sa prof. laptopa , pa ako možeš daj link ili u kojoj literaturi mogu naći

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 256
31.12.2010 16:05:32   
Mjeseceva Pratilja

Mjeseceva pratilja ja znam  da zoologija znaci proucavanje zivotinja a zoolofilija je nesto sasvim drugo na sta si ti ciljala....al eto neki kazu da je nekrologija znak da je ljubav vjecna

U pravu si. Greska u tipkanju.
Dadada, ja nisam psihijatar. user posted image
Mala je crta izmedu normalnog i nenormalnog.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 257
31.12.2010 16:11:43   
Anoniman

Dadada moj zadnji post nije bio s namjerom da osuđujem tebe kao pripadnika neke religije, bio je potvrda mog predzadnjeg posta gdje sam zamolila forumašice da ne diskutujemo o ovom pitanju kroz prizmu Islama. Dakle, u zadnjih par mjeseci je bilo teških diskusija po pitanju religije, da izbjegnemo navedeno željela sam zamoliti da nam to ne bude osnova dijaloga na ovoj temi. Ti imaš pravo da misliš bilo šta, da napišeš šta želiš, misliš, osjećaš...svaka od nas ima jednako pravo i ja to nastojim poštovati (ponesu me nekad emocije, pa preletim) ako sam te uvrijedila izvini nisam imala zlu namjeru.

LP, mislim da će biti posljednji na ovom forumu, neka vam Nova godina donese sva dobra ovog svijeta. Ostanite mi zdrave, vesele i dobre user posted image

izvini sto sam pogresno protumacila tvoj post...nisam vidjela predhodni

jos bih zamolila hanabananu da mi oda tajnu "rezanja" postovauser posted image koliko quote-a i gdje stavljasuser posted image

(odgovor članu snijeg)
  Neposredna veza do poruke: 258
31.12.2010 16:12:56   
Anoniman

negouser posted image

Neposredna veza do poruke: 259
31.12.2010 16:14:06   
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: dadada

negouser posted image

Klinicki psiholog.
Nego, vjeruj mi, iz iskustva, lahko je nama zenama sa homicima, ali sa lezbejkama..Strasno! user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 260
31.12.2010 16:19:14   
tekja
Ne odobravam homoseksualizam, a usvajanje djece u tim brakovima jos manje.
Svoje dijete cu uciti da to nije normalno i prirodno.
Ko se tako opredjeljuje, neka mu, svaki rob ce za sebe odgovarati, tako da me nije briga, o sebi racuna vodim. user posted image

Dadada koliko sam ja upratila Mjeseceva pratilja je psiholog, a ne psihijatar!

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 261
31.12.2010 16:39:21   
Anoniman

negouser posted image

Klinicki psiholog.
Nego, vjeruj mi, iz iskustva, lahko je nama zenama sa homicima, ali sa lezbejkama..Strasno! user posted image
ja bila ubjedjena da si srinkuser posted image

Neposredna veza do poruke: 262
31.12.2010 16:42:40   
vjestica

Mjesečeva pratilja zanemari gerontofilijr, pedofiliju i sl, znam da spadaju u poremećaje sex nagona, ali za homoseksualnost nisam pronašla nigdje, pa ni u mkb 10
literature iz psihijatrije sad nemam kod sebe , osim tih predavanja, kopiranih sa prof. laptopa , pa ako možeš daj link ili u kojoj literaturi mogu naći

da citiram sama sebeb, jer nisam dobila odgovor

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 263
31.12.2010 18:16:45   
Mjeseceva Pratilja

da citiram sama sebeb, jer nisam dobila odgovor

Nema potrebe za sarkazmom!
Kada dobijem tacne naziveliterature i autora, bices blagovremeno obavjestena!
Za sada ti mogu reci da se jedna od knjiga zove Medicinska psihologija (cini mi se) i da su autori iz Hrvatske.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 264
31.12.2010 18:25:05   
bebbe RR
Isključivost rocks, izgleda. ZA ili PROTIV, nema varijanti između i nema mjenjanja mišljenja... Zanimljivo...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Neposredna veza do poruke: 265
31.12.2010 18:33:42   
vjestica
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Isključivost rocks, izgleda. ZA ili PROTIV, nema varijanti između i nema mjenjanja mišljenja... Zanimljivo...

ne mora značiti, samo mišljenje možda nećemo promjeniti preko noći
ja sam promjenila mišljenje
nekad davno sam i ja bila mišljenja da ne treba homoseksualcima dozvoliti usvajanje
a onda sam se suočila sa neplosdnošću i shvatila šta znači ogromna želja da imaš svoje dijete, a ne možeš to tako lako ostvariti
mjesečeva pratilja nisam bila sarkastična, mislila sam da si fulila moj post, jer je ostao na drugoj strani

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 266
31.12.2010 18:39:46   
Anoniman
i moja mama je danas promijenila misljenje...nakon mojih argumenatauser posted image user posted image user posted image ..a inace sam skontala da voli gayeve na muzickoj sceni...mercurya, johna, georga m.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 267
31.12.2010 19:38:36   
jasmin

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: jasmin

snijeg pa nije poenta ko ih je napao, već da ih ljudi napadaju
zbog čeja ih kamenuju?
opet pitam koga oni ugrožavaju svojom seksualnom orjentacijom?
i kad smo kod toga napada, mene je zgrozila reakcija okoline
ja sam očekivala da će ljudi osuditi fizički napad,a ne da će osuditi ljude koji su organozovali izložbu

Sebe i one s kojima se intimno druze!

hahahahha pa sta onda ima neko koga ne ugrozavaju sa tim ili je danas jednostavno in zabadati nos u tudje zivote

Vidis,imas pravo,mene njihov pojedinacni intimni zivot ne zanima.Ali ja imam dvoje djece koji mogu biti ugrozeni od tih ljudi.
Naime,poznati gay iz Srbije je prvo homoseksualno iskustvo dozivio tako sto je bio prisiljen na taj odnos.I more je njih koji se na isti nacin `zaljube` u taj nacin intime.I jednostavno hocu da dam svoje misljenje o toj bolesnoj pojavi.

Hahaha grohotom se smijem biti prisiljen na sex -iskustvo znaci biti silovan, sad jel silovatelj bio homo ili hetero, ali znamo i ja i ti da ih je vise koji su hetero....A ako je silovani na taj nacin postao peder sto je sasvim  ne logicno onda bi sve zrtve nasilja ili nasilnog sexa postali  homo ....Opet se grohotom smijem....Postoji nesto sto se zove stokholmski sindrom moze biti da si upoznata sa tim a to je kad se zrtva zaljubi u napadaca/nasilnika....

Normala je da si dobrodosla kao i svi ostali da das svoje misljenje , kao i da neko drugi nadoveze svoje misljenje koje na kraju ispada debata

E bas mi je drago sto sam te uspjela grohotom nasmijati :D!
Marina,ocito nisi shvatila zasto sam navela primjer koji sam navela.Uostalom,covjek je sam rekao da je prvi njegov spolni odnos s muskarcem bio silovanje.A ja sam to spomenula kao mogucu situaciju koja moze zadesiti moje dijete i cinjenicu da ti ljudi ugrozavaju i druge.Dakle,to je bio cilj onoga sto sam navela,a ne neke neodgovarajuce definicije kako se ulazi u homoseksualnu vezu.Ti to znas.....ali eto,opet si se grohotom nasmijala.Nema veze.
P.S:Ako se opet grohotom nasmijes na moje pojasnjenje :D,moracu otvoriti temu `forumska zabavljacica dana` i namah se pritefteriti :).
Doduse i ja sam danas vesela,kupila sam jos jednu suknju u Xanaki,a znas kako na zene djeluje shoping :).user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 268
31.12.2010 20:11:36   
Leva
Meni nikako nije jasno kako mozete biti tako iskljucive jer nikada ne znate sta vas u zivotu od vase rodjene djece moze snaci. Moj drug iz osnovne se cijeli zivot druzio sa nama djevojcicama, djecaci su ga tukli. Kad je usao u pubertet poceo je cupkati obrvice komentarisati djecake s nama i meni to nikada nije smetalo jer je takav od kako ga znam, ne bih mogla zamisliti da je drugaciji. Njegovi roditelji ga nisu vaspitali da bude gay jednostavno covjek nije dozivio klik sa svojom muskom stranom.
E sada pitanje za one koje se najvise bune protiv homoseksualnosti. Sta biste ucinile da saznate da vam je dijete homoseksualno, da li bi ste ga prestale voljeti i odbacile ga kao zadnje smece?
Samo vas lijepo molim nemote se vaditi na odgoj jer homoseksualnost nema veze sa odgojem! 

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 269
31.12.2010 22:17:51   
Galicia
Neznanje me moze samo ugroziti i nista vise.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 270
31.12.2010 22:29:07   
bebbe RR

i moja mama je danas promijenila misljenje...nakon mojih argumenatauser posted image user posted image user posted image ..a inace sam skontala da voli gayeve na muzickoj sceni...mercurya, johna, georga m.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
To je tako rijetko i tako cool. Treba biti otvoren za argumente, zar ne?! Isključicost baš i nije znak neke bistroumnosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 271
31.12.2010 22:31:57   
bebbe RR

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

ne mora značiti, samo mišljenje možda nećemo promjeniti preko noći
ja sam promjenila mišljenje
nekad davno sam i ja bila mišljenja da ne treba homoseksualcima dozvoliti usvajanje
a onda sam se suočila sa neplosdnošću i shvatila šta znači ogromna želja da imaš svoje dijete, a ne možeš to tako lako ostvariti

Nisam se sretala sa neplodnošću, ali i moja naklonjenost da geji imaju djecu leži upravo u mojoj vjeri da svaki čovjek na svijetu, ako želi, ima pravo da osjeti tu strašnu, neuslovljenu i čarobnu ljubav prema svome djetetu... Milion je nekih argumenata protiv, istina, zato sam i rekla da ne znam dovoljno da bih imala mišljenje, ali ovo mi je, kao i tebi, osnovni razlog ZA.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 272
2.1.2011 0:16:58   
ledy blue
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

evo jedan tekstić koji me je skoro dojmio baš

Zašto ne volite pedere? To je isto kao da kažete da ne volite crnce, ili muslimane, ili budističke monahe, samo zato što su različiti od vas! Možda ne volite polarne medvede? Ali, to je vaša stvar. Ako ste rasisti, šovinisti, homofobi, idioti, imate pravo na to, ali zadržite to u sebi. Ili razmislite da li je vreme da se menjate iz korena. Čovek se rađa kao crn, kao žut, kao beo, kao gej, kao strejt. Znači – čovek se tako rodi i to je tako. Vreme je da mnogi od vas skapiraju da homoseksualnost nije bolest. Znači – i dokazano, i zvanično, i nezvanično, i kako hoćete.

ima toga još al mije za RR user posted image

Niti ih volim...nit mrzim...
Smatram da je intimnost dvije osobe samo njihova licna stvar i tako treba da i ostane...
Zaista nemam  nista protiv da dvoje odraslih stupaju skim hoce u odnose...samo  mi smeta favorizacija i promocija homoseksualizma...ne vidim cemu sve to..ako je u funkciji promocije demokratije...ima i dugih oblasti koje mogu posluziti kao reklamni materijal...
E sad ...nikada i niko me ne moze ubijediti da je to uslovno receno normalno ...i da takvi parovi imaju dijecu..Vjerovatno ce me mnogi nazvati konzervom...al u toj oblasti i jesam...Za mene je to jednostavno protupriridno stanje...
Al opet ja bih im i dozvolila i stupanje u brak...i da imaju djecu...jer svako ima pravo da zivi kako hoce i skim hoce..
E sad kakva ce djeca iz tih brakova biti kad porastu...ma to niko ne moze ni pretpostaviti...na odgoj utice mnogo toga...ne samo roditelji...ne mislim da bi bili niti bolji ....niti losiji od djece hetero parova...

< Poruku je uredio ledy blue -- 2.1.2011 0:22:42 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 273
2.1.2011 2:24:11   
sporty mamaa
Meni je drago sto je na forumu koliko vidim vise protiv nego za... Ma mene samo zanima, ako je homoseksualizam nesto normalno, je li vam normalno sutra upitati svoju curicu : Jesi li se zaljubila, je li ti se svida koja djevojcica iz razreda, ili mozda djecaka : A ima li koji decko da ti se svida?? Ako je homoseksualizam nesto normalno onda su i ova pitanja donekle normalna... Ali bas ne zvuce takouser posted image user posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 274
2.1.2011 5:06:00   
Galicia
Meni je sasvim normalno kad upoznam osobu da je pitam imali momka ili djevojku. Sta je tu problem?

Cim prihvatis stvari da su ok, bolje za tebe.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *