Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:39:39
snijeg
Molim vas, ali vas stvarno molim da ne pominjete Islam u skoro svakoj "gorućoj temi". Sve priznate religije osuđuju homoseksualizam i nema potrebe za izdvajanjem Islama u ovoj temi. Neke od nas jedva čekaju da daju aplauz ovakvim ispadima i odosmo dovraga........
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:40:38
acudesa
Čuj ne zanima me, dok mene ne dira-sve su to tudji problemi. ZANIMA ME i smeta mi, treba li moje dijete ili tvoje dijete da odrasta u drustvu koje to smatra za cool i super. Stvarati degenerativne odnose, evo upravo neki od vas doprinose tome. Ovo ce citati i tinejdzeri, treba li im dati pogled na svijet-neka malo "oprobaju". Homoseksualizam nije normalna i prirodna pojava-zdravo. To sto su neke zivotinje malo fulile, ne opravdava homoseksualizam (mada, mislim da je i ova propaganda djelo homoseksualaca, za mene je veoma upitna). To sto su neki ljudi poremeceni, ne opravdava homoseksualizam. Sigurna sam da iza 99% homoseksualaca krije negativna i nesretna pozadina (tipa seksualno zlostavljanje u djetinjstvu i tome sl) Svaka od vas je duzna da misli na svoje dijete i drustvo u kom ce to dijete odrastati, a znate li koliko uticaj drustvo ima na dijete-nezamisliv, samim tim, ako kreirate drustvo tako da je homoseksualizam normalna stvar, nadam se da ste sutra spremne umjesto snahu u kucu primiti "snahca" ili umjesto zeta "zetušu"
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:42:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amrino
Da, a postoje i jako zbunjeni tinejdzeri i tinejdzerke koje drmaju hormoni i ni sami ne znaju ko su i sta su...Postoje homoseksualci koji su oduvijek znali sta su...ali daleko je veci broj onih mladih koji su "sveseksualci" ...koji misle da to tako treba, da treba istrazivati...jer propaganda je cudo. Homoseksualizam mene licno ugrozava na nacin jer mi ne dopusta da imam svoje misljenje o tome- odmah me proglasava fasistom jer ne prihvatam da je to normalno. Ne zelim da moje dijete sutra misli da treba da proba sve kako bi otkrio toboze sta je...Ne- to nije nesto s cim se rodis nego nesto cemu te okruzenje nauci.
Sjedim i kontam scenu tj zamisljam kako bi tebe fras zvekno da vidis svoje dijete da uzme npr barbiku da se igra, koja paranoja???Ili npr djevojcica uzme autic ,ali ne onaj barbi....Kako ces ti djetetu objasniti da se to dvoje razlikuje a oba predmeta podrazumijevamo pod igrackama...Ili uzmemo u obzir jednog plisanog medvjedica
brak je puno više od hladne pravne definicije da ne spominjem ovu navedenu osnovnu funkciju braka, plače mi se gdje to stavlja parove koji se bore sa neplodnošću
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:45:26
Anoniman
Homoseksualizam nije normalna i prirodna pojava-zdravo. To sto su neke zivotinje malo fulile,
za cijeli post, a za ovo izdvojeno-pitam samo ove koje opravdavaju homosex.-po čemu se mi to razlikujemo od životinja? i opet opravdavamo homosex. time što to i životinje rade.....pa životinje ne idu u wc-što će nam onda i wc?! Životinje opće i sa srodnicima-hajmo se sad sexati sa rodbinom.....i mali milion primjera....
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:47:23
Niobe
IZVORNA PORUKA: acudesa
Čuj ne zanima me, dok mene ne dira-sve su to tudji problemi. ZANIMA ME i smeta mi, treba li moje dijete ili tvoje dijete da odrasta u drustvu koje to smatra za cool i super. Stvarati degenerativne odnose, evo upravo neki od vas doprinose tome. Ovo ce citati i tinejdzeri, treba li im dati pogled na svijet-neka malo "oprobaju". Homoseksualizam nije normalna i prirodna pojava-zdravo. To sto su neke zivotinje malo fulile, ne opravdava homoseksualizam (mada, mislim da je i ova propaganda djelo homoseksualaca, za mene je veoma upitna). To sto su neki ljudi poremeceni, ne opravdava homoseksualizam. Sigurna sam da iza 99% homoseksualaca krije negativna i nesretna pozadina (tipa seksualno zlostavljanje u djetinjstvu i tome sl) Svaka od vas je duzna da misli na svoje dijete i drustvo u kom ce to dijete odrastati, a znate li koliko uticaj drustvo ima na dijete-nezamisliv, samim tim, ako kreirate drustvo tako da je homoseksualizam normalna stvar, nadam se da ste sutra spremne umjesto snahu u kucu primiti "snahca" ili umjesto zeta "zetušu"
Acudesa, necu te posebno citirat po tesama koje si iznijela, jer mi je sve osim veznika niđe veze! Moje dijete je kod mene dobrodošlo sa svim izborima, odlukama i greškama! Ono sto mi je bitno je da je sretan i zdrav. Ja njega nisam rodila da ga uslovljavam bilo čim. Bit će odgajan kao i ja, u liberalnoj porodici bez opterećenja i nadam se da će biti dobar čovjek. To da li će biti gay ili ne, nije moja, nego njegova stvar. Jedino čega se bojim je žigosanje od okoline ako je sekundu drugaciji od ''napisanog''.
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:48:42
Anoniman
je li ih treba kamenovati? ko sto su ih prosle godine napale vehabije...pa su usput povrijedili i par novinara
Sto ti smetaju? gdje oni tebe ugrozavaju? tebe ili tvoju porodicu?
ljudi koji se boje necega sto je njima strano najcesce reaguju agresivno...to kod nas mozes dozivjeti svakodnevno...da ne mijesam sad vjeru
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:49:22
vjestica
IZVORNA PORUKA: Niobe
Acudesa, necu te posebno citirat po tesama koje si iznijela, jer mi je sve osim veznika niđe veze! Moje dijete je kod mene dobrodošlo sa svim izborima, odlukama i greškama! Ono sto mi je bitno je da je sretan i zdrav. Ja njega nisam rodila da ga uslovljavam bilo čim. Bit će odgajan kao i ja, u liberalnoj porodici bez opterećenja i nadam se da će biti dobar čovjek. To da li će biti gay ili ne, nije moja, nego njegova stvar. Jedino čega se bojim je žigosanje od okoline ako je sekundu drugaciji od ''napisanog''.
potpis
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:50:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Da, a postoje i jako zbunjeni tinejdzeri i tinejdzerke koje drmaju hormoni i ni sami ne znaju ko su i sta su...Postoje homoseksualci koji su oduvijek znali sta su...ali daleko je veci broj onih mladih koji su "sveseksualci" ...koji misle da to tako treba, da treba istrazivati...jer propaganda je cudo. Homoseksualizam mene licno ugrozava na nacin jer mi ne dopusta da imam svoje misljenje o tome- odmah me proglasava fasistom jer ne prihvatam da je to normalno. Ne zelim da moje dijete sutra misli da treba da proba sve kako bi otkrio toboze sta je...Ne- to nije nesto s cim se rodis nego nesto cemu te okruzenje nauci.
Sjedim i kontam scenu tj zamisljam kako bi tebe fras zvekno da vidis svoje dijete da uzme npr barbiku da se igra, koja paranoja???Ili npr djevojcica uzme autic ,ali ne onaj barbi....Kako ces ti djetetu objasniti da se to dvoje razlikuje a oba predmeta podrazumijevamo pod igrackama...Ili uzmemo u obzir jednog plisanog medvjedica
Marina, moje malene imaju u igrackama nekoliko autica....pa ne mislim da ce zbog toga postati osobe koje imaju sklonosti prema istom spolu. Ali vjerujem da bi imale vece puno vece sanse za homoseksualizam kada bi svakodnevno sretale istospolne parove kako po Vilsonovm setuckaju s djecom....
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:56:29
Anoniman
Evo da i ja izadjem iz "ormara"... Ne bih ih napala, fuj, ne bih nikog....Ali im ne bih dozvolila brak i djecu. Pustila bih ih da zive kako hoce, da napreduju karijerno, da se ostvare kao osobe, samo bez propagande...
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:56:47
vjestica
snijeg pa nije poenta ko ih je napao, već da ih ljudi napadaju zbog čeja ih kamenuju? opet pitam koga oni ugrožavaju svojom seksualnom orjentacijom? i kad smo kod toga napada, mene je zgrozila reakcija okoline ja sam očekivala da će ljudi osuditi fizički napad,a ne da će osuditi ljude koji su organozovali izložbu
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:57:47
acudesa
Niobe, divno si rakla za podrsku dječaku, ali, da li ces ga sutra podrzati i ako njegova odluka bude da se drogira(ne daj Boze). Pricamo sta smatramo prihvatljivim, a sta ne: ne vjerujem da bi tebi bilo sasvim svejdno da tvoj sin bude gay, ako bi..ne znam, ne bih u dublju analizu
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 12:58:57
acudesa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Evo da i ja izadjem iz "ormara"... Ne bih ih napala, fuj, ne bih nikog....Ali im ne bih dozvolila brak i djecu. Pustila bih ih da zive kako hoce, da napreduju karijerno, da se ostvare kao osobe, samo bez propagande...
i neka se zatvore u ormare, dobro se zakljucaju
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 13:04:48
vjestica
ovo je baš ružno
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 13:07:23
acudesa
Ja sam oko sebe imala homoseksualce, o drugim temam se moglo razgovarati sa njima, a sexu-ne! Pitam se samo za ove liberalne, da i cete za 10-tak godina opravdavati nekrofiliju ili sodomiju, brak i sa kozama, ovcama...cccc
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 13:08:05
acudesa
IZVORNA PORUKA: vjestica
ovo je baš ružno
sta bi, sloboda misljenja
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 13:10:28
Amrino
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Ja posla malo bukvalisat a ti nastavi momacki...Mislim da me nisi shvatila. Ja svom djetetu dam da se igra i "ne muskim" igrackama...Kupila sam mu sudice, ima jednu bebu jer mislim da je normalno i prirodno da i muskarci kuhaju i brinu se o djeci. Za razliku od nacina na koji se odgajaju djacaci na nasem brdovitom balkanu ja svom djecaku ne dam da se igra puskama, nozevima, pistoljima, da se tuce i slicno jer vidim veoma veliku vezu izmedju igranja takvim igrackama i ratova svakih pedesetak godina. Kao sto ne valja ovo- mislim da nije normalno ni ici u druge krajnosti. Ja cu svoje dijete voljeti i prihvatati bez obzira na sve pa cak i ako- ne daj Boze- bude homoseksualac, narkoman i slicno i trudit cu se svim silama da mu pomognem i olaksam...ali ne zelim da se moje dijete koje nece imati homoseksualne sklonosti sutra pita...pa mozda i ja jesam homoseksualac, svi oko mene jesu..kako cu znati ako nisam probao, na tv- u kazu da je to bolje...i slicno. Drustvo ulvelike utice na nase poimanje svijete htjeli mi to priznati ili ne...a igranje sa poistovjecivanjem devijacija i normalnosti je u najmanju ruku opasno. Na nama je da vidimo na sta ce nove generacije liciti...
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 13:12:54
jasmin
IZVORNA PORUKA: vjestica
snijeg pa nije poenta ko ih je napao, već da ih ljudi napadaju zbog čeja ih kamenuju? opet pitam koga oni ugrožavaju svojom seksualnom orjentacijom? i kad smo kod toga napada, mene je zgrozila reakcija okoline ja sam očekivala da će ljudi osuditi fizički napad,a ne da će osuditi ljude koji su organozovali izložbu
Sebe i one s kojima se intimno druze!
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 13:21:04
acudesa
Hvala Bogu pa mi roditelji nisu bili homosexsualci Ne znam kako vi, koje ste nastale lijepo prirodno kao ljudi, nemate taj osjecaj da su vasi roditelji podrzavali i odobravali homosexualnost-da vas mozda ne bi bilo.
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 31.12.2010 13:21:10
Anoniman
Ja sam oko sebe imala homoseksualce, o drugim temam se moglo razgovarati sa njima, a sexu-ne! Pitam se samo za ove liberalne, da i cete za 10-tak godina opravdavati nekrofiliju ili sodomiju, brak i sa kozama, ovcama...cccc
Opet mjesanje pojmova, pedofilija,nekrofilija itd da ne nabrajam tu se radi o ugrozavanju tj samo jedan partner odlucuje, sto znaci ugrozavanje necijeg autoriteta.....
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.