Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:13:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: vjestica
medic slatki meni je zlo od ovog teksta , već sama činjenica da stavljeni u grupu gorih profila ličnosti, zajedno sa pedofilima, me tjera da se zapitam ko je uopšte ovo pisao acudesa mjenjaj pod hitno avatar
moras gledati koliko je neki site vjerodostojan...na netu se svasta moze naci
draga i meni je zlo od mnogo cega ali me niko ne pita a zasto ih stavljaju u isti kos nemam pojma niti me zanima, ja ga nisam pisala ali sam ga sa vama podijelila
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:14:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
medic slatki meni je zlo od ovog teksta , već sama činjenica da stavljeni u grupu gorih profila ličnosti, zajedno sa pedofilima, me tjera da se zapitam ko je uopšte ovo pisao acudesa mjenjaj pod hitno avatar
draga i meni je zlo od mnogo cega ali me niko ne pita a zasto ih stavljaju u isti kos nemam pojma niti me zanima, ja ga nisam pisala ali sam ga sa vama podijelila
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:15:34
Niobe
IZVORNA PORUKA: tajra Spolno zrela? Sa 10, 11, 12 godina A to nije pedofilija
Ja ostadoh preneražena ovim... Tajra, good point. Ovo mi je gore nego bilo sta sto sam procitala do sad ovdje. Sick.
Da, da ne ispadne da kritikujem neku religiju posebno, sick je kako god okrenes. Prije je bilo normalno da se zene udaju s 14-15 godina u bilo kojoj religiji..odvratno. medjutim, na to se gledalo kao na normalnu stvar, jer zaboga, nije pedofilija, ako je brak u pitanju. Jel to i danas tako?
< Poruku je uredio Niobe -- 2.1.2011 12:18:01 >
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:16:34
vjestica
e pa iz tog razloga će malo ko prihvatiti informacije sa te stranice očit primjer da na internetu možeš naći svašta , a nažalost većina prihvati bezrezervno sve što pronađe na netu, jer tako zaboga piše na tom linku
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:18:00
leli§
IZVORNA PORUKA: jasmin Lelis,ja sam samo kratko ovdje i za nekih godinu dana bih se trebala vratiti u BiH.U KSA je homoseksualizam kaznjivo djelo.To je sve sto mogu da ti kazem,jer nisam citala o tome.U svakom slucaju,osudjujem tu pojavu gdje god da je na svijetu.
mislim da si djelomicno razumjela moje pitanje. kaznjivo u KSA ne znaci da i ako taj isti stanovnik KSA upraznjava homoseksualizam na tlu UK, USA, i sl. da ce ga u KSA kazniti. koliko ja znam a nisam pravnik, da je po zakonu kaznjivo mlatiti i udarati svoju poslugu pa neki dan vidjesmo kako saudijski princ udara svog kuhara/cistaca/vozaca sta li je u liftu u hotelu koji je van KSA. napisala bih jos nesto ali me je prosto stid to i napisati kao muslimanku a kao i zenu tako da cu presutiti. znaci zakoni po stranu interesuje me vise raspostranjenost homoseksualizma u KSA drustvu. da li si o tome stvorila neku sliku.
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:20:30
Medić*
hvala dadada
i ovdje se na forumu svasta moze naci .... svakakvih profila
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:26:38
Lalana
Bas ste zanimljive, pa odkud ubaciste poligamiju medju homoseksualce Stvarno nidje veze.
A meni ne treba aposlutno nikakva studija o homoseksualizmu, da li je to seksualno opredjeljenje ili bolescura koja se MOZE izlijeciti, dovoljno mi je da pogledam u njihove parove, uvijek jedan izgleda kao zena, sto je normalno, bog je dao zenu za muskarca i obrnuto i takve ih stvorio, a ne musko za musko, pa brate nije im sklop za to. I da nakon sto ih vidim smatram da je seksualno opredjeljenje, ja NIKAD.
P.S. Bila sam napisala skroz drugi post na ovu temu, ali kad sam vidjela da se nazvasmo GLUPIM od strane nekih rekoh sebi, sto dzaba da pisem kad ce se vjerujem i duboko nadam tema i doticni postovi obrisati, jer nije po pravililma foruma da se iko naziva glupim. Vasa glupa forumasica
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:26:49
leli§
IZVORNA PORUKA: Niobe
Ja ostadoh preneražena ovim... Tajra, good point. Ovo mi je gore nego bilo sta sto sam procitala do sad ovdje. Sick.
Da, da ne ispadne da kritikujem neku religiju posebno, sick je kako god okrenes. Prije je bilo normalno da se zene udaju s 14-15 godina u bilo kojoj religiji..odvratno. medjutim, na to se gledalo kao na normalnu stvar, jer zaboga, nije pedofilija, ako je brak u pitanju. Jel to i danas tako?
rijetko, vrlo rijetkom. i u nekim najzatucanijim dijelovima svijeta (prvenstveno arapskog) ali i nije usko povezano niti sa jednom religijom nego vise sa nekom tradicijom. znaci ne znaci da su oni sto to rade islamske vjeroispovijeti iako su arapi ali isto tako ne znaci ni da nisu.
eh vala ne znam kako odgovoriti na ovo a da ostanem "politically correct"
u naprednijem arapskom svijetu vecina svojoj djeci "podari" skolu odnosno podari im fakultetsko obrazovanje (znaci do 22-23 nista od braka) navela sam vecinu ali isto tako ima i brakova koji sklapaju djevojke oko 18 godina... ovo je licno moje iskustvo u arapskom svijetu (ne bjezim od postojanja drugih ekstremnih situacija ali ja zaista ne znam) za sire ne znam. ali predpostavljam da u zemljama treceg svijeta afrike jos uvijek ima toga jer je njihov zivotni vijek puno kraci od naseg, tako da sve nesto puno ranije. isto tako sam cula (znaci ne znam sa sigurnoscu) da je obicaj u romskim narodima da se brakovi sklapaju od 14, 15 godina (nisam bas pod uticajem doma za vjesanje:):):))
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:26:50
Anoniman
hvala dadada
otidji na ovu str. http://internetbh.com/ pa klikni design...pa procitaj zadnje na print disgn
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:31:16
Lalana
Ma draga Niobe pa znas sta, ja sam imala prijateljicu koja je kada smo bile sedmi razred OS imala svakodnevno dobrovoljni seks sa svojim 5 godina starijim momkom, ma ja bih nju udala i sa 13 a ni ona se nebi bunila. Mislim stvarno, zaista,
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:35:01
Niobe
IZVORNA PORUKA: Lalana
Ma draga Niobe pa znas sta, ja sam imala prijateljicu koja je kada smo bile sedmi razred OS imala svakodnevno dobrovoljni seks sa svojim 5 godina starijim momkom, ma ja bih nju udala i sa 13 a ni ona se nebi bunila. Mislim stvarno, zaista,
Dobrovoljni sex sa 13... pedofilija nije samo prisilni sex, nego i dobrovoljni. Smatram da dijete nema moc rasuđivanja u tim godinama. To mi je definitivno sto puta gore nego homoseksualnost, jer je dijete direktno ugroženo. Kod nas se na te stvari gleda s manje gađenja, nego na gay veze. FUJ! FUJ! FUJ!
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:35:50
Medić*
hvala dadada
otidji na ovu str. http://internetbh.com/ pa klikni design...pa procitaj zadnje na print disgn
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:43:48
jasmin
IZVORNA PORUKA: leli§
IZVORNA PORUKA: jasmin Lelis,ja sam samo kratko ovdje i za nekih godinu dana bih se trebala vratiti u BiH.U KSA je homoseksualizam kaznjivo djelo.To je sve sto mogu da ti kazem,jer nisam citala o tome.U svakom slucaju,osudjujem tu pojavu gdje god da je na svijetu.
mislim da si djelomicno razumjela moje pitanje. kaznjivo u KSA ne znaci da i ako taj isti stanovnik KSA upraznjava homoseksualizam na tlu UK, USA, i sl. da ce ga u KSA kazniti. koliko ja znam a nisam pravnik, da je po zakonu kaznjivo mlatiti i udarati svoju poslugu pa neki dan vidjesmo kako saudijski princ udara svog kuhara/cistaca/vozaca sta li je u liftu u hotelu koji je van KSA. napisala bih jos nesto ali me je prosto stid to i napisati kao muslimanku a kao i zenu tako da cu presutiti. znaci zakoni po stranu interesuje me vise raspostranjenost homoseksualizma u KSA drustvu. da li si o tome stvorila neku sliku.
Vjerujem da ima tog poremecaja i ovdje,ali i ja imam potpuno isti stav o homoseksualizmu u bilo kojem drustvu.
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 12:47:15
jasmin
IZVORNA PORUKA: Lalana
Dobrovoljni sex sa 13... pedofilija nije samo prisilni sex, nego i dobrovoljni. Smatram da dijete nema moc rasuđivanja u tim godinama. To mi je definitivno sto puta gore nego homoseksualnost, jer je dijete direktno ugroženo. Kod nas se na te stvari gleda s manje gađenja, nego na gay veze. FUJ! FUJ! FUJ!
Ako je dobrovoljni seks izmedju trinaestogodisnjeg i dvadesetogodisnjeg decka...i pedofilija je i homoseksualizam. O ovome govorim...sutra ce ovo dvoje biti na isti nacin tretirano.I jedno veliko ne ni pedofiliji ni homoseksulazimu...ni ostalim sex-poremecajima. Otisli smo daleko OT-tema je o djeci u ovakvim brakovima.
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 13:38:57
acudesa
IZVORNA PORUKA: acudesa
znate sta je meni strasno
sto oni koji bi trebali prstati od tolerancije, su zapravo najnetolerantniji
zalosno....
tačno tako, ti si me bas iznenadila, mislila sam da si ti plafon za toleranciju, zasto ne tolerises neodobravanje homoseksualizma od strane nekih ljudi, sta si zapela, za mene nije uredu i zdravo Tvoja sirina trebala bi da postuje moje misljenje, odnosno drukcije misljenje
ja "plafon" za toleranciju
naravno da tolerisem da nisi za...kratko i jasno...nisam za, ali navoditi argumente koji su nidje veze kao sto je pedofilija, ugrozavanje tebe i tvoje porodice...ili kao neko zlo veliko cega se treba bojati i po mogucnosti unistiti, mi je apsurdno
navela si holandiju kao primjer...holandija odavno pokusava biti maksimalno i pretjerano demokraticna i ne bi trebala porediti homosek. s pedofilijom...nego u tom slucaju narkomaniju tj.legalizaciju teskih droga s pedofil....jer se u oba slucaja radi o bolesti
za legalizaciju pedofilije u holandiji se ne bore normalni ljudi, vec pedofili...
mislis da kod nas nema pedofilije...ima i te kako...je li mislis zato sto se suti o tim stvarima da je bolje...nije, vjeruj mi...jer se ona najcesce desava u sredinama koje su primitivne i zatucane...jer je gora, boze moj, sramota...nego sto mi dijete svaki dan siluje neko....nikad necu zaboraviti slucaj curice koja je boravila u produzenom boravku jedne organizacije gdje je moj muz radio...silovana je od strane heteroseksualnog oca a majka ga nije htjela prijaviti....boze moj...sta ce selo reci
i jos jedna jako bitna cinjenica...pedofilije najvise ima medju vjerskim poglavarima..
Bona dadada, ja ovo nigdje nisam spomenula, niti je ovo moj stav, malo si mi pobrkala loncice
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 13:57:05
Anoniman
znate sta je meni strasno
sto oni koji bi trebali prstati od tolerancije, su zapravo najnetolerantniji
zalosno....
tačno tako, ti si me bas iznenadila, mislila sam da si ti plafon za toleranciju, zasto ne tolerises neodobravanje homoseksualizma od strane nekih ljudi, sta si zapela, za mene nije uredu i zdravo Tvoja sirina trebala bi da postuje moje misljenje, odnosno drukcije misljenje
ja "plafon" za toleranciju
naravno da tolerisem da nisi za...kratko i jasno...nisam za, ali navoditi argumente koji su nidje veze kao sto je pedofilija, ugrozavanje tebe i tvoje porodice...ili kao neko zlo veliko cega se treba bojati i po mogucnosti unistiti, mi je apsurdno
navela si holandiju kao primjer...holandija odavno pokusava biti maksimalno i pretjerano demokraticna i ne bi trebala porediti homosek. s pedofilijom...nego u tom slucaju narkomaniju tj.legalizaciju teskih droga s pedofil....jer se u oba slucaja radi o bolesti
za legalizaciju pedofilije u holandiji se ne bore normalni ljudi, vec pedofili...
mislis da kod nas nema pedofilije...ima i te kako...je li mislis zato sto se suti o tim stvarima da je bolje...nije, vjeruj mi...jer se ona najcesce desava u sredinama koje su primitivne i zatucane...jer je gora, boze moj, sramota...nego sto mi dijete svaki dan siluje neko....nikad necu zaboraviti slucaj curice koja je boravila u produzenom boravku jedne organizacije gdje je moj muz radio...silovana je od strane heteroseksualnog oca a majka ga nije htjela prijaviti....boze moj...sta ce selo reci
i jos jedna jako bitna cinjenica...pedofilije najvise ima medju vjerskim poglavarima..
Bona dadada, ja ovo nigdje nisam spomenula, niti je ovo moj stav, malo si mi pobrkala loncice
ovo ja uopsteno ...ono sta se moglo procitati kao argumenti protiv
a g'n'r ipak pod metalce spadaju ...prema tome...ako cemo uzeti ovaj site od m.slatkog...jedna si od njih
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 14:32:45
vjestica
acudesa pogledaj post od medica, da vidiš u koju grupu spadaju hevi metalci što se tiče dobrovoljnog seksa djevojčice od 12 g, ja mislim da jje akonski gledano to krivično djelo voljela bih da nam se jave pravnice, da nam pojasne, mora postojati neka starosna granica gdje ne postoji dobrovoljni seks
< Poruku je uredio bebbe RR -- 3.1.2011 0:21:42 >
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 14:48:50
Leva
Sve ispod 16 godina je zloupotreba maloljetne osobe. Stvarno sam razocarana stavovima pojedinki! U njihovu cast moram napisati ovaj vic: Idu dva homoseksualca iza heteroseksualnog para koji se svadja. Na to ce jedan homoseksualac drugom rekao sam ti da mijesani parovi ne mogu uspjeti! btw. Mislim da i homoseksualci imaju pravo da budu roditelji, cak mislim da ce vecina njih pruziti svom djetetu vise ljubavi i paznje od vecine heteroseksualnih parova kojima se podrazumjeva da moraju roditi dijete jer ga svi imaju i onda pusti da ga cesta odgaja!
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 15:43:58
merima_s
IZVORNA PORUKA: Leva Mislim da i homoseksualci imaju pravo da budu roditelji
Na koji nacin ovi ljudi postaju roditelji? Neko im mora roditi tu djecu? A zasto bi neko pristao na to da nosi to dijete devet mjeseci, rodi ga i na kraju preda dvojici pedera. To mi nikad nece biti jasno. Mozda postoje zene koje ce to uraditi uz novcanu nadoknadu ali to je vec trgovina.
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 15:48:06
vjestica
IZVORNA PORUKA: merima_s
IZVORNA PORUKA: Leva Mislim da i homoseksualci imaju pravo da budu roditelji
Na koji nacin ovi ljudi postaju roditelji? Neko im mora roditi tu djecu? A zasto bi neko pristao na to da nosi to dijete devet mjeseci, rodi ga i na kraju preda dvojici pedera. To mi nikad nece biti jasno. Mozda postoje zene koje ce to uraditi uz novcanu nadoknadu ali to je vec trgovina.
RE: Djeca u homoseksulnim brakovma 2.1.2011 15:51:21
merima_s
Ne znam kako su ova dvojica dosla do bebe, pretpostavljam da im ju je neko rodio. A ako je rijec o usvajanju i ako na jednoj strani imamo heteroseksualni par i na drugoj pedere, sa pretpostavimo istom zeljom za dijete ja bih uvijek dala prednost ovim prvim.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.