|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
20.12.2010 23:26:39   
SdZ
Zene moje drage, ja sam trazila savjete. Nisam trenutno u mogucnosti da kupujem nesto novo, pa sam zavirila dublje u svoj ormar. Ta mi kombinacija najvise odgovora, pa sam s vama htjela obraditi jos neke sitne detalje kao sto je nakit, dilemu u obuci...
Ne zelim trzavice, svako ima pravo na svoje misljenje i svako mi moze dati savjet, a ja cu ga procitati, razmisliti o njemu i na kraju odluciti.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 451
20.12.2010 23:31:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

A šta mislite o ovoj mladoj u crnom? user posted image
Meni bilo malo neobično na početku, sad mi je već cool user posted image

ako je to njen đir inace sto da neuser posted image bolje nego da obuce nesto u cemu to nije ''ona'' i upropasti sebi dan vjencanjauser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 452
20.12.2010 23:33:13   
Anoniman
selmy ja sam  rekla svoje misljenje i sta me briga sviđa li se to nekom drugomuser posted image ti si trazila i ja odgovorilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 453
20.12.2010 23:41:07   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

zena bi imala sve crno samo bijelu kosuljuuser posted image kakav casper i kakve veze to ima s mladom ta nece obuci bijelu toaletuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim zena nek obuce sta hoce,ja sam dala svoje misljenjeuser posted image user posted image user posted image

neko je rekao da treba biti nevidljiva ili neprimjetna, pa sam ja dodala ko Casper user posted image user posted image user posted image user posted image
a di ti je smisao za humor

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 454
20.12.2010 23:41:47   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: N_N

A šta mislite o ovoj mladoj u crnom? user posted image
Meni bilo malo neobično na početku, sad mi je već cool user posted image

ako je to njen đir inace sto da neuser posted image bolje nego da obuce nesto u cemu to nije ''ona'' i upropasti sebi dan vjencanjauser posted image

a hoćel biti crna vjenčanica ili...????
znate kako ima lijepih crnih vjenčanica iiiih

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 455
20.12.2010 23:42:03   
SdZ

selmy ja sam  rekla svoje misljenje i sta me briga sviđa li se to nekom drugomuser posted image ti si trazila i ja odgovorilauser posted image

user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 456
20.12.2010 23:43:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

zena bi imala sve crno samo bijelu kosuljuuser posted image kakav casper i kakve veze to ima s mladom ta nece obuci bijelu toaletuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim zena nek obuce sta hoce,ja sam dala svoje misljenjeuser posted image user posted image user posted image

neko je rekao da treba biti nevidljiva ili neprimjetna, pa sam ja dodala ko Casper user posted image user posted image user posted image user posted image
a di ti je smisao za humor

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e vala kod nas na crtanom je casper bijele bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sam rekla a ja isto ne pikam ''neprimjetne'' onda sjedi kuci ako zelis biti neprimjetanuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 457
20.12.2010 23:46:32   
veeseelaa
tako je!
kad Selmy stigne na svadbu treba svi da zinu a njen dragi da danima bude u behutu i da ima strah da mu je neko ne ukrade user posted image
povezati seksi izgled sa podlošću obaveznouser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 458
20.12.2010 23:53:55   
SdZ
Bas tako. Zelim biti SEXY, a pristojnauser posted image
Hajde da se dogovorimo:
Da li bros ili bisere, kakav oblik nausnica, da li da stavim narukvicu(iako je ja smatram viskom), kakvu frizuru(duzina kose mi je do ramena- stavite slike), kakvu sminku??
Sutra jos stavim drugu obucu, pa se i za njih odlucimo.

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 459
21.12.2010 0:07:26   
veeseelaa
pa sad neznam... kad staviš broš i bisere kako izgleda???

a šminku ja bi vako: naglasiti oči obavezno kreonom od do i maskaraom maksimalno izvući trepavice ukoso
naglasiti jagodice i naravno usne
Meni je crveni karmin nekako bezveze ja bi radije nekom olovkom oblikovala usne i stavila labelo sjajno ala bezbojno
a frizuru bi vako nešto user posted image user posted image user posted image sklonjena sa lica, staviti neko sredstvo koje će je učiniti da izgled polumokro

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 460
21.12.2010 0:08:10   
Visnja RR
Selmy... znam nekoliko tvojih fotografija... na svakoj si prelijepa... ti imas ljepotu koja plijeni pa makar na sebe i vrecu navukla...
moj savjet: nemoj previse staviti detalja na sebe jer ces skrenuti paznju sa svog lijepog lica...
sta god da obuces bices lijepa... prelijepa...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 461
21.12.2010 0:10:56   
SdZ
Vesela, upijam tvoje savjete. Hvala, draga.

Visnja, veliko hvala na tim rijecima.user posted image I tvoj savjet uzimam u obzir.

<3 28.6. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 462
21.12.2010 0:15:20   
veeseelaa
i ja sam nešto skeptična kao i Višnja oko tog broša ili bisera...
tebi je najbitnije da obučeš nešto što ti stoji i da se našminkaš i napraviš frizuru kako bi izgledala što privlačnije tj kako rekosmo seksi user posted image
a to broš, ma pusti, kad završiš sve stani pred ogledalo stavi jedno pa drugo i procijeni i nemoj da ti muž procjenjuje user posted image user posted image user posted image user posted image oni pojma nemaju user posted image user posted image user posted image user posted image il nas namjerno navode na krivi put user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 463
21.12.2010 0:17:54   
teacher75
selmy, evo i ja da se javimuser posted image kombinacija ti je superuser posted image user posted image user posted image jedna od meni najdrazih kombinacija boja crveno-crnouser posted image i sama je cesto oblacim. bijele kosulje ne volim jer nisam ljubitelj klasike, pa se slazem sa veeseelom da je crvena ljepsa i zanimljivija, posebno sto na svecanostima svi uglavnom oblace crno-bijelo ili sivo, pa ces se isticati od mnostva. slazem se i da trebas podici kosu, nisam neki specijalista za te frizure, ja svoju uglavnom pustam jer se ne svidjam sebi sa dignutom kosom. ne znam kakav je tacno kroj kosulje pa da ti savjetujem da li da stavis bros ili bisere, morala bih vidjeti i jedno i drugo kako izgleda. nausnice stavi diskretne ako budes koristila ostali nakit. ja volim crveni ruz ali uz diskretno naglasene oci, znaci ili jedno ili drugo- u slucaju da naglasis oci tamnim djenama (smoky eyes) stavi samo sjajilo neutralne boje. cipele gleznjace mi se svidjaju, ipak je hladno za neke cipelice otvorenije. ne znam kakve carape si mislila obuci, to nam nisi rekla. sad su moderne cipkane-mrezaste-s dezenom, ali bojim se da ce biti previse uz tu crvenu kosulju...sretno i lijep provod ti zelimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 464
21.12.2010 0:18:04   
SdZ

i ja sam nešto skeptična kao i Višnja oko tog broša ili bisera...
tebi je najbitnije da obučeš nešto što ti stoji i da se našminkaš i napraviš frizuru kako bi izgledala što privlačnije tj kako rekosmo seksi user posted image
a to broš, ma pusti, kad završiš sve stani pred ogledalo stavi jedno pa drugo i procijeni i nemoj da ti muž procjenjuje user posted image user posted image user posted image user posted image oni pojma nemaju user posted image user posted image user posted image user posted image il nas namjerno navode na krivi put user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image I taj savjet o muzu uzimam u obzir, hehe

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 465
21.12.2010 0:19:17   
myb@by
Selmy mila, ti si eni iskreno premlada i za broš i za bisere. Ja sam minimalno 5 godina starija od tebe i opet ne bih ni jedno ni drugo stavila. Sorry na iskrenosti. Slažem se sa Višnjom da si prelijepa user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 466
21.12.2010 0:22:11   
veeseelaa
ma sve ovisi kakav je broš i kakvi su biseri
ona bi htjela kako ja vidim da seksipil kojim zrači ublaži tetastim brošem tj biserima user posted image
Selmy jesam li u pravu?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 467
21.12.2010 0:23:05   
teacher75

ma sve ovisi kakav je broš i kakvi su biseri
ona bi htjela kako ja vidim da seksipil kojim zrači ubije tetastim brošem tj biserima user posted image
Selmy jesam li u pravu?

user posted image user posted image user posted image ni ja ne volim ni broseve ni bisere, preozbiljno za moj ukus i temperament, mada imam jedne biserne nausnice, stavim ih nekad na posao, ali na svadbu no-nouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 21.12.2010 0:24:33 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 468
21.12.2010 0:25:19   
veeseelaa
ma imam ja tih sr**** al ovisi u kakvom sam raspoloženju, gdje idem i kakav utisak želim ostaviti
Svadba mi se ubila za sve sem tetastih stvari user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 469
21.12.2010 0:27:32   
SdZ
Biseri i bros su nesto sto mi se jako, jako svidja.
Mislila sam da bi jedno od njih moglo odgovarati uz ovu kombinaciju. Oni bi bili ozbiljni dio mene, a sve ostalo seksipilni.

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 470
21.12.2010 0:28:08   
teacher75

ma imam ja tih sr**** al ovisi u kakvom sam raspoloženju, gdje idem i kakav utisak želim ostaviti
Svadba mi se ubila za sve sem tetastih stvari user posted image

hehehe, jest vala. ja najradije obucem neku haljinu, najlakse mi- ne moram se zamarati kombinacijama a i najljepse mi stoje. mada obicno na svecanosti izbjegavam crno, da se ne bih utopila u masiuser posted image u zadnje vrijeme najcesce biram ljubicasto ili haljinu sa nekim sarenim dezenom

Neposredna veza do poruke: 471
21.12.2010 0:29:10   
SdZ
IZVORNA PORUKA: myb@by

Selmy mila, ti si eni iskreno premlada i za broš i za bisere. Ja sam minimalno 5 godina starija od tebe i opet ne bih ni jedno ni drugo stavila. Sorry na iskrenosti. Slažem se sa Višnjom da si prelijepa user posted image

Mybaby, iskrenost je nesto sto najvise cijenim. To je tvoje misljenje. Saljem ti veliki user posted image zbog toga.
Hvala.

<3 28.6. <3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 472
21.12.2010 0:31:13   
myb@by
Selmy hajde ti nama to sve fino uslikaj user posted image , ipak se odluci za ono sto se tebi najvise dopada user posted image .
Teacherko i ja najvise volim haljine, mada imam jedan kostim izgleda kao da je od cipke (imas ga na fb, n amojim slikama sa diplomskog) i on mi je isto super, alu u suštini haljine su mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 473
21.12.2010 0:33:02   
SdZ
Ja nemam zimskih haljina, iskreno. U haljinama uzivam i voljela da sam u prilici(da je ljeto) pa da mogu obuci haljinu.

<3 28.6. <3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 474
21.12.2010 0:35:40   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Biseri i bros su nesto sto mi se jako, jako svidja.
Mislila sam da bi jedno od njih moglo odgovarati uz ovu kombinaciju. Oni bi bili ozbiljni dio mene, a sve ostalo seksipilni.

pa ja sam to i rekla da si time htjela postići
kad završiš sa odjećom i šminkom vidjećeš sama dal ti pristaje il ne user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *