Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 22.11.2010 10:00:40
SdZ
Ni ja ne vidim haljinu, a bas bih htjela. Vesela, obuci ono sto je tebi dobro i tm, a za druge te nije briga. Kao sto tebe nije briga za njihove kompletice, tako ni njih ne treba brinuti tvoja haljina. Ako tu haljinu zelis obuci- obuci ju.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 21:12:56
SdZ
Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci. Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive. Frizura bi isla na ovaj fazon
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:29:54
N_N
A ja sam ove subote kuma i haljina je spremna i jedva čekam samo još ne znam šta ću sa kosom salmy, varijanta koju si spomenula mi zvuči sasvim lijepo i pristojno a frizura je
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:32:29
veeseelaa
Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive. Frizura bi isla na ovaj fazon user posted image
crveno, crno, super, ti tamna aman za broš neznam a naušnice zašto male?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:34:57
marny
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci. Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive. Frizura bi isla na ovaj fazon
ma super i obavezno pismo torba, može srebrna budući da imaš tih srebrnih dodataka. ja ne bi ovu frizuru, teško ju je pogoditi, bolje bi bila neka ipak malo glamuroznija frizura.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:36:13
Anoniman
ja sam imala istu dilemu ovih dana...ovu subotu idem na svadbu rodjaku...kupila nekakvu haljinu do koljena i u radnji je sve bilo ok ali kuci... nimalo mi se nesvidja i sad sam probavala pred dragim i odlucila se za slicnu kombinaciju crnu suknji usku sa dubokim strukom do ispod koljena gleznjace crne i gore kosuljicu sa onim napuhanim blago pufnastim rukavima i dekolteom u obliku kocke! i kosuljicu "utrpati" :) staviti mozda zlatni nakit ili srebrnim, posto sam crnka i "kudrava" pa da se vidi ispod kose! eto to ti je moja varijanta za ovu subotu, bar sto se mene tice!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:42:19
Anoniman
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:44:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:46:39
Anoniman
Pa et stavi nam je ovdje , pisala si na temi za Novu i ja kontam hoće maca negdje u crnoj-mini haljinici a ona na planinu . Ja mislim da bi ti mogla stat u Andrejev skafander
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:48:30
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?
mislim da na tvoj facu idu neke duže naušnice, izgledaćeš mi više seksi nego sa malim naušnicama al sad i do stila je, možda ti ne želiš izgledati sexi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:48:34
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: noa